Το κοινό απαιτεί περισσότερο Γιατρό Μαρκουλάκη: Η αλλαγή που έφερε τη μεγάλη αντίδραση των fans

Πατούλια Κατερίνα
Το κοινό απαιτεί περισσότερο Γιατρό Μαρκουλάκη: Η αλλαγή που έφερε τη μεγάλη αντίδραση των fans

Από το «πώς ήμασταν» φτάσαμε σε «αυτό που είμαστε». Ο Γιατρός στον Alpha έφτασε στη μέση περίπου των επεισοδίων που έχουν ήδη γυριστεί, 

Ήταν το επεισόδιο που ράγισε την καρδιά του γιατρού Αντρέα Βρεττού. Μετά τη βραδιά επανένωσης με την πρώην σύζυγό του Άννα, ο γιατρός στον Alpha βίωσε την απογοήτευση της επόμενης ημέρας, μιας και η πρώην σύζυγός του πήρε την απόφαση να μην επιστρέψει σε εκείνον και να προχωρήσει τη ζωή της με τον τωρινό της σύζυγος, ο οποίος τη στήριξε όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στις πιο δύσκολες και σκοτεινές στιγμές της και με τον οποίο ετοιμάζονται να γίνουν ανάδοχοι γονείς.

Ο Γιατρός: Ο θάνατος του γιου του Μαρκουλάκη και οι σκληρές απαντήσεις λύγισαν το Twitter/ X

Τι εννοείτε κάθε Δευτέρα;

https://www.instagram.com/reel/CzChfFds8OQ/

Το χτεσινό επεισόδιο με guest τον Μέμο Μπεγνή και τη Στεφανία Γουλιώτη, απέδειξέ πως ο doc εκτός από σπουδαίος γιατρός, είναι, στην μετά τον πυροβολισμό του εποχή και ένας σπουδαίος άνθρωπος και ψυχολόγος. Κι εκεί, ανάμεσα στην εξέλιξη της πλοκής, στα κενά μνήμης που προκαλούν στον γιατρό Βρεττό τα χάπια που παίρνει, έγινε σαφές από τον Alpha πως ο Γιατρός θα συνεχίσει να προβάλλεται μόνο κάθε Δευτέρα.

Η σειρά ξεκίνησε να προβάλλεται κάθε Κυριακή, στο πρόγραμμα μπήκε η Δευτέρα και μετά η προβολή συνεχίστηκρ κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

Και πλέον, οι φανατικοί fans της σειράς με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη θα περιοριστούν να απολαμβάνουν τον Γιατρό Βρεττό μόνο κάθε Δευτέρα.

Τα σχόλια δεν άργησαν να έρθουν με τους φανατικούς fans να σχολιάζουν με απογοήτευση:

«Για ποιο λόγο δεν έχει επεισόδιο αύριο; Την ταινία που λέτε ότι θα βάλετε στην ώρα του Γιατρού, δεν μπορείτε να τη βάλετε άλλη μέρα και ώρα;

Τι εννοείτε κάθε Δευτέρα; Η σειρά θα προβάλλεται πλέον μονο τις Δευτέρες; Απο κει που έπρεπε να αυξήσετε τις μέρες, εσείς τις μειώνετε σε μία τέτοια υψηλοτάτου επιπέδου σειρά; Είναι δυνατόν», ήταν μόνο μερικά από τα σχόλια;

Και είναι αλήθεια πως τα επεισόδια για τον Γιατρό που έχουν ήδη γυριστεί είναι συγκεκριμένα με τον Alpha να θέλει να έχει τη σειρά στο πρόγραμμά του για όσες περισσότερες εβδομάδες μπορεί με μόνο μία προβολή ανά εβδομάδα.

Αυτό που είμαστε:

Το επόμενο επεισόδιο θα είναι καθοριστικό για τον Γιατρό. Ο Ανδρέας που είναι προβληματισμένος για το γεγονός πως ξεχνάει όλο και περισσότερα πράγματα ακόμα και 15 χρόνια πριν, αποφασίζει να σταματήσει τα φάρμακα.