H Adele ετοιμάζει δυναμική είσοδο στο χώρο της ομορφιάς και ένα μικρό διάλειμμα από την καριέρα της

Τσακιρίδου Χριστίνα
H Adele ετοιμάζει δυναμική είσοδο στο χώρο της ομορφιάς και ένα μικρό διάλειμμα από την καριέρα της

H Adele επενδύει στην ομορφιά και αποδεικνύει ότι είναι ένα από τα μεγάλα entries στο χώρο των επιχειρήσεων. H απόφαση της τραγουδίστριας για την καριέρα της.

Σταθερά ανοδική χαρακτηρίζεται η πορεία της Adele στο χώρο των επιχειρήσεων με την ίδια να έχει αποφασίσει να επενδύσει ένα μεγάλο μέρος της περιουσίας της στην δημιουργία μια νέας εταιρίας με προϊόντα ομορφιάς.

Πριν λίγες ημέρες η βραβευμένη τραγουδίστρια κατέθεσε τα σχετικά έγγραφα για την ίδρυση της ιδιωτικής εταιρείας περιορισμένης ευθύνης με έδρα το Λονδίνο. Σύμφωνα με τη Mirror η εταιρία θα επικεντρωθεί στη δημιουργία σειράς καλλυντικών και προϊόντων ομορφιάς φέροντας την επωνυμία «The Shelbourne Collective Limited».

Το νέο επαγγελματικό βήμα της Adele

Η manager της τραγουδίστριας, Lucy Dickins επιβεβαίωσε την είδηση και ανέφερε ότι η επόμενη κίνηση της Βρετανίδας σταρ θα είναι πιθανότατα κάτι που δεν σχετίζεται με τη μουσική.

https://www.instagram.com/p/Cx2CFbEuE6Q/

Η Adele άφησε να εννοηθεί ότι είναι πιθανό να κάνει ένα μικρό διάλειμμα από τις συναυλίες τον επόμενο χρόνο ώστε να «γεμίσει μπαταρίες» και να χαρεί τα αγαπημένα της πρόσωπα.

«Δεν ξέρω, αλλά δεν θα κάνει αυτό που κάνουν όλοι οι άλλοι. Η Adele δεν το έχει κάνει ποτέ αυτό στη ζωή της, οπότε θα εκπλαγώ αν έρθει και κάνει το ίδιο με όλους τους άλλους», τόνισε η manager της Adele.

https://www.instagram.com/p/CysIRG2OrSI/

Η 35χρονη έχει ταυτιστεί με το cat-eye look, τα smokey eyes και τις γήινες αποχρώσεις κραγιόν, αποτελώντας συχνά έμπνευση για εμάς σε θέματα ομορφιάς. Μέσα από την σειρά καλλυντικών της, η Adele δίνει στις θαυμάστριες την ευκαιρία να αντιγράψουν το αξιοζήλευτο μακιγιάζ της.

Η Adele είπε την αλήθεια στους fans για το πρόβλημα υγείας που την έκανε να καταρρεύσει backstage

Η Βρετανίδα σταρ έχει ήδη αποδείξει ότι είναι μια πολλά υποσχόμενη επιχειρηματίας μετά την αγορά της πολύ επιτυχημένης εταιρείας Melted Stone Ltd. Σύμφωνα με τα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας τα κέρδη εκτοξεύτηκαν κατακόρυφα το διάστημα 2020-2021 από 3.566.954 λίρες το 2020 σε 14.940.260 λίρες το 2021. Την ίδια χρονιά η Adele κυκλοφόρησε το «30», το οποίο έσπασε ρεκόρ πωλήσεων και αναδείχθηκε το εμπορικότερο άλμπουμ παγκοσμίως για το 2021.

Πηγή κεντρικής: adele