Η Ελένη Φουρέιρα γίνεται η καλή νεράιδα του Milky Way και το look της κάτι μας θύμισε

Κατερίνα Μπούσιου
Η Ελένη Φουρέιρα γίνεται η καλή νεράιδα του Milky Way και το look της κάτι μας θύμισε

Από άλλο σύμπαν η guest εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στο Milky Way. 

Η νέα σειρά του Mega Milky Way, σε σκηνοθεσία του Βασίλη Κεκάτου είναι μία ιδιαίτερη τηλεοπτική πρόταση και ήδη έχει προκαλέσει αίσθηση, κυρίως στο νεανικό κοινό. Σε αυτό το διαφορετικό τηλεοπτικό σύμπαν, έρχεται να προστεθεί και η εμφάνιση - έκπληξη της Ελένης Φουρέιρα. Ως η καλή νεράιδα που θα δώσει μία χρυσή συμβουλή στην κεντρική ηρωίδα. Και προσπαθώντας να αποκωδικοποιήσουμε το look της, βρήκαμε μία ομοιότητα με γνωστή μας, παγκόμιου βεληνεκούς, σταρ.

Η νεράιδα από άλλο σύμπαν

Αν έχεις παρακολουθήσει τα δύο πρώτα επεισόδια του Milky Way, θα είχες δει την νεαρή κεντρική μας ηρωίδα, τη Μαρία, την οποία υποδύεται η υπερταλαντούχα Κορίννα Ντούλλααρτ, να προσπαθεί σε ένα άγνωστης ταυτότητας ορεινό και απομακρυσμένο χωριό της ελληνικής επαρχίας, να οργανώσει μία μικρή χορευτική ομάδα με τις κολλητές της φίλες.

Με ταλέντο στο χορό και με όνειρο κάποια στιγμή να βρεθούν στην Αθήνα και να χορέψουν στο πλευρό του ειδώλου τους, της Ελένης Φουρέιρα. Και η τραγουδίστρια τις κάνει το χατήρι. Εμφανίζεται όμως ως όραμα στην εξωγήινη της διάσταση, για να γίνει και η ταύτιση με την εξωγήινη πραγματικότητα που ζει η Μαρία. Ειδικά τώρα που η ξαφνική της εγκυμοσύνη της «κόβει» τα φτερά και της καταστρέφει τα όνειρα. Η καλή της νεράιδα Ελένη της δίνει μία χρυσή συμβουλή.

Το look της Ελένης Φουρέιρα όπως είδες είναι ιδιαίτερο με strass hair piece, για να δώσει έμφαση στην εξωπραγματική και από άλλο γαλαξία εμφάνισή της. Μόνο η Ελένη θα μπορούσε να κάνει τέτοια εμφάνιση. Ωστόσο αυτό το look, με μία μικρή διαφοροποίση, μας θύμισε την εμφάνιση που είχε κάνει η Jennifer Lopez στο Met Gala το 2019.

2019 MET Museum Costume Institute Benefit Gala

(Photo by Charles Sykes/Invision/AP)

Invision

Η τραγουδίστρια που έχει κάνει guest ρόλους σε ταινίες κατά το παρελθόν (θυμίσου το Bachelor 2), δήλωσε ενθουσιασμένη για αυτή την μικρή - έστω ολίγων λεπτών - συμμετοχή της στη σειρά, η οποία συνοδεύεται και από ένα τραγούδι. Προβάλλοντας τη διαφορετικότητά της.

Ελένη Φουρέιρα και Νατάσσα Μποφίλιου μίλησαν για τη μητρότητα από δύο διαφορετικές πλευρές