Το αντίο των Le Blanc και Cox στον Matthew Perry μας θύμισε τι θα πει η λέξη «Φιλαράκια»

Το αντίο των Le Blanc και Cox στον Matthew Perry μας θύμισε τι θα πει η λέξη «Φιλαράκια»

Φιλαράκια στη σκηνή, φιλαράκια και στη ζωή...

Περίπου τρεις εβδομάδες μετά τον θάνατο του Matthew Perry, στις Οκτωβρίου 2023, ο αγαπημένος του φίλος Matt LeBlanc και το τηλεοπτικό του ταίρι Courteney Cox ένιωσαν έτοιμοι να τον αποχαιρετήσουν διαδικτυακά με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο και να μας θυμίζουν κάτι που ξέρουμε καλά αλλά είχαμε την ανάγκη να δούμε και πάλι: αυτή η φιλία δεν ήταν απλώς στην οθόνη, έγινε η πραγματικότητα των πρωταγωνιστών.

Obit Matthew Perry

Η σχέση του Matthew Perry με την Julia Roberts μας ραγίζει την καρδιά & λέει πολλά για την αυτοαγάπη

Το αντίο από το πιο κοντινό φιλαράκι

Ο Matt LeBlanc, ο διασκεδαστικός Joey, αποχαιρέτησε με μία σειρά από όμορφες εικόνες το φιλαράκι του που τελικά μπορεί να τον άφησε μόνο αλλά δεν τον άφησε χωρίς μία πληθώρα αναμνήσεων.

Ο Matt συνόδευσε τις φωτογραφίες από τα «Φιλαράκια» με ένα συγκινητικό μήνυμα προς τον Matthew. «Matthew, Λέω αντίο με βαριά καρδιά. Οι στιγμές που περάσαμε μαζί είναι ειλικρινά ανάμεσα στις πιο όμορφες στιγμές της ζωής μου. Ήταν τιμή μου να μοιραστώ τη σκηνή μαζί σου και να σε θεωρώ φίλο μου. Πάντα θα χαμογελάω όταν θα σε σκέφτομαι και ποτέ δεν θα σε ξεχάσω. Ποτέ. Άνοιξε τα φτερά και πέταξε αδερφέ, είσαι επιτέλους ελεύθερος. Πολλή αγάπη. Και υποθέτω ότι κρατάς τα 20 δολάρια που μου χρωστάς».

Την δημοσίευση του πλαισίωσε το τραγούδι The Rainbow Connection της Sarah McLachlan.

https://www.instagram.com/p/CzohLcIRk3Y/

Το αντίο της Μόνικα είναι γροθιά στο στομάχι

Λίγες ώρες αργότερα, η Courteney Cox, αποχαιρέτησε και εκείνη τον Matthew Perry με μια αξέχαστη σκηνή του Τσάντλερ και της Μόνικα, την πρώτη φορά που κοιμήθηκαν όταν βρέθηκα στο Λονδίνο για τον γάμο του Ρος και της Έμιλι.

Η τηλεοπτική Μόνικα έγραψε κάτω από το μικρό βιντεάκι που ανέβασε στο Instagram «Είμαι τόσο ευγνώμων για κάθε στιγμή μαζί σου Matty και μου λείπεις κάθε μέρα. Όταν δουλεύεις με κάποιον τόσο στενά όσο εγώ με τον Matthew, υπάρχουν χιλιάδες στιγμές που εύχομαι να μπορούσα να μοιραστώ. Προς το παρόν, εδώ είναι μία από τις αγαπημένες μου. Για να δώσουμε μία μικρή ιστορία, ο Τσάντλερ και η Μόνικα υποτίθεται ότι θα είχαν μία περιπέτεια μίας βραδιάς στο Λονδίνο. Αλλά εξαιτίας της αντίδρασης του κοινού, έγινε η αρχή της ιστορίας αγάπης τους. Σε αυτή την σκηνή, πριν αρχίσουμε να γυρίζουμε, μου ψιθύρισε μία αστεία ατάκα για να πω. Έκανε συχνά τέτοια πράγματα. Ήταν αστείος και ευγενικός».

https://www.instagram.com/reel/Czo5_9PSZJ2/

Το ξεχωριστό αντίο των φανς

Και οι δύο πρωταγωνιστές της σειράς «Τα Φιλαράκια» έλαβαν χιλιάδες σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις τους, κυρίως από φανς της σειράς που περίμεναν με αγωνία τα πρώτα τους λόγια. Μία από εκείνους έγραψε στο post της Cox «Court λυπάμαι τόσο πολύ! Παιδιά, όλοι σας έχετε την υποστήριξή μας, παρακαλώ μείνετε δυνατοί για σας, τις οικογένειές σας και εμάς. Σας αγαπάμε τόσο πολύ. Σας αγαπώ παιδιά. Φίλοι μου, είστε τα πάντα για μένα. Όταν ήμουν στεναχωρημένη με κάνατε να γελάω τόσο πολύ. Η κατάθλιψή μου έφυγε. Βρήκα σπίτι σε εσάς. Matthew πέτα ψηλά άγγελέ μας».

Μία άλλη φαν έγραψε «Νιώθω σαν να έχασα έναν φίλο. Όλη η Αμερική έχασε. Στέλνοντας αγάπη στους πραγματικούς του φίλους… Εσένα και το καστ και οποιονδήποτε άλλο στη ζωή του που τον αγάπησε. Τι ξεχωριστός τύπος».