O Matthew Perry ήθελε η ζωή του να γίνει ταινία και είχε βρει τον ηθοποιό που θα τον υποδυθεί

Πατούλια Κατερίνα
O Matthew Perry ήθελε η ζωή του να γίνει ταινία και είχε βρει τον ηθοποιό που θα τον υποδυθεί

Ήθελε να δει τη ζωή του να γίνεται ταινία αλλά δεν πρόλαβε να τα καταφέρει.

Ο Matthew Perry σύμφωνα με το περιοδικό People είχε ζητήσει να δει την αυτοβιογραφία του να γίνεται ταινία και είχε επιλέξει και τον πρωταγωνιστή που θα ενσάρκωνε τον ίδιο.

Tα συγκινητικά λόγια του Efron

Ο 54χρονος είχε εξομολογηθεί πως θα ήθελε τον πάλαι ποτέ συμπρωταγωνιστή του στην ταινία 17 AGAIN, Zac Efron να είναι εκείνος που θα τον υποδυθεί σε μια μελλοντική μεταφορά του βιβλίου του στη μεγάλη οθόνη.

Πού θα πάει η περιουσία 120 εκατομμυρίων δολαρίων του Matthew Perry μετά τον θάνατό του

Η καλή φίλη του Matt, Athenna Crosby, είχε εξομολογηθεί στο People πως ο Perry αγαπούσε τον Zac και θεωρούσε εξαιρετική τη δουλειά που κάνει και η συνεργασία που είχαν οι δυο τους στην ταινία 17 ξανά, με τον Efron να υποδύεται την έφηβη εκδοχή του Perry, του είχε αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.

Μιλώντας στο People και μαθαίνοντας όσα; Είχε πει για εκείνον ο Perry, ο Efron δεν μπορούσε παρά να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του:

«Νιώθω τιμή να το ακούω αυτό, θα δούμε τι θα γίνει αλλά το έκανα με χαρά», είπε ο Efron, ο οποίος τόνισε πως τα νέα του θανάτου του Perry τον πλήγωσαν.

«Ήταν ο μέντοράς μου, κάναμε μια πολύ ωραία ταινία μαζί, ήθελα να του μοιάζω, έμαθα την κωμωδία από αυτόν τον άνθρωπο, όταν γυρίζαμε το 17 Ξανά, ήταν σουρεαλιστικό για εμένα να τον κοιτάζω, να του μιλώ, να μαθαίνω από εκείνον».

Στην περιοδεία για την αυτοβιογραφία του το 2022, ο Perry είχε άλλωστε αποκαλύψει μιλώντας στο SiriusXM’s Pop Culture Spotlight With Jessica Shaw πως δούλευε πάνω σε μια ρομαντική κομεντί στην οποία ήθελε ο Efron να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο Matthew είχε τότε αποκαλύψει πως ο Efron είχε αρνηθεί την πρόταση που του είχε κάνει.

O έτερος συμπρωταγωνιστής του Matty στη συγκεκριμένη ταινία, ο ηθοποιός Thomas Lennon, είχε και αυτός κάνει το δικό του ποστ με τον 54χρονο.

https://www.instagram.com/p/Cy-Es1UsyjU/

Σιωπή από τα Φιλαράκια, μυστήριο η διαθήκη

Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε αν ο ηθοποιός είχε διαθήκη αλλά πιθανότατα να είχε μιας και είχε φτάσει τόσες φορές κοντά στον θάνατο.

Μετά τον θάνατο του Matthew Perry η Jennifer Aniston μετρά πλέον δύο πολύ μεγάλες απώλειες

Aν δεν υπάρχει διαθήκη, οι γονείς του Perry θα γίνουν κληρονόμοι της περιουσίας του, μιας περιουσίας που μιλώντας στο People είχε τονίσει πως θα έδινε πίσω αρκεί να μην μπλέξει ποτέ στον εφιάλτη των καταχρήσεων.

Ο ίδιος ο Matthew είχε εξομολογηθεί στο βιβλίο του ότι ξόδεψε τουλάχιστον 9 εκατομμύρια δολάρια για να γίνει νηφάλιος, περνώντας από 15 κέντρα αποτοξίνωσης και κάνοντας 6000 τουλάχιστον χιλιάδες συναντήσεις στους Ανώνυμους Αλκοολικούς.

Eντωμεταξύ, δύο μέρες μετά τον θάνατο του Matthew Perry οι Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc και David Schwimmer το People έκαναν μία και μοναδική δήλωση για την απώλεια του Perry.

Σε αυτήν λοιπόν ανέφεραν τα εξής: