Ο γιος της Αλέκας Καμηλά ξεχώρισε με την ομάδα του Stanford κι εκείνη αντέδρασε σαν Ελληνίδα μάνα

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο γιος της Αλέκας Καμηλά ξεχώρισε με την ομάδα του Stanford κι εκείνη αντέδρασε σαν Ελληνίδα μάνα

Στον πρώτο του αγώνα μπάσκετ με το Πανεπιστήμιο ο γιος του Predrag Stojakovic και της Αλέκας Καμηλά ήδη έδειξε πως ακολουθεί τα χνάρια του μπαμπά του. 

H Aλέκα Καμηλά και ο Predrag (Peja) Stojaković φέτος συμπλήρωσαν 20 χρόνια κοινής πορείας και την ευτυχία τους φυσικά έχουν ολοκληρώσει τα τρία παιδιά τους, o 19χρονος Andrej, η 17χρονη Mila και ο 12χρονος Maksimo. Tα τελευταία 8 χρόνια η οικογένεια έχει μετακομίσει μόνιμα στην Αμερική και πιο συγκεκριμένα στην πολιτεία της California, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του Predrag (Peja) Stojaković.

To πρώην μοντέλο είναι αρκετά ενεργό στα social media και δημοσιεύει πολλές στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους στο εξωτερικό αλλά και τα κατορθώματα των παιδιών της για τα οποία είναι πολύ περήφανη.

Ο γιος της ξεχώρισε στον πρώτο του αγώνα μπάσκετ στο Πανεπιστήμιο

Ο 19χρονος Andrej, ο μεγαλύτερος γιος της Αλέκας Καμηλά φαίνεται πως ακολουθεί με επιτυχία τα χνάρια του μπαμπά του, Predrag Stojakovic, στο μπάσκετ, αφού στον πρώτο του αγώνα με το Πανεπιστήμιο ξεχώρισε βάζοντας αρκετούς πόντους. Στην επίσημη σελίδα της ομάδας μπάσκετ του Stanford, όπου σπουδάζει, δημοσιεύτηκε μάλιστα κι ένα βίντεο αφιερωμένο στον Andrej και την πολλά υποσχόμενη εμφάνισή του.

https://www.instagram.com/reel/CzsLWUvLIvr/

Η Αλέκα Καμηλά δεν θα μπορούσε να είναι πιο περήφανη για τον γιο της κι όσα έχει καταφέρει μέχρι στιγμής γι' αυτό, όπως και κάθε «σωστή» Ελληνίδα μάνα δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram τα βίντεο που δείχνουν τον 19χρονο να είναι στο παρκέ, γράφοντας στη λεζάντα «Το παιδί μου».

Η Αλέκα Καμηλά και η ζωή με έναν μπασκετμπολίστα

Η Αλέκα Καμηλά σε συνεντεύξεις της έχει αναφερθεί και στο πώς είναι να ζεις με έναν αθλητή αλλά και πώς είναι να είσαι και μακριά από την χώρα σου για να τον ακολουθήσεις στους αγώνες.

«Δεν δυσκολεύτηκα να πάρω αυτή την απόφαση, γιατί γνώρισα έναν άνθρωπο που μου ταίριαζε και είπα “γιατί όχι;”. Ήταν και μια ευκαιρία να αλλάξω τη ζωή μου, ήθελα να την αλλάξω, γιατί δεν ήμουν και πολύ ευτυχισμένη μέσα σε αυτή τη δουλειά που έκανα. Τότε ήμουν λίγο περίεργα, δεν το απολάμβανα. Αρχικά η ζωή εκεί ήταν πολύ ενδιαφέρουσα, τον ακολουθούσα στα παιχνίδια, ίσως σε κάποια ταξίδια - ό,τι μου “επιτρεπόταν” γιατί ήμουν και έγκυος εκείνη την περίοδο. Ήταν κάτι διαφορετικό όλο αυτό. Μετά άρχισε η “κλεισούρα”» έχει αναφέρει η ίδια στην εκπομπή «Μίλα» το 2014.

Στη συνέχεια της ίδια συνέντευξης το πρώην μοντέλο είχε μιλήσει και για την επιστροφή που έκαναν εκείνο το διάστημα στην Ελλάδα με τον σύζυγό της αλλά και για τη ζωή στο εξωτερικό : «Ήταν και δύσκολη η επικοινωνία με τους δικούς μου ανθρώπους, οπότε ναι, το είχα σκεφτεί να γυρίσω στην Ελλάδα. Όταν, όμως, έχεις οικογένεια είναι πάνω απ’ όλα τα παιδιά. Είμαι “πάνω” απ’ τα παιδιά μου όσο μπορώ, όπως κάθε μάνα. Τώρα είμαστε σε φάση που ζούμε τα χαμένα μας χρόνια, ξαναγνωριζόμαστε, περνάμε ωραία μαζί αλλά συζητάμε να κάνουμε και κάτι μαζί. Για μένα, τώρα είναι η καλύτερη περίοδος της ζωής μου. Είμαι πολύ καλύτερα από ποτέ, μπορεί στην αρχή που σταμάτησε (το μπάσκετ) να τον μίσησα, λέω “ποιον πήρα Θεέ μου;” αλλά τώρα νιώθω ότι είμαστε πάρα πολύ καλά μαζί».

https://www.instagram.com/p/CTKiVAOFcGN/

Κι ο πρώην μπασκετμπολίστας όμως, σε συνέντευξή του στο περιοδικό People έχει αναφέρει πως η ζωή που έκανε ως αθλητής δεν ήταν ιδανική για μια σύντροφο, ωστόσο εκείνος και η Αλέκα Καμηλά φαίνεται πως βρήκαν τρόπο να αντιμετωπίσουν την ιδιαίτερη καθημερινότητά τους.

«Ναι. Ζούμε μια ρουτίνα (οι αθλητές). Γιατί εγώ δεν είχα όρεξη, όταν επέστρεφα από ταξίδι στις 2 τα ξημερώματα και την επόμενη είχα προπόνηση και τη μεθεπόμενη ματς, να βγω έξω. Έπρεπε να αντιμετωπίσω δικά μου θέματα...Το στρες, την υπερένταση, την κούραση. Αυτά τα αντιμετωπίζα με τον τρόπο μου. Και είναι πολύ δύσκολο για τη σύντροφο ενός αθλητή να είναι δίπλα, να καταλαβαίνει, να στηρίζει. Από τους γονείς το περιμένεις είναι δεδομένο. Από το σύντροφο που μπαίνει στη ζωή σου δεν μπορείς να το απαιτείς» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο Predrag Stojakovic.