Η μεγάλη αποκάλυψη στο «Μετά τη φωτιά» μετά την απόπειρα δολοφονίας του Αλέξανδρου

Κατερίνα Μπούσιου
Η μεγάλη αποκάλυψη στο «Μετά τη φωτιά» μετά την απόπειρα δολοφονίας του Αλέξανδρου

Η Ανθή αναγκάζεται να φανερωθεί, για να σώσει στο Μετά τη φωτιά, τον αγαπημένο της. 

Η σειρά του ΑΝΤ1 «Μετά τη φωτιά» η οποία είναι διασκευή της πετυχημένης γαλλικής σειράς εποχής «Le Bazar de la Charite» μπαίνει σε μία κρίσιμη φάση εξελίξεων. Με τα δύο μέτωπα των πρωταγωνιστών στην μεγαλύτερη κόντρα τους. Μία αγαπημένη τηλεοπτική ηρωίδα του κοινού, η Ανθή, προκαλείται λόγω και των γεγονότων να αποκαλύψει στον αγαπημένο της, την ταυτότητά της. Για να τον σώσει από το να κατηγορηθεί για απόπειρα δολοφονίας. Την ίδια στιγμή που ένας μεγάλος έρωτας ξεκινά μεταξύ του Ανδρέα Κωνσταντίνου και της Άλκηστις Ζιρώ.

https://www.instagram.com/p/CxF2LmEoa6h/

Η δολοφονική απόπειρα που προσπαθεί να καλύψει με κάθε τρόπο η Ανθή

Η κεντρική ηρωίδα της ιστορίας μας, η Ιωάννα, έχοντας πλέον βρει συμπαραστάτες τους φίλους της, προσπαθεί στο Μετά τη φωτιά, να ανοίξει το νέο κεφάλαιο της ζωής της. Όλες τις οι προσπάθειες είναι να αποκτήσει την κηδεμονία της κόρης της, αλλά αυτός ο νομικός αγώνας με τη βοήθεια της Ειρήνης θα είναι μακρύς και επίπονος. Ο ισχυρός Βενιέρης δεν θα την αφήσει σε ησυχία.

Ακόμη και όταν η Ιωάννα αποφασίσει πως πρέπει να βρει μία δουλειά και πάλι θα συναντήσει τα εμπόδια που βάζει στον δρόμο της ο πρώην σύζυγός της. Και όπως μας είχε πει η ηθοποιός Ντόρα Μακρυγιάννη στη συνέντευξή μας στο Queen.gr που την υποδύεται, υπάρχει ένα ξεχωριστό μήνυμα πίσω από τον αγώνα που κάνει η Ιωάννα: «Υπάρχει τρόπος διαφυγής. Πώς μία γυναίκα σαν και εκείνη δεν πρέπει να σταματά να ονειρεύεται και να παλεύει για αυτό που θέλει. Όσα προβλήματα και αν βρεθούν στον δρόμο της Ιωάννας, έχει δυναμισμό και μία πίστη μέσα της για ένα νέο ξεκίνημα. Πολλές φορές όταν συναντάς τέτοιες δυσκολίες, σου κόβονται τα φτερά. Εκείνη συνεχίζει να μάχεται, δίνει ένα θετικό μήνυμα, δίνει φως».

Δικαίωση στο Μετά τη φωτιά: Οι ένοχοι της πυρκαγιάς συλλαμβάνονται και η Ιωάννα ελπίζει ξανά

Προς το φως βαδίζει πλέον και η Ειρήνη με τον Οδυσσέα. Το τελευταίο διάστημα και με την χρεοκωπία του πατέρα της, εκείνος της συμπαραστάθηκε. Τώρα ξεκινά το ειδύλλιό τους. Ένας έρωτας που θα φτάσει μέχρι τέλους, ακόμη και όταν ο Αλέξανδρος προσπαθήσει για μία ακόμη φορά να κάνει κακό στη ζωή του.

Ο Αλέξανδρος είναι το πρόσωπο που θα μας απασχολήσει αρκετά. Ειδικά από σήμερα, μετά τη δολοφονική απόπειρα που θα κάνει ο Τάσος εναντίον του. Τον μαχαιρώνει πισώπλατα και η Φαίδρα προσπαθεί να του σώσει τη ζωή.

Εδώ όμως, θα ζήσεις μία ανατροπή. Ο Αλέξανδρος θα επιζήσει αλλά η Ανθή μαζί με τη Φαίδρα θα μηχανευτούν ένα σχέδιο για να γλιτώσουν τον Τάσο. Έτσι λοιπόν θα καταθέσουν πως ήταν ο Αποστόλης (ο σύζυγος της Μάνιας) ήταν εκείνος που τον μαχαίρωσε.

Εδώ, θα ζήσουμε μία κορυφαία στιγμή γιατί η Ανθή (την οποία πολύ ωραία υποδύεται η Ελπίδα Νικολάου) θα αποκαλυφθεί στον αγαπημένο της. Θα του εξηγήσει πως σώθηκε από τη φωτιά και πήρε τη θέση της Μάνιας που σκοτώθηκε. Δεν θα κατηγορήσει όμως τη Φαίδρα πως την εξαπάτησε. Θα του απολογηθεί για την απόκρυψη της ταυτότητάς της, λέγοντας του ότι φοβόταν το πώς θα την έβλεπε με τα σημάδια από τη φωτιά εμφανή στο πρόσωπο και το σώμα της.

Ο Αλέξανδρος Βενιέρης όμως δεν έχει πει την τελευταία του λέξη. Και η σωτηρία του Τάσου είναι πλεόν μία πολύ δύσκολη απόφαση.