Η αλήθεια δεν φέρνει τη λύτρωση: Η Ιωάννα στο «Μετά τη φωτιά» μιλά σε όλους για τη βία του Άρη

Κατερίνα Μπούσιου
Η αλήθεια δεν φέρνει τη λύτρωση: Η Ιωάννα στο «Μετά τη φωτιά» μιλά σε όλους για τη βία του Άρη

Ενώ κορυφώνεται ο έρωτας του Αντρέα Κωνσταντίνου και της Άλκηστις Ζιρώ, η Ιωάννα προσπαθεί να κερδίσει συμμάχους. 

Η σειρά «Μετά τη φωτιά», έχει σασπένς και αστυνομική πλοκή αλλά διαθέτει και αρκετές συγκινητικές και ρομαντικές στιγμές. Αυτό το δίπτυχο είναι που την κάνει ήδη αγαπητή σε όλο και περισσότερους τηλεθεατές. Αποδείχτηκε χθες με όσα έγραψαν στο Twitter οι φανς, αλλά θα αποδειχθεί σύντομα και με όσα συμβούν. Γιατί έχουμε μία τολμηρή έκπληξη με την απόφαση της Ιωάννας να αποκαλύψει σε όλους το οικογενειακό της δράμα, την ίδια στιγμή που Ειρήνη (Άλκηστις Ζιρώ) και Οδυσσέας (Αντρέας Κωνσταντίνου) ζουν επιτέλους τον έρωτά τους.

Οι καλοί με τους καλούς και οι κακοί μόνοι τους

Αν έχεις δει τη σειρά «Μετά τη φωτιά» (αν δεν το έχεις κάνει είναι μία ευκαιρία) σίγουρα θα έχεις θαυμάσει τον Λευτέρη Ελευθερίου που παίζει για πρώτη φορά δραματικό ρόλο, τον κακό και ισχυρό Άρη Βενιέρη. Είναι τόσο πειστικός που τις περισσότερες φορές εκνευρίζει τους θεατές.

metatifotia_eleftheriou.jpg

Και ενώ φαίνεται πως έχει κερδίσει το κρυφό παιχνίδι εκφοβισμού με την Ιωάννα, βάζοντας στη μέση το παιδί τους, θα εισπράξει σύτνομα την πρώτη του ήττα.

Η Ιωάννα με την παρότρυνση του Νίκου αποφασίσει να τα πει όλα δημόσια. Για τη βία, για τη θεραπευτική αγωγή που της έδινε επίσης με τη βία ο σύζυγός της. Ποντάρει στο ότι εκείνος δεν θα μπορέσει να αντιδράσει και πως θα κερδίσει συμμάχους. Θα κερδίσει συμμάχους, αλήθεια είναι αυτό. Αλλά αυτό μήπως είναι μία παρακινδυνευμένη για το μέλλον κίνηση; Γιατί ο Βενιέρης δεν θα το αφήσει να περάσει τόσο απλά όλο αυτό.

https://www.instagram.com/p/CvKnpe4tYd4/

Τότε είναι που θα σκεφτεί η Ιωάννα να επιστρέψει στο σπίτι της. Στρατηγική κίνηση για να προλάβει τα χειρότερα.

Ντόρα Μακρυγιάννη: «Μία γυναίκα που έχει υποστεί βία δεν πρέπει να σταματήσει να ονειρεύεται»

Το μόνο ευχάριστο σε όλη αυτή τη σκοτεινή ιστορία της φωτιάς, είναι πως η Ειρήνη και ο Οδυσσέας θα έρθουν πιο κοντά από ποτέ και θα γίνουν ζευγάρι. Και αυτό θα τους βοηθήσει ευκολότερα στο να λύσουν τον γρίφο του εμπρησμού. Η χαρά του Twitter θα γίνει ακόμη μεγαλύτερη. Η Άλκηστις Ζιρώ και ο Αντρέας Κωνσταντίνου θα μας απασχολήσουν αρκετά.

Γιατί θα υπάρξει η υπόνοια του εμπρησμού, ενώ εμείς αρχικά στο πρώτο επεισόδιο είδαμε ότι μάλλον πρόκειται για ατύχημα στην κουζίνα. Για αυτή τη δολιοφθορά, κύριος ύποπτος είναι ο Αλέξανδρος Βενιέρης και αδελφός του Άρη.

Γιατί όμως να θέλει να καταστρέψει το event της μέχρι πρότινος αρραβωνιαστικιάς του Ειρήνης; Αυτός είναι ο μεγάλος γρίφος.

Στις μεγάλες ανατροπές της επόμενης εβδομάδας είναι και η απόφαση της Ανθής να φύγει από το σπίτι της Φαίδρας.

https://www.instagram.com/p/Cy34dMRM_97/