Δικαίωση στο Μετά τη φωτιά: Οι ένοχοι της πυρκαγιάς συλλαμβάνονται και η Ιωάννα ελπίζει ξανά

Κατερίνα Μπούσιου
Δικαίωση στο Μετά τη φωτιά: Οι ένοχοι της πυρκαγιάς συλλαμβάνονται και η Ιωάννα ελπίζει ξανά

Ο Αλέξανδρος και ο Άρης στην πιο δύσκολη στιγμή τους στο Μετά τη Φωτιά. 

Αρκετή συγκίνηση και εκπλήξεις θα ζήσουμε στο Μετά τη Φωτιά με τρεις γυναίκες να έρχονται αντιμέτωπες με τους φόβους τους και τα μυστικά τους. Η Ιωάννα θα βρει πολύτιμους συμμάχους για να κερδίσει την επιμέλειά της κόρης της, αλλά τελικά η δυναμικότητα του Οδυσσέα και του Νίκου θα φέρουν αποτελέσματα. Οι αδελφοί Βενιέρη είναι ένα βήμα πριν την τιμωρία αλλά δεν έχουν πει την τελευταία τους κουβέντα.

Η Ανθή θα προσπαθήσει να αποφύγει τον Τάσο

Τα σημερινά δάκρυα της Ιωάννας στο Μετά τη φωτιά για την στήριξη που έχει στον δικαστικό αγώνα κατά του συζύγου της και η ψυχολογική κατάρρευση της Ανθής όταν είδε τον Τάσο να πιάνει δουλειά στην έπαυλη που βρίσκεται κρυμμένη, ήταν δύο δυνατές στιγμές της σειράς.

https://www.instagram.com/p/CvKnyvbNDtS/

Αυτές οι δύο γυναίκες έχουν ακόμη μακρύ δρόμο μέχρι να δικαιωθούν και να ευτυχήσουν. Παρά τη νομική βοήθεια της Ειρήνης και την κατάθεση αίτησης διαζυγίου, η Ιωάννα ξέρει ότι δεν είναι τόσο εύκολο να πάρει πίσω την κόρη της. Ο Άρης Βενιέρης θα χρησιμοποιήσει όλη του τη δύναμη για να τα καταφέρει. Όμως και εκείνος φοβάται για το τι θα συμβεί στη συνέχεια. Δεν είναι τόσο ατρόμητος όσο δείχνει.

Ντόρα Μακρυγιάννη: «Μία γυναίκα που έχει υποστεί βία δεν πρέπει να σταματήσει να ονειρεύεται»

Όταν ο Οδυσσέας και ο Νίκος, θα έχουν πια στα χέρια τους τις μαρτυρίες των θυμάτων της φωτιάς και του φίλου τους που την προκάλεσε θα ζητήσουν τη συνδρομή της αστυνομίας. Ο Αλέξανδρος και ο Άρης Βενιέρης συλλαμβάνονται, αλλά δεν είναι τόσο εύκολη η συνέχεια. Θα καταρρίψουν αρχικά όλα τα στοιχεία και θα κερδίσουν χρόνο για το επόμενο βήμα τους.

metatifotia.jpg

Έχουν να αντιμετωπίσουν και έναν ακόμη κίνδυνο. Ο επιχειρηματίας Κώστας Ιωαννίδης και πατέρας της Ειρήνης, χρεοκοπεί και αντιλαμβάνεται μετά από ένα διάστημα την παγίδα που του έστεισαν τα αδέλφια Βενιέρη για να πάρουν την εταιρεία του. Η Ειρήνη (Άλκηστις Ζιρώ) έχει έναν διπλό πλέον λόγο για να κλείσει μία και καλή στη φυλακή τον Άρη.