Χατζηιωάννου-Ταμπακάκης: Ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο «αποκάλυψε» κάτι για την σχέση τους

Γεωργία Βλαχοπούλου
Χατζηιωάννου-Ταμπακάκης: Ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο «αποκάλυψε» κάτι για την σχέση τους

Οι δυο νεαροί ηθοποιοί μπήκαν στο πνεύμα των Χριστουγέννων όπως έδειξε στα stories του ο Μιχαήλ Ταμπακάκης.

O Μιχαήλ Ταμπακάκης και η Σάντυ Χατζηιωάννου είναι δύο νέοι ηθοποιοί που έγιναν ευρέως πιο γνωστοί μέσα από τις συμμετοχές τους σε δύο πολύ επιτυχημένα σίριαλ. Ο μεν Μιχαήλ έκανε την «έκπληξη» με τον πρωταγωνιστικό του ρόλο, ως Πέτρος στη σειρά «Μαύρο Ρόδο» την προηγούμενη σεζόν και φέτος πρωταγωνιστεί στο «Ναυάγιο», ενώ η Σάντυ εντυπωσιάζει με τη συμμετοχή της στον «Σασμό».

Έρωτας στη σκιά μίας νέας τραγωδίας στο Ναυάγιο και το ψέμα που θα αργήσει να αποκαλυφθεί

To χριστουγεννιάτικο δέντρο

Η επαγγελματική τους επιτυχία, όπως φαίνεται συνέπεσε και με την προσωπική αφού οι δυο τους εδώ και κάποιους μήνες είναι ζευγάρι. Βέβαια, δεν έχουν μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση τους, αλλά με αναρτήσεις τους στα social media μπορούμε να καταλάβουμε πως υπάρχει κάτι παραπάνω από μια δυνατή φιλία.

Αυτή τη φορά ο Μιχαήλ ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram πως στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο του, αρχικά δημοσιεύοντας τα χριστουγεννιάτικα στολίδια του. Βέβαια, δεν ήταν μόνος του αλλά με τη Σάντυ Χατζηιωάννου, όπως είδαμε από τη φωτογραφία που έκανε repost αργότερα. Πολλοί βλέποντας τους μαζί αυτή την ιδιαίτερη στιγμή για κάθε νοικοκυριό, αναρωτήθηκαν αν αυτή ήταν και μια αποκάλυψη για την σχέση τους, αν έκαναν δηλαδή το επόμενο βήμα που είναι η συγκατοίκηση, αφού οι δυο τους είναι πολύ διακριτικοί και δεν μάς συνηθίζουν σε κοινές αναρτήσεις. Όπως και να 'χει οι δυο τους συνεχίζουν να είναι πολύ ερωτευμένοι.

«Άντε και του χρόνου από Οκτώβριο» έγραψε η Σάντυ Χατζηιωάννου σχολιάζοντας με χιούμορ την απόφασή τους να στολίσουν από τα μέσα του Νοέμβρη.

Οι σπάνιες κοινές αναρτήσεις τους

Όπως αναφέραμε και πιο πάνω η Σάντυ Χατζηιωάννου και ο Μιχαήλ Ταμπακάκης δεν αναρτούν συχνά στα social media τους κοινές φωτογραφίες. Βέβαια, υπάρχουν στιγμιότυπα που δείχνουν τον ρομαντισμό και την τρυφερότητα που υπάρχει ανάμεσά τους, όπως για παράδειγμα στη φωτογραφία που είχε δημοσιεύσει η νεαρή ηθοποιός τον Οκτώβριο του 2022 που τη δείχνει να κοιμάται στην αγκαλιά του.

https://www.instagram.com/p/Cj2Y1juIwW2/

Στα γενέθλιά της επίσης είχε φανεί η αγάπη που έχουν ο ένας στον άλλο, αφού ο Μιχαήλ Ταμπακάκης όντας φυσικά ένας από τους καλεσμένους, της ευχήθηκε με μια φωτογραφία από το πάρτι της στην οποία έγραφε «Χρόνια πολλά αγάπη μου».

Screenshot-(160).png

Η πρώτη τους κοινή εμφάνιση ήταν ωστόσο, στο πάρτι γενεθλίων της κοινής τους φίλης, Ευγενίας Σαμαρά τον Σεπτέμβρη του 2022 και κάπως έτσι μάλιστα είχαν ξεκινήσει και οι φήμες πως οι δυο τους είναι ζευγάρι.

tampakakis-(1).jpeg