Το νέο ζευγάρι στη Γη της ελιάς είναι Γκερέκου - Γκλέτσος αλλά πριν από αυτό έχουμε νέα εγκυμοσύνη

Κατερίνα Μπούσιου
Το νέο ζευγάρι στη Γη της ελιάς είναι Γκερέκου - Γκλέτσος αλλά πριν από αυτό έχουμε νέα εγκυμοσύνη

Ο Ανδρέας Γεωργίου επιβεβαίωσε την είσοδο του ηθοποιού στη σειρά, αλλά η Γη της ελιάς έχει και άλλες εκπλήξεις που δεν αφορούν μόνο την Άντζελα Γκερέκου. 

Η σειρά «Η Γη της ελιάς» παίρνει μία άλλη τροπή και εν μέρει μας την περιέγραψε με συνέντευξή του σήμερα ο σκηνοθέτης και δημιουργός της σειράς, Ανδρέας Γεωργίου. Αλλά εκτός από τα στοιχεία που μας έδωσε για την εγκυμοσύνη της Ιουλίας και την είσοδο του Απόστολου Γκλέτσου ως νέου συντρόφου της Άντζελας Γκερέκου, εμείς σου έχουμε ένα ακόμη νέο. Με μία νέα εγκυμοσύνη.

«Ο Απόστολος θα κάνει κάτι διαφορετικό, κάτι καινούργιο»

Οφείλουμε να παραδεχτούμε πως ο Ανδρέας Γεωργίου είναι ο αγαπημένος δημιουργός τηλεοπτικών σειρών για τους τηλεκριτικούς και για έναν λόγο που δεν φαντάζεσαι. Αν και μιλά σπάνια, κάθε φορά που το κάνει, δίνει απλόχερα τα spoilers για τη σειρά που δημιουργεί. Και αυτό δεν κάνει κακό - όπως λανθασμένα κάποιοι πιστεύουν - στο σασπένς ή στην τηλεθέαση. Σήμερα ήταν «χορταστικός» ως καλεσμένος στην εκπομπή της καλής του φίλης, Δανάης Μπάρκα μιλώντας για όσα θα γίνουν στη Γη της ελιάς.

Καταρχάς ανακοίνωσε και επίσημα την είσοδο του Απόστολου Γκλέτσου στη σειρά, όπως φημολογούνταν. Με την ηθοποιό έχουν συνεργαστεί και στο «Μπρούσκο» και στο «Τατουάζ» και στις «8 λέξεις». Ο ρόλος του είναι διαφορετικός και συγκεκριμένος όπως είπε: «Πάντα συζητάμε και με τη Βάνα και με τον Κούλλη όταν είναι να μπει ένα guest που έχει και διάρκεια, γιατί είναι μεγάλο το γκεστ που θα κάνει ο Απόστολος και ψάχναμε αυτόν τον άντρα που θα υποδυθεί τον σύντροφο της Αθηνάς (σ.σ. Άντζελα Γκερέκου). Επειδή είδαμε την Αθηνά να είναι με έναν πιο νέο σε ηλικία, την είδαμε να είναι και με έναν πιο μεγάλο, ψάχναμε το perfect match. Και οπτικά η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούσα να σκεφτώ κάποιον άλλον από τον Απόστολο» είπε. Εδώ θα τον δούμε βέβαια σε κάτι διαφορετικό, έχουμε συζητήσει πολλά, και τώρα που στήνουμε τον χαρακτήρα με τον ίδιο, δε θα είναι αυτό που περιμένετε».

Ο Ανδρέας Γεωργίου ανέφερε επίσης ότι η εγκυμοσύνη της Ιουλίας θα συνεχίσει κανονικά και θα φέρει σε λίγους μήνες στον κόσμο το παιδί της, έχοντας πάντα τον Στάθη στο πλευρό της. Το ζευγάρι δεν χωρίζει, αντίθετα μένει μαζί. Κάτι είναι και αυτό.

Τα πρώτα πλάνα από τον νέο γάμο στη Γη της ελιάς & οι δυο γυναίκες μυστήριο που προκαλούν διλήμματα

https://www.instagram.com/p/CxkvGzpIIrA/

Εκείνο ωστόσο που δεν μας αποκάλυψε, είναι το νέο spoiler που κυκλοφορεί. Γιατί έχουμε μία ακόμη εγκυμοσύνη στη σειρά. Μετά τον γάμο της με τον Πότη, η Άννα μένει έγκυος. Αλλά αυτό που σίγουρα δεν περιμένεις, είναι η πρόθεσή της να μην κρατήσει το παιδί. Έχει μεσολαβήσει ένας μεγάλος καυγάς με τον Πότη, μετά από μία βαρκάδα για ψάρεμα που θα καταλήξει σε μικρό ναυάγιο, μεταφορικά και κυριολεκτικά. Τους σώζει ο Ορέστης, αλλά αυτή η ταλαιπωρία βάζει τον γάμο τους σε περιπέτειες.

Η πάντα ακραία στις αντιδράσεις πρωταγωνίστρια, του ζητά διαζύγιο. Μία μικρή λεπτομέρεια. Η Άννα, νομίζει ότι είναι έγκυος. Μένει να διαπιστωθεί. Όσο για τον χωρισμό, θα είναι περιστασιακός.