Δήμητρα Βαμβακούση: Στην πρώτη της έξοδο μετά τα νέα της εγκυμοσύνης οι followers είχαν μια απαίτηση

Γεωργία Βλαχοπούλου
Δήμητρα Βαμβακούση: Στην πρώτη της έξοδο μετά τα νέα της εγκυμοσύνης οι followers είχαν μια απαίτηση

Με τον κουμπάρο τους και καλούς της φίλους βγήκε η Δήμητρα Βαμβακούση στη Σκιάθο αλλά ο Ντάνος απουσίαζε από τις φωτογραφίες λόγω των γυρισμάτων στη Γη της Ελιάς.

Ανήμερα της ονομαστικής της γιορτής ήταν που η Δήμητρα Βαμβακούση και ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποφάσισαν να ανακοινώσουν πως η ίδια περιμένει το πρώτο τους παιδί, επιβεβαιώνοντας έτσι τις φήμες που ήθελαν όλο αυτό το διάστημα τη Δήμητρα Βαμβακούση να βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη αλλά και την Ειρήνη Κολλιδά, η οποία προσέχοντας στον γάμο του ζευγαριού τον Σεπτέμβριο - ως γυναίκα - τη φουσκωμένη κοιλίτσα της Δήμητρας έδωσε μαζί με τις ευχές για «βίον ανθόσπαρτον» και τις ευχές της για τον ερχομό του μωρού.

Βαμβακούση - Αγγελόπουλος: Ανακοίνωσαν ότι θα γίνουν γονείς κι όλοι απορούν αν περιμένουν δίδυμα

Οι δυο τους, λοιπόν ανακοίνωσαν τα ευχάριστα νέα με μια ανάρτησή τους στα social media, στην οποία φορούσαν πιπίλες και στη λεζάντα της οποίας έγραφαν: «Ο Άγιος Δημήτριος να σας φωτίζει. Χρόνια πολλά με υγεία , σας ευχαριστούμε για τις ευχές σας».

https://www.instagram.com/p/Cy3wVeKMpFD/

Η πρώτη έξοδος με φίλους μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Την πρώτη της έξοδο με καλούς της φίλους αλλά και τον κουμπάρο τους, Αναστάσιο Ντούγκα έκανε στην Σκιάθο η Δήμητρα Βαμβακούση, δημοσιεύοντας μάλιστα και στογμιότυπα από την όμορφη βραδιά στα οποία φαινόταν στο πρόσωπό της αυτή η γλύκα της εγκυμοσύνης, κάτι που πρόσεξαν πολλοί followers της στα σχόλιά τους.

Βέβαια, μαζί με το πόσο όμορφη και γαλήνια έδειχνε εκείνη, οι followers της δε γινόταν να μην προσέξουν την απουσία του Ντάνου, ο οποίος προφανώς βρισκόταν στην Κύπρο για τα γυρίσματα της Γης της Ελιάς.

Αυτό βέβαια, δεν εμπόδισε και τους fans του ζευγαριού να «απαιτήσουν» από τη Δήμητρα να βγει και μια φωτογραφία με τον Γιώργο Αγγελόπουλο στη Σκιάθο.

Τα σχόλια για την εγκυμοσύνη που «έκρυβε»

Βέβαια, η Δήμητρα Βαμβακούση και ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν δέχτηκαν μόνο θετικά σχόλια όταν ανακοίνωσαν πως περιμένουν το πρώτο τους μωρό. Υπήρχαν αρκετοί που αναρωτήθηκαν για ποιο λόγο, εφόσον ήδη φαινόταν φουσκωμένη η κοιλίτσα της δεν αποκάλυπτε πως είναι έγκυος, υπονοώντας πως ίσως υπήρχε κάποια «πονηριά» σε όλο αυτό.

Όπως πολλοί βέβαια, απάντησαν σε αυτά τα μηνύματα, η εγκυμοσύνη είναι ένα ευαίσθητο ζήτημα για κάθε γυναίκα και πολλές μέλλουσες μανούλες, ειδικά τους πρώτους μήνες της κύησης και μέχρι να σιγουρευτούν πως όλα είναι καλά, δεν αποκαλύπτουν πως περιμένουν μωράκι. Ακριβώς αυτό έκανε και η Δήμητρα Βαμβακούση, η οποία σε συνδυασμό με το τραγικό γεγονός της απώλειας του Γιώργου Αγγελόπουλου λίγες ώρες μετά τον γάμο τους, ίσως δεν ένιωθε καλά να μοιραστεί το ευτυχές γεγονός.