Φάρμα: Ο Χρήστος Μέξης κέρδισε στη μονομαχία αλλά η αποχώρηση του Γιώργου Τσάμη έχει συνέχεια

Γεωργία Βλαχοπούλου
Φάρμα: Ο Χρήστος Μέξης κέρδισε στη μονομαχία αλλά η αποχώρηση του Γιώργου Τσάμη έχει συνέχεια

Η αποχώρηση του Γιώργου Τσάμη μπορεί να χαροποίησε το κοινό αλλά δεν θα κρατήσει για πολύ όπως είδαμε από το τρέιλερ.

Ημέρα μονομαχίας ήταν η Πέμπτη 20 Οκτωβρίου για τους παίκτες της Φάρμας και οι δύο παίκτες που κατάφεραν να δώσουν λίγη ένταση και ενδιαφέρον στο ριάλιτι ήταν έτοιμοι να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι. Ο Χρήστος Μέξης λοιπόν, και ο Γιώργος Τσάμης της μπλε ομάδας θα έλυναν τις διαφορές τους στον αχυρώνα, με τον πρώτο να έχει επιλέξει δύο αγωνίσματα από τα πέντε και τον δεύτερο τρία.

Ο Χρήστος Μέξης κέρδισε τη μονομαχία στη Φάρμα αλλά και την ξεκάθαρη συμπάθεια του κοινού

https://www.instagram.com/p/Cyl2muyozfP/

Η «επίθεση» στον Χρήστο πριν τη μονομαχία

Βέβαια, πριν τα αγωνίσματα έγινε μια κουβέντα μπροστά στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, στην οποία και πάλι πρωταγωνιστής ήταν ο Χρήστος. Ο παίκτης που μπήκε στο παιχνίδι πριν από δύο βδομάδες, έχει φέρει τα πάνω κάτω, αφού δεν φαίνεται να βοηθάει πάντα στις αγροτικές δουλειές, ενώ δείχνει να μην φοβάται να πει την άποψή του - κυρίως βέβαια στις ατομικές του συνεντεύξεις.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής έχει καταφέρει να κάνει τους παίκτες και της δικής του ομάδας και της αντίπαλης να μην τον θέλουν μέσα στο παιχνίδι, με το κοινό ωστόσο να μην έχει την ίδια άποψη, ειδικά μετά την επίθεση του Γιώργου Γιαννακίδη της πράσινης ομάδας σε εκείνον, λέγοντας πως η συμπεριφορά του οφείλεται στην ανατροφή του, χωρίς βέβαια να ξέρει πως ο συγκεκριμένος παίκτης έχει χάσει τον πατέρα του και όπως είπε η μαμά του ανέλαβε όλη την ανατροφή του. Το κοινό όμως, που είδε όλα όσα ειπώθηκαν τάχθηκε υπέρ του Χρήστου παρότι είναι ένας από τους αμφιλεγόμενους παίκτες κι αυτός λόγω της συμπεριφοράς του.

Για γερά νεύρα η μονομαχία

Η μονομαχία των δύο παικτών ήταν αρκετά σκληρή, αφού το σκορ έφτασε στο 2-2 και η τελευταία δοκιμασία θα έκρινε το ποιος θα παραμείνει. Μέχρι εκείνη την ώρα είδαμε τον Χρήστο να τραυματίζεται από το πρώτο κιόλας παιχνίδι στο πόδι καθώς ήταν ένα αγώνισμα ισορροπίας και φάνηκε να παθαίνει κάποια θλάση στον μυ, που τον ταλαιπώρησε και στα υπόλοιπα αγωνίσματα. Παρότι, σε κάθε αγώνισμα σχεδόν χρειαζόταν το ιατρικό team, εκείνος επέλεξε να παίξει σε όλα τα αγωνίσματα ο ίδιος, χωρίς να χρειαστεί βοήθεια από συμπαίκτη του, όπως έκανε ο αντίπαλός του Γιώργος Τσάμης, βάζοντας τον Γιαννακίδη να παίξει σε ένα αγώνισμα στόχου.

https://www.instagram.com/reel/Cyl4YIQLGEt/

Βέβαια, η κερκίδα της Φάρμας δεν πείστηκε από τον τραυματισμό του συγκεκριμένου παίκτη και σίγουρα αυτό οφείλεται στις μεταξύ τους κόντρες.

Παρ' όλα αυτά, ο Χρήστος ήταν τελικά ο μεγάλος νικητής με το κοινό να φαίνεται πως παίρνει ξεκάθαρα θέση υπέρ του.

Ωστόσο, επειδή ο συγκεκριμένος παίκτης είχε δηλώσει πως θα αποχωρήσει από το ριάλιτι ακόμα κι αν νικήσει, κάποιοι από το κοινό σχολίασαν αρνητικά το γεγονός πως παρέμεινε.

Η επιστροφή Τσιάμη και η είσοδος νέων παικτών

Κι αν νομίζεις ότι ο Γιώργος Τσάμης, η άλλη «μεγάλη προσωπικότητα» του ριάλιτι είναι παρελθόν για τη Φάρμα κάνεις λάθος, αφού στο τρέιλερ για το τι θα δούμε την εβδομάδα που έρχεται εκείνος εξαιτίας της αποχώρησης του Σπύρου Κοσμά, λόγω του τραυματισμού του, επιστρέφει πριν προλάβει καν να φύγει. Μαζί του όμως, έρχονται και νέοι παίκτες, ενώ οι ομάδες θα μοιραστούν εκ νέου όπως και η Φάρμα με το πρόχειρο κατάλυμα.

https://www.instagram.com/reel/CymC664rxHd/