Ποιος Κουτσόπουλος! Η Χρύσα Μιχαλοπούλου έδωσε την απόλυτη συνταγή για μελομακάρονα

Ποιος Κουτσόπουλος! Η Χρύσα Μιχαλοπούλου έδωσε την απόλυτη συνταγή για μελομακάρονα

Η μητέρα του παιδιού του Λεωνίδα Κουτσόπουλου διεκδικεί επάξια τον τίτλο της Master Chef της καρδιάς μας.

Σε αυτό το σπίτι τον τίτλο του MasterChef τον διεκδικούν δύο. Η Χρύσα Μιχαλοπούλου, η αγαπημένη του Λεωνίδα Κουτσόπουλου και μητέρα του γιου του μας έβαλε σε χριστουγεννιάτικο mood κι ας απομένουν ακόμα 50 και κάτι ημέρες για τα Χριστούγεννα.

Η Χρύσα και η συνταγή για μελομακάρονα

Πάντα ξεχωριστές είναι οι αναρτήσεις της ηθοποιού κι αυτή τη φορά, πέρα από την κοντινή πόζα, είχαμε και το μικρό σημειωματάριο με τις συνταγές που έκανε τις fans της Μιχαλοπούλου στο Instagram να παραδεχτούν πως κάνουν screenshot τη συνταγή.

https://www.instagram.com/p/CzL_j_AtLis/

«Αυτή η συνταγή... μαγική!!! Η στάχτη κάνει όλη τη δουλειά!!! Βασικά και η γέμιση!!! Θα τα κάνω», έγραψε μια fan για την ξεχωριστή αυτή συνταγή, γραμμένη σε ένα σημειωματάριο πάνω στο οποίο ξεχωρίζει το πρώτο και παλιό λογότυπο του ΣΚΑΙ.

Η Χρύσα και ο μικρός Κίμωνας:

Στις 16 Σεπτεμβρίου του 2022, η Χρύσα Μιχαλοπούλου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό της σχέσης της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Τον Κίμωνα τον βλέπουμε περισσότερο στο προφίλ του δημοφιλούς μπαμπά του και όχι στα social media της μαμάς του.

Δεν έχεις νιώσει την ανάγκη, την επιθυμία να βάλεις έστω ένα πατουσάκι του μωρού;;; Όχι δημοσιεύσεις ..τα προσωπάκια των παιδιών μακριά αλλά έτσι μια αναφορά κάτι», έγραψε στα σχόλια ενός άλμπουμ φωτογραφιών ένας ακόλουθος της Μιχαλοπούλου μέσα στο καλοκαίρι και η ίδια τον ευχαρίστησε με ένα πατουσάκι emoji.

«Ο γκουρού των μπαμπάδων είναι ο Σωτήρης. Οπότε, όταν συμβαίνει κάτι παίρνουμε τον Σωτήρη και του λέμε "βοήθα" και πάντα έχει κάτι να πει. Ο δικός μου γιος είναι μηδέν τώρα, κουτάβι. Βασικά δεν παίρνω τον Σωτήρη, παίρνω τη σύζυγό του, τη Δέσποινα και δίνει συμβουλές, βοηθά πολύ. Είναι πολύ διαφορετικό όλο αυτό με το παιδί, αλλά είναι και ευχάριστο. Θα σου απαντήσω σε κανένα 6μηνο – 7μηνο να το έχω χωνέψει», είχε πει ο Κουτσόπουλος στους δύο μήνες ζωής του γιου του.

Και η περιβόητη συνταγή:

Χωρίς να εξηγεί την προέλευσή της, η Μιχαλοπούλου μας έδειξε τη συνταγή για μελομακάρονα.

4 kg αλεύρι

6 ποτήρια λάδι (3 ελαιόλαδο και 3 καλαμποκέλαιο)

2 νεροπότηρα βούτυρο (1/2 κιλό φυτίνη)

1 1/2 ποτήρι χυμό πορτοκαλιού

1 1/2 ποτήρι σταχτόνερο

2 ποτήρια κρασιού κονιάκ

2 κουταλάκια του γλυκού σόδα

2 πορτοκάλι ξύσμα

Γέμιση

1/1/2 κοπανισμένο καρύδι

3 κουταλιές σούπας ζάχαρη

1 κουταλιά κανέλα

1 κουταλιά γαρύφαλλο

Σιρόπι:

1 ποτήρι μέλι

1 ποτήρι ζάχαρη

1 3/4 νερό επί 3 για τα 4 κιλά μελομακάρονα!

Στο καρουζέλ φωτογραφιών της Χρύσας Μιχαλοπούλου με στίχους από R.E.M, όλοι λάτρεψαν τη φωτό Νο 9