Η πιο ωραία ανατροπή στο Ναυάγιο έρχεται από την Αναστασία Παντούση και τη συγκινητική της αποκάλυψη

Κατερίνα Μπούσιου
Η πιο ωραία ανατροπή στο Ναυάγιο έρχεται από την Αναστασία Παντούση και τη συγκινητική της αποκάλυψη

Καρμική σύμπτωση: Το παρελθόν ξαναβρίσκει την Ειρήνη για να της «προτείνει» πώς θα είναι το μέλλον της στο Ναυάγιο. 

Τους στόχους τους για το μέλλον βάζουν οι τηλεοπτικοί ήρωες στο Ναυάγιο, άλλοι με τόλμη και άλλοι με άγνοια κινδύνου. Κάποιοι όμως δεν θα αγνοήσουν τα «σημάδια» που θα τους στείλει το παρελθόν. Έχουμε έμμεσα μία επιστροφή του Γιώργου Χρυσοστόμου στη σειρά, καθώς η Αναστασία Παντούση θα κάνει μία συγκινητική αποκάλυψη πριν γίνει και επίσημα ζευγάρι με τον Γιάννη Στάνκογλου. Άραγε θα είναι καρμικό το εύρημά της;

Η Ειρήνη ανακαλύπτει ότι δημιούργησε με τον Απόστολο

Ας συμφωνήσουμε καταρχάς, ότι ένα από τα πιο συμπαθητικά ζευγάρια της σειράς «Το Ναυάγιο» είναι ο Μάκης και η Λίνα, με τον Δημήτρη Καπουράνη και την Αθηνά Ροδίτου στους αντίστοιχους ρόλους. Ηθοποιοί της νέας γενιάς που ήδη έχουν τηλεοπτικές επιτυχίες στο βιογραφικό τους. Το «χτίσιμο» του δικού τους love story θα το δούμε σταδιακά, γιατί δεν έχει μόνο μία ρομαντική χροιά όπως σου έχω ξαναπεί, αλλά και ένα τραγικό μυστικό.

https://www.instagram.com/p/CzoSfTnofgZ/

Σύντομα θα δούμε το πρώτο τους φιλί που στην ουσία εκτός από ένα καρέ σε μία σκηνή, είναι και η αρχή τους ως ζευγάρι. Ο Μάκης θα της κάνει ένα συμβολικό πρώτο δώρο. Μέσα από τα ευρήματα του ναυαγίου, ένα μπουκάλι με άρωμα. Ναι, καλά κατάλαβες, o Mάκης έχει βρει τη βαλίτσα του Απόστολου και της Ειρήνης στην οποία φυλούσαν το ιδιαίτερο άρωμά τους. Ταξίδευαν πριν ναυαγήσουν με το Φοίνιξ για να φτάσουν πρώτα στον Πειραιά και μετά στο Παρίσι και να το δειγματίσουν.

Ένας νέος ρόλος και μία γυναίκα - παγίδα στο Ναυάγιο που προσπαθεί να σταματήσει τις έρευνες

https://www.instagram.com/p/Cx7iIkXKHYj/

Από ένα περίεργο και λίγο παρακινδυνευμένο τρικ του σεναρίου, η Ειρήνη θα συναντηθεί με τη Λίνα - μέχρι τώρα δεν έχουν καμία εμπλοκή ως ρόλοι - και θα μυρίσει το άρωμά της. Φυσικά και δεν της είναι άγνωστο και όπως καταλαβαίνεις σοκάρεται, γιατί αυτό είναι ένα κομμάτι του δικού της Απόστολου.

Αυτό θα την ταρακουνήσει συναισθηματικά και ενδιάμεσα από την περιπέτεια υγείας του πατέρα της, τη δική της εγκυμοσύνη και το ειδύλλιο με τον Ιπποκράτη, θα αποφασίσει να ακολουθήσει το κοινό όνειρο με τον Απόστολο. Να κάνει πράξη την παραγωγή του αρώματος. Όμως, σε αυτό το σχέδιο θα βρίσκει διαρκώς τις αντιρρήσεις του Ιπποκράτη - Γιάννη Στάνκογλου.

Όπως βλέπεις, με έναν τρόπο, όλοι οι ηθοποιοί θα έχουν μεταξύ τους σχέσεις. Θα το δεις και στην περίπτωση της Στέλλας, του Βασίλη και του Γιώργη, ή του Πέτρου και του Άγγελου. Αυτό ενδεχομένως ίσως τους ενώσει μαζικά στο μέλλον σε ένα κοινό σκοπό. Το να βάλουν στη φυλακή τους υπεύθυνους του ναυαγίου.