Το κοινό λάτρεψε τη Γερμανού στο Secret Song ενώ μία της κίνηση αλλά και 2 εκπλήξεις έγιναν viral

Κατερίνα Μπούσιου
Το κοινό λάτρεψε τη Γερμανού στο Secret Song ενώ μία της κίνηση αλλά και 2 εκπλήξεις έγιναν viral

Ας πάρουν μαθήματα οι άλλες παρουσιάστριες για το πώς γίνονται οι καλές εκπομπές. Τα απίθανα σχόλια στο Twitter για τις μοναδικές στιγμές του Secret Song και της Ναταλίας Γερμανού που λάτρεψε το κοινό. 

«Αυτή την τηλεόραση θέλουμε, τελεία και παύλα», αποφάσισε το κοινό στα social media και είχε απόλυτο δίκιο με το αποτέλεσμα που για δεύτερη Κυριακή μας παρουσίασε η Ναταλία Γερμανού στο Secret Song . Για το δικό της χατίρι είχαμε μοναδικές αποκλειστικότητες, την αποκάλυψη πολλών μυστικών αλλά και μία από τις πιο ιδιαίτερες στιγμές της ελληνικής TV. Όταν η ίδια η Ναταλία με μία της κίνηση έγραψε έναν μοναδικό επίλογο στην εκπομπή της.

«Να με αγαπάς μέχρι να γεράσει επιτέλους η Δανδουλάκη»

Απαράβατος νόμος στην ελληνική τηλεόραση είναι πως, η προσωπικότητα του παρουσιαστή ή της παρουσιάστριας καθορίζει και το περιεχόμενο της εκπομπής. Η δική του (της) ποιότητα είναι επίσης εγγύηση και για να προσελκύσει καλεσμένους, είτε μιλάμε για ψυχαγωγική, είτε για ενημερωτική εκπομπή.

Με λίγα λόγια, αν δεν ήταν η Ναταλία Γερμανού παρουσιάστρια του Secret Song, δεν θα έβλεπες σε μία μόνο εκπομπή ανθρώπους που σπάνια εμφανίζονται, όπως ο συνθέτης Δημήτρης Παπαδημητρίου, όπως η Ελευθερία Αρβανιτάκη, όπως ο Νίκος Ζιώγαλας που μας γύρισε πίσω στα υπέροχα '90s ή ο Λάκης Παπαδόπουλος.

Για να μη μιλήσουμε για τους κυρίως καλεσμένους: Σμαράγδα Καρύδη, Κάτια Δανδουλάκη, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Μελίνα Ασλανίδου, Ζήνα Κουτσελίνη, Γιώργος Καραμίχος, Σταμάτης Φασουλής, Λάκης Παπαδόπουλος.

Η εκπομπή ήταν αριστούργημα για δεύτερη Κυριακή. Και δυστυχώς μόνο αυτά τα δύο επεισόδια έχουν γυριστεί. Το δυστυχώς δεν το λέμε μόνο εμείς αλλά και το κοινό στο Twitter.

Το μέτρο, η καλαισθησία στην κίνηση, η ευγένεια, το ήθος, ο χειρισμός της Ναταλίας στον λόγο και στους καλεσμένους, είναι υπόδειγμα τηλεοπτικής συμπεριφοράς. Για να στο πω και λίγο πιο απλά, είναι η Ναταλία Γερμανού και σε απόσταση μεγάλη είναι όλες οι άλλες παρουσιάστριες του ψυχαγωγικού τομέα σε όλες τις ζώνες. Δεν υπάρχει σύγκριση, πια.

https://www.instagram.com/reel/CzdqgANi5k5/

Από τις virαλ στιγμές που λάτρεψε το κοινό, ήταν η αειθαλής Κάτια Δανδουλάκη, η χαρά της Σμαράγδας Καρύδη, οι μαμάδες που έχασαν τα παιδιά και τις κόρες τους, στις δολοφονίες που συγκλόνισαν την Ελλάδα και είπαν ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στη Ζήνα Κουτσελίνη, το τραγούδι της Ελευθερίας Αρβανιτάκη που ήταν το αγαπημένο του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη και ο ασυγκράτητος ενθουσιασμός της Μελίνας Ασλανίδου όταν είδε να της τραγουδά το βαφτιστήρι της από την Κρήτη. Μάλιστα όπως μας αποκάλυψε η Ναταλία, η τραγουδίστρια μένει πλέον μόνιμα στo νησί.

Το κοινό αποθέωσε την κάθε στιγμή.

Η καλύτερη ωστόσο στιγμή, ήταν ο επίλογος, γραμμένος από τη Ναταλία. Όταν έδωσε το δικό της μήνυμα κατά της βίας των γυναικών. Με μία καρδιά αποτυπωμένη στην παλάμη της. Ε, ναι. Αυτή την τηλεόραση θέλουμε.

nataliaminima.jpg