Να λοιπόν γιατί αγαπήσαμε όλες τις φορές που ο Good Job Nicky μίλησε για τον Γιάννη Πάριο

Τσακιρίδου Χριστίνα
Να λοιπόν γιατί αγαπήσαμε όλες τις φορές που ο Good Job Nicky μίλησε για τον Γιάννη Πάριο

«Θα ήθελα να είμαι η συνέχεια του πατέρα μου. Έχω το γονίδιο, αλλά ακολουθώ τον δικό μου δρόμο».

Ο Good Job Nicky συνεχίζει επιτυχώς τις προγραμματισμένες του εμφανίσεις σε γνωστό πολυχώρο τέχνης στο κέντρο της πρωτεύουσας και πριν λίγα 24ωρα μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για την συμμετοχή του στο MadWalk 2023.

Ο νεαρός καλλιτέχνης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στo νέο του τραγούδι, την επιθυμία να βρεθεί στον διαγωνισμό της Eurovision αλλά και τη σχέση με τον πατέρα του, Γιάννη Πάριο.

Good Job Nicky: «Εγώ ξέρω τον Γιάννη Βαρθακούρη που είναι ο πατερούλης μου»

Μιλώντας στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» o Good Job Nicky δήλωσε για το ΜadWalk: «Θα εμφανιστώ με το καινούριο τραγούδι που έχω βγάλει με την Ευαγγελία. Είναι ένα retro funk τραγούδι, έχει και νοσταλγία και ρυθμό. Αυτό το τραγούδι είναι περισσότερο για να χαρούμε, να ερωτευτούμε και να χορέψουμε. Θα κουνηθώ και εγώ λίγο στη σκηνή».

Λίγο αργότερα ο τραγουδιστής αναφέρθηκε στην επιθυμία του να βρεθεί στη Eurovision και σημείωσε χαρακτηριστικά: «Κάτι όμορφο στη χώρα μας. Είτε αυτό λέγεται Eurovision είτε λέγεται εξωτερικό και καριέρα γενικά, δεν έχει σημασία το πώς θα έρθει αυτή η τιμή αλλά θα έρθει αυτή η τιμή. Είμαι θετικός στο να κάνω την χώρα μας υπερήφανη. Αυτό που λέω πάντα είναι πως ο στόχος μου είναι 1 Grammy και το όνειρο μου 7».

Για τη σχέση με τον πατέρα του, Γιάννη Πάριο ο Good Job Nicky παραδέχθηκε on camera: «Ο πατέρας μου δεν ήταν καθόλου αυστηρός μαζί μου για την μουσική, δεν το ήξερε καν ότι κάνω μουσική στην αρχή. Το έμαθε στις 23 Οκτωβρίου 2020 όταν βγήκε το πρώτο μου τραγούδι. «Ρε κ******δο, τι γίνεται; Κάνεις μουσική και δεν μου το λες;».

Και πρόσθεσε: «Έχω μια αίσθηση εγωισμού και ανταγωνιστικότητας και η αλήθεια είναι ότι ένιωθα πάντα ότι, από τη στιγμή που μπορεί ο πατέρας μου χωρίς παπούτσια από την Πάρο, μπορώ και εγώ με τα δεδομένα που μου έχουν δοθεί στη ζωή μου. Χωρίς τη βοήθεια του πατέρα μου, τη βοήθεια της μητέρας μου. Δεν ήθελα κάτι τέτοιο. Γι’ αυτό είμαι σε άλλη δισκογραφική, τα βήματά μου είναι άλλα και γι’ αυτό αγγλόφωνος».

Οι παλαιότερες αναφορές του τραγουδιστή στον πατέρα του

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ο Good Job Nicky είχε δηλώσει: «Έκρυβα από όλους ότι ήθελα να ασχοληθώ με το τραγούδι μέχρι να νιώσω μουσικά ώριμος. Ο πατέρας μου δεν το ήξερε. Μόνο η μητέρα μου. Θα ήθελα να είμαι η συνέχεια του πατέρα μου. Έχω το γονίδιο, αλλά ακολουθώ τον δικό μου δρόμο. Ο πατέρας μου χαίρεται πολύ για μένα και επικοινωνούμε αλλιώς πλέον και καλλιτεχνικά. Και τα τρία αδέλφια μου είναι εκπληκτικά μυαλά. Υπάρχει κατανόηση και αγάπη στο σπίτι. Δεν υπάρχει κάτι που να ντρέπομαι να πω στους γονείς μου. Είναι φίλοι μου πάνω απ' όλα!».

Kαι πρόσθεσε: «Δεν με πείραξε ποτέ η αναγνωρισιμότητα των γονιών μου. Δεν με ενόχλησε ποτέ. Με αντιμετώπιζαν ως Νικόλα και όχι ως γιο του Πάριου. Η μητέρα μου και ο πατέρας μου είναι δυνατές προσωπικότητες, αλλά σου δίνουν την ευκαιρία να κάνεις λάθος, να φας τα μούτρα σου. Ο πατέρας μου είναι ο Γιάννης Βαρθακούρης. Ο Γιάννης Πάριος είναι ένα ιερό τέρας, που θαυμάζω καλλιτεχνικά. Η ερμηνεία του είναι από άλλο πλανήτη».

«Δηλώνω φαν του πατέρα μου και δόξα τω θεώ δηλώνει και ο ίδιος φαν του Νικόλα», είχε αποκαλύψει ο νεαρός καλλιτέχνης στην εκπομπή Fay’s Time.

Σε συναυλία του στη Χίο, ο Good Job Nicky ερμήνευσε ένα τραγούδι του πατέρα του, μιμούμενος τον Γιάννη Πάριο. Λίγο αργότερα, εξήγησε γιατί το έκανε αυτό.

«Κοιτούσα έναν κύριο και λέω εσάς δεν σας έχω κερδίσει ακόμη και μου λέει ε, τραγούδα και κάτι στα ελληνικά. Είπα ότι αν τραγουδήσω στα ελληνικά, θα ακουστώ σαν τον πατέρα μου και άρχισα να τον μιμούμαι», δήλωσε ο τραγουδιστής.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο Good Job Nicky είχε αποκαλύψει πως έχει γράψει τραγούδι για τον πατέρα του αλλά δεν νομίζει ότι αυτό θα κυκλοφορήσει.

«Η μαμά μου είναι η αγκαλιά μου, ο μπαμπάς μου είναι η πειθαρχία μου, η ανταγωνιστικότητά μου», τόνισε ο καλλιτέχνης.

Η τρυφερή σχέση με την μητέρα του

Πριν λίγους μήνες ο Good Job Nicky είχε αναφερθεί στην τηλεοπτική επιστροφή της μητέρας του, Σοφίας Αλιμπέρτη στην τηλεόραση δηλώνοντας: «Η μαμά μου και να μην είναι εδώ είναι πάντα εδώ. Με παίρνει τηλέφωνο για να κρίνει και αυτό που άκουσε από το τηλέφωνο. Είναι ο νούμερο ένα κριτής μου και ο άνθρωπος που ακούω όσο κανέναν άλλο. Απολύτως νορμάλ μου φαίνεται η τηλεοπτική της επιστροφή. Μετά από 14 χρόνια αποφασίζει ότι κάτι της κολλάει, της αρέσει, την ιντριγκάρει και μόνο τότε σηκώνεται. Δεν συμβιβάστηκε ότι ίσως έχω την ανάγκη να βγω να πω κάτι. Δεν περίμενα την επιστροφή της. Εδώ δεν μας είχε πει καν ότι θα μετακομίσουμε. Μια μέρα σηκώθηκε και είπε πάω να κάνω τηλεόραση».

https://www.instagram.com/p/Chrdv7_skN9/

Πηγή κεντρικής: ndp