Έκρηξη ζήλιας στη Γη της ελιάς και ο γιος του Δημοσθένη γίνεται το πιο hot θέμα της Μάνης

Κατερίνα Μπούσιου
Έκρηξη ζήλιας στη Γη της ελιάς και ο γιος του Δημοσθένη γίνεται το πιο hot θέμα της Μάνης

Δύο ζευγάρια είναι στο επίκεντρο με την κρίση στις σχέσεις τους στη Γη της ελιάς και ένα χαρμόσυνο γεγονός διχάζει και εκπλήσσει όλη τη Μάνη. 

Φαίνεται πως η κόρη της Ιουλίας και του Στάθη δεν θα φέρει αναταραχή μόνο στις δύο οικογένειες των γονιών της στη Γη της ελιάς αλλά και σε άλλους. Γενικότερα θα υπάρξει μία έκρηξη ζήλιας σε αγαπημένα ζευγάρια, την ίδια στιγμή που μία είδηση αναστατώνει όλη τη Μάνη.

Η Ασπασία σοκαρισμένη μαθαίνει για το παιδί του συζύγου της

Μία ωραία σεναριακή ανατροπή θα βιώσουν οι φανς της σειράς στα επόμενα επεισόδια. Η Αριάδνη όπως ήδη σου έχω γράψει, με την απόφασή της να μετακομίσει μόνιμα στη Μάνη στη Γη της ελιάς, θα αλλάξει τα μέχρι στιγμής δεδομένα. Μετά από μία γενικότερη διαμάχη που θα ξεσπάσει μέχρι να ξεκαθαριστεί πως δεν είναι η ερωμένη του Στάθη, η αποκάλυψη πως είναι η κόρη του και κόρη της Ιουλίας θα φέρει αναστάστωση. Αλλά θα φέρει και την τελική αποδοχή από Καπερνάρους και Βρετάκους.

Ένας γάμος με απρόοπτα και μία φιλία που καταστρέφεται στη Γη της ελιάς με ευθύνη του Ντάνου

Η νεαρή όμως, ξεφεύγει από τα ευπρεπή όρια, όταν αρχίζει επίμονα να φλερτάρει τον Χρήστο ο οποίος ήδη έχει κάνει πρόταση γάμου στην Αφροδίτη, η οποία και το αντιλαμβάνεται και όπως καταλαβαίνεις το σχολιάζει έντονα. Και δε μένει μόνο εκεί, αλλά κάνει το ίδιο και με τον αστυνόμο Κουράκο η Αριάδνη.

Ο οποίος όμως είναι στοχοπροσηλωμένος στη Δήμητρα και μόλις τη βλέπει σε μία συνάντηση μαζί με τον Ορέστη βγαίνει εκτός εαυτού. Έτσι θα αποκαλυφθεί στον Γιώργο Αγγελόπουλο και το μυστικό της σχέσης τους.

https://www.instagram.com/p/CrWFkkKoN1p/

Εκτός από τις ζήλιες, τον γάμο του Ισίδωρου και το διαζύγιο του Λυκούργου, έχουμε και τον ερχομό ενός ακόμη Καπερνάρου.

Η Ξένια, η γυναίκα που πληρώθηκε από τον Δημοσθένη για να κυοφορήσει το παιδί του, (σεναριακό άλμα φαντασίας έκανε στη μυθοπλασία η Βάνα Δημητρίου) κάνει εμφάνιση στο σπίτι του, στην εμβρόντητη Ασπασία.

Η οποία μαθαίνει από εκείνην όλη τη ιστορία. Η άγνωστη μέχρι εκείνη τη στιγμή γυναίκα, της προτείνει όταν γεννηθεί, να μεγαλώσει εκείνη το παιδί με αγάπη, (είναι αγόρι) όπως έκανε και με τα βιολογικά της παιδιά. Δεν προλαβαίνει να δεσμευτεί, γιατί δεν μπορεί να το συνειδητοποιήσει. Όπως καταλαβαίνεις αυτό μπορεί να φέρει και την οριστική ρήξη στο ζευγάρι.

https://www.instagram.com/p/Czde3ldIyA5/

Γιατί η Βάσια Παναγοπούλου ως ρόλος θα καταλάβει πως όλα αυτά τα κάνει ο σύζυγός της από εκδίκηση, μόλις έμαθε πως η Ειρήνη δεν είναι δικό του παιδί. Από τις πιο περίεργες σεναριακές ανατροπές της σειράς τα τελευταία δύο χρόνια.