Ο Πύρρος Δήμας λείπει σε επαγγελματικό ταξίδι και η εγκυμονούσα Αφροδίτη Σκαφίδα κάνει ό,τι πρέπει

Ο Πύρρος Δήμας λείπει σε επαγγελματικό ταξίδι και η εγκυμονούσα Αφροδίτη Σκαφίδα κάνει ό,τι πρέπει

Η Αφροδίτη Σκαφίδα πλέει σε πελάγη ευτυχίας, όχι μόνο επειδή έχει βρει στο πρόσωπο του Πύρρου τον άνθρωπο της ζωής της, αλλά και επειδή περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Στο Μεξικό για το World Junior Championship 2023 βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα ο ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας, μετά την εκλογή του ως πρόεδρος της Μεσογειακής συνομοσπονδίας άρσης βαρών.

Πριν από περίπου έναν μήνα, στις εκλογές που έγιναν στη Σλιέμα της Μάλτας, κατά τη διάρκεια του 13ου Μεσογειακού Κυπέλλου άρσης βαρών, ο Πύρρος Δήμας συγκέντρωσε την εμπιστοσύνη όλων των εκλεκτόρων που του έδωσαν τη θέση του Προέδρου, με αποτέλεσμα τώρα, έναν μήνα αργότερα να χρειαστεί να ταξιδέψει στην Γουαδαλαχάρα.

402214522_18395941852048255_8514381909453889340_n.jpg

Κι ενώ εκείνος λείπει σε επαγγελματικό ταξίδι, η σύντροφος της ζωής του, γυμνάστρια και πρώην παίκτρια του Survivor, Αφροδίτη Σκαφίδα βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία να περάσει λίγο χρόνο με φίλες της, κάνοντας και ένα mini reunion με την Μαριάνθη Κάσδαγλη, που συμμετείχε επίσης στο ριάλιτι επιβίωσης το 2021.

Η έξοδος της Αφροδίτης

Η Αφροδίτη πλέει σε πελάγη ευτυχίας, όχι μόνο επειδή έχει βρει στο πρόσωπο του Πύρρου τον άνθρωπο της ζωής της, αλλά και επειδή περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Η εγκυμονούσα Αφροδίτη πήγε για φαγητό με την Μαριάνθη Κάσδαγλη και μία ακόμα φίλη τους, αναδημοσιεύοντας κάποιες φωτογραφίες από την όμορφη βραδιά σε stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πέρα από το σούσι και τα γλυκά που απόλαυσαν, τα κορίτσια ανέβασαν και μία φωτογραφία τους, στην οποία φαίνονταν να χαμογελούν στον φακό. Η Αφροδίτη φορούσε ένα εμπριμέ φόρεμα, σε άλφα γραμμή, ήταν ελαφρώς βαμμένη και είχε τα μαλλιά της λιτά.

Η αγαπημένη Survivor άρχισε να φοράει πιο φαρδιά ρούχα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, όταν και ξεκίνησαν οι φήμες περί εγκυμοσύνης. Τα κοντά φορέματα σε άλφα γραμμή φαίνεται να είναι από τις πρώτες στιλιστικές επιλογές της αυτή την τρυφερή περίοδο της ζωής της.

Η Αφροδίτη όπως και ο Πύρρος, παρά τη φημολογία, δεν προετοιμάζουν γάμο. Η προτεραιότητά τους αυτή τη στιγμή είναι η γέννηση του παιδιού τους. Να σου θυμίσω πως ο Ολυμπιονίκης μας έχει ήδη 4 παιδιά, τον Βίκτωρα, την Ελένη, την Μαρία και τον μικρότερο Νικόλα. Τα 3 μεγαλύτερα παιδιά του ήδη ζουν στην Αμερική για τις σπουδές τους και εκείνος πολύ συχνά βρίσκεται μαζί τους, περήφανος για όσα έχουν καταφέρει.

https://www.instagram.com/p/CfbhzF9NacM/

Ο Πύρρος Δήμας γιόρτασε τα γενέθλιά του με την Αφροδίτη Σκαφιδά να του τραγουδά το «Ένας Θεός»