Η Ήβη Αδάμου κάνει restart και «έβαλε φωτιά» στη σκηνή του MadWalk με την εμφάνισή της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Ήβη Αδάμου κάνει restart και «έβαλε φωτιά» στη σκηνή του MadWalk με την εμφάνισή της

H Ήβη Αδάμου και ο Trannos εμφανίστηκαν στη σκηνή του MadWalk και ξεσήκωσαν το κοινό. To εντυπωσιακό total black look της τραγουδίστριας και η μεγάλη αλλαγή στο Instagram της.

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το MadWalk 2023 το βράδυ της Δευτέρας (20/11) στο Κλειστό Παλαιού Φαλήρου (Tae Kwon Do). Celebrities, δημοσιογράφοι και ηχηρά ονόματα από τον χώρο της μόδας και της μουσικής έδωσαν το παρών για να απολαύσουν τις κολεξιόν των σχεδιαστών αλλά και τα πρωτότυπα acts.

Ο καθιερωμένος ετήσιος θεσμός «παντρεύει» μόδα και μουσική με τον πιο ανατρεπτικό τρόπο και φέρνει κοντά δύο εντελώς διαφορετικούς κόσμους. Η fashion expert, Βίκυ Καγιά παρουσίασε για μια ακόμα χρονιά το λαμπερό show και μαγνήτισε τα φωτογραφικά φλας τόσο με το catwalk αλλά και με τις ενδυματολογικές επιλογές της επί σκηνής.

Ήβη και Trannos έκαναν ένα ανατρεπτικό act

Ήβη Αδάμου και Trannos ένωσαν τις δυνάμεις τους επί σκηνής και παρουσίασαν μια ιδιαίτερη διασκευή αποκλειστικά για το MadWalk 2023. Οι δύο δημοφιλείς καλλιτέχνες ερμήνευσαν το «Τι σου κάνει;» και ξεσήκωσαν το πλήθος ενώ στην πασαρέλα του show τα μοντέλα ανέδειξαν τη νέα συλλογή του γνωστού γυναικείου brand, Pink Woman.

https://www.instagram.com/tv/Cz4bIqkMVo-/

Εμφανώς ευδιάθετοι και ικανοποιημένοι από το act τους, οι δύο τραγουδιστές μίλησαν αργότερα στις κάμερες και φωτογραφήθηκαν αγκαλιά στα παρασκήνια.

https://www.instagram.com/p/Cz4jxHkNCY6/

H εντυπωσιακή εμφάνιση της Ήβης Αδάμου

Η Ήβη Αδάμου εμφανίστηκε οn stage με μια μαύρη maxi φούστα με έντονο σκίσιμο, ασορτί bustier και μπότες με τρουκς.

Το συγκεκριμένο outfit ανέδειξε πλήρως τις καλλίγραμμες αναλογίες της ενώ μετά το τέλος του act η τραγουδίστρια φόρεσε ένα ασημί, oversized πανωφόρι που ολοκλήρωσε το look με τον πιο stylish τρόπο.

Tο μεγάλο restart

Το φετινό καλοκαίρι ήταν ένα από τα ωραιότερα για την Ήβη Αδάμου, με την περιοδεία της να σημειώνει μεγάλη επιτυχία και την ίδια να ξεσηκώνει το κοινό σε κάθε της live εμφάνιση.

https://www.instagram.com/p/CzwcgRUIEBE/

Αξιοσημείωτο είναι πως πρόσφατα η τραγουδίστρια έσβησε όλες τις αναρτήσεις της στο Instagram κρατώντας μόνο 10 νέες δημοσιεύσεις και ό,τι αφορά το νέο της single «Τι σου κάνει;».

insta.jpg

Όπως φαίνεται η νεαρή καλλιτέχνης κάνει restart στην καριέρα της και ετοιμάζεται να ξανασυστηθεί στο κοινό με νέα τραγούδια που θα κάνουν αίσθηση.

Πηγή κεντρικής: iviadamou_