Η Ήβη Αδάμου μίλησε με συγκίνηση για τη δεύτερη πατρίδα της και τα είπε όλα με το μήνυμά της

Η Ήβη Αδάμου μίλησε με συγκίνηση για τη δεύτερη πατρίδα της και τα είπε όλα με το μήνυμά της

Μπορεί να βρίσκεται σε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα μαζί με τον Μιχάλη Κουϊνέλη, αλλά η σκέψη της Ήβης Αδάμου είναι στην τραγωδία που βιώνουμε τα τελευταία 24ωρα. 

Τους τελευταίους τρεις μήνες, η Ήβη Αδάμου μαζί με το επαγγελματικό της ταίρι, σύντροφο της ζωής της και πατέρα της κόρης της Ανατολής, Μιχάλη Κουινέλη , βρίσκεται σε μουσική περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Όμως η διακοπή από τις συναυλίες ήταν επιβεβλημένη μετά την πρόσφατη τραγωδία με τις πυρκαγιές. Στο μήνυμά της συγκινεί για την πόλη στην οποία μένει τα τελευταία χρόνια και είναι η δεύτερη πατρίδα της.

https://www.instagram.com/p/Cv5Ic6xoPGe/

Η Αλεξανδρούπολη και ο Έβρος καίγονται

Η ζωή της Ήβης Αδάμου άλλαξε ολοκληρωτικά, από την πρώτη στιγμή που γνώρισε τον Μιχάλη Κουϊνέλη, τον άντρα της ζωής της όπως τελικά αποδείχτηκε.

Από τους πρώτους μήνες του δεσμού της, η Κύπρια στην καταγωγή τραγουδίστρια, έκανε δεύτερη πατρίδα της όχι μόνο την Ελλάδα αλλά και την Αλεξανδρούπολη. Είναι η πόλη στην οποία μεγάλωσε ο Μιχάλης και μένει μόνιμα.

https://www.instagram.com/p/CtY95nHoHzf/

Όταν αποφάσισαν να πορευτούν μαζί στη ζωή και ήρθε στον κόσμο η κόρη τους Ανατολή , δεν υπήρχε δεύτερη σκέψη για το που θα στεγάσουν την ευτυχία τους. Στην πόλη του Έβρου είναι η μόνιμη κατοικία τους και η Ήβη είχε υπερασπιστεί αυτή την επιλογή: «Δεν υπάρχει η σκέψη να φύγουμε από την πόλη. Η Αλεξανδρούπολη προσφέρει μία υπέροχη ισορροπία, ειδικά αν έχεις οικογένεια και παιδί. Δεν είναι κάτι που θα άλλαζε σε καμία περίπτωση».

Η Ήβη Αδάμου φωτογράφισε τον Μιχάλη Κουϊνέλη με την Ανατολή στο ηλιοβασίλεμα

Η Ήβη αισθάνεται πληγωμένη τις τελευταίες ημέρες βλέποντας την πόλη της να καίγεται. Μπορεί η δική τους κατοικία να μην κινδύνεψε από τις φωτιές, αλλά η σκέψη της είναι στην απίστευτη καταστροφή που συντελείται στον Έβρο που έχει και ως κατάληξη και την απώλεια ανθρώπινων ζωών. Το μήνυμά της στο Instagram συγκινεί.

adamousxolio.jpg

Και όπως γράφει: «Δεν είναι άλλη χώρα. Δεν είναι μία πινέζα στα σύνορα. Είναι το Αετοχώρι, τα Πεύκα, η Νίφα, τα Λουτρά, το Δωρικό, η Άνθεια, το Αρίστεινο, η Αγνάτια, ο Απαλός, η Αμφιτρίτη, ο Άβαντας, η Παλαγία, η Πλάκα, τα Δίκελλα, η Μάκρη, η Χιλή, η Κίρκη, η Δαδιά. Είναι ο Έβρος μας και καίγεται!».

Εκτός από αυτή την ανάρτηση, η Ήβη ποστάρει και τα τηλέφωνα και τις διευθύνσεις που μπορούν να απευθυνθούν για βοήθεια οι πυρόπληκτοι της περιοχής.