Το story του Pax Jolie Pitt για τον πατέρα του Brad κάνει τον γύρο του πλανήτη, κι όχι άδικα

Πατούλια Κατερίνα
Το story του Pax Jolie Pitt για τον πατέρα του Brad κάνει τον γύρο του πλανήτη, κι όχι άδικα

Και το προφίλ του Pax έγινε γνωστό και ένα screenshot από ένα story του έγινε viral, μετά από όσα ο γιος των Pitt- Jolie γράφει για τον πατέρα του Brad. 

O Brad ακούει! Ήταν 2020, ο Pax Jolie Pitt ήταν 16 ετών και οι διάσημοι γονεί του είχαν χωρίσει τέσσερα χρόνια νωρίτερα, το 2016. Τότε, ο Pax είχε κάνει μια όχι και τόσο τρυφερή αφιέρωση στον Pitt, την ημέρα του Πατέρα.

«Χαρούμενη γιορτή του πατέρα στο μεγαλύτερο καθίκι του κόσμου. Περνάει ο καιρός και διαρκώς αποδεικνύεις πόσο κακό και απεχθές άτομο είσαι», έγραφε ο Pax στο story αυτό που πρώτη η Daily mail εξασφάλισε.

Εφιάλτης για τον Brad! Κι όμως, ο Pitt έχασε πολλά εκατομμύρια για μια ταινία

«Δεν σκέφτεσαι και δεν φροντίζεις τα τέσσερα μικρότερα παιδιά σου, που τρέμουν από τον φόβο μπροστά σου», συνέχισε να γράφει ο Pax, αναφερόμενος στην 18χρονη σήμερα Zahara, στην 17χρονη Shiloh και στα 15χρονα σήμερα δίδυμα Vivienne και Knox.

120998848_829039634536596_8807902959098310071_n.jpg

O Pax, χρησιμοποιώντας μια φωτογραφία του Brad να παραλαμβάνει το Oscar του εκείνη τη χρονιά συνέχισε να γράφει:

«Έκανες τη ζωή των ανθρώπων γύρω σου μια διαρκή κόλαση, μπορεί να λες στον εαυτό σου και στον κόσμο ότι είσαι κάποιος άλλος αλλά η αλήθεια θα βγει στο φως κάποια μέρα, οπότε χαρούμενη ημέρα του πατέρα άσχημε απαίσιε άνθρωπε».

Ο 59χρονος ηθοποιός δεν έχει φωτογραφηθεί με τα παιδιά του από το 2016 όταν η 48χρονη σήμερα Jolie κατέθεσε αίτηση διαζυγίου. Τον Οκτώβριο του 2022 κι εν μέσω της διαμάχης των Brangelina για την κηδεμονία των ανήλικων παιδιών τους, η Jolie υποστήριξε σε νομικά έγγραφα πως τα παιδιά της φέρουν το τραύμα που τους άφησε η συμπεριφορά του πρώην συζύγου της και μίλησε με λεπτομέρειες για εκείνο το περιστατικό εν πτήση όταν εκείνος την άρπαξε από τον λαιμό και προσπάθησε να την πνίξει.

Η Zahara Jolie-Pitt έγινε μέλος της αδερφότητας Άλφα Κάπα Άλφα στο Spelman: Το απίθανο βίντεο

Πριν μερικές ημέρες, και η 18χρονη Zahara αγνόησε εντελώς το επώνυμο του πατέρα της, ενώ συστήθηκε στην αδερφότητα στην οποία μπήκε στο Κολέγιο Spelman ως Zahara Marley Jolie.

Η Zahara πλησιάζει τα 19 και φάνηκε ο πραγματικός της χαρακτήρας

https://www.instagram.com/reel/CzsJpzar3s1/

«Είναι τιμή ένα μέλος της οικογένειάς μου να είναι ένα Spelman κορίτσι», είχε γράψει χαρακτηριστικά η Angelina το 2022, λίγο πριν η Zahara ξεκινήσει τις σπουδές της εκεί.

Η γεμάτη εκφραστικότητα Zahara, στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Instagram φαίνεται να έχει αποκτήσει έναν πιο εξωστρεφή χαρακτήρα στο Κολέγιο, μακριά από τα φλας πια των παπαράτσι.

«To όνομά μου είναι Zahara Marley Jolie, έρχομαι από το Golden State στην πόλη που είναι γεμάτη αγγέλους», ακούγεται να λέει η Jolie.