Η αντίδραση του Brad Pitt στα σχόλια απέχθειας του γιου του δεν είναι αυτή που φαντάζεσαι

Η αντίδραση του Brad Pitt στα σχόλια απέχθειας του γιου του δεν είναι αυτή που φαντάζεσαι
Copyright 2023 The Associated Press. All rights reserved

Πώς νιώθει άραγε ο Brad Pitt με τα σχόλια του γιου του από το 2020 που έγιναν γνωστά τρία χρόνια αργότερα; Ποιες σχέσεις έχει τελικά ο ηθοποιός με τα έξι παιδιά του σήμερα;

Διεθνούς φήμης καθίκι! Αυτός ήταν ο χαρακτηρισμός που επέλεξε ο Pax Jolie Pitt για τον πατέρα του Brad Pitt σε ένα οργισμένο story του 2020, το οποίο έγινε γνωστό μόλις χτες. Κι ενώ οι αρχικές φήμες ήθελαν τον Brad να νιώθει πικραμένος και πληγωμένος από τον γιο του, σύμφωνα με την Page Six, ο Brad δεν έχει αντιδράσει καν στα νέα δημοσιοποίησης του story αυτού από το προσωπικό προφίλ του Pax.

Πηγή από το περιβάλλον του Pitt επιμένει πως το μόνο που λυπεί τον ηθοποιό είναι πως τα μίντια χρησιμοποιούν τα παιδιά του:

«Είναι ατυχές το γιατί οι άνθρωποι συνεχίζουν να επαναφέρουν τα παιδιά στην επικαιρότητα. Είναι επτά χρόνια και είναι ατυχές ότι οι άνθρωποι ξαναφέρουν στο φως ζητήματα του παρελθόντος και δεν καταλαβαίνουν τον αντίκτυπο που έχουν αυτά σε όλη την οικογένεια».

Το ζήτημα κηδεμονίας των ανήλικων παιδιών των Brangelina παραμένει σε δικαστική διαμάχη για τους Pitt- Jolie και καθώς τα χρόνια περνούν, απλά τα έξι παιδιά θα φτάσουν να ενηλικιωθούν και η διαμάχη να τελειώσει και τυπικά.

120998848_829039634536596_8807902959098310071_n.jpg

Τόσο η Zahara, όσο και ο Maddox, γνωρίζουμε πως δεν χρησιμοποιούν το επώνυμο του πατέρα τους στα Πανεπιστήμια που φοιτούν τα τελευταία χρόνια.

Πάντως, πηγή της Page Six ανέφερε πως στο κολέγιο Spelman που είναι φοιτήτρια η 18χρονη Zahara, υπάρχουν φοιτητές που προσδοκούν να δουν και τον Brad να επισκέπτεται την κόρη του:

«Έγινε είδηση το γεγονός πως η Angelina επισκέφτηκε το κολέγιο με την κόρη της και όλοι χάρηκαν που την είδαν από κοντά. Αλλά ειλικρινά, όλοι θέλουν να την δουν και με τον μπαμπά της», είπε άτομο από το Κολέγιο για την Zahara, την οποία οι Brangelina υιοθέτησαν όταν ήταν 7 μηνών από την Αιθιοπία. Οι δύο πρώην έχουν ακόμα πέντε παιδιά μαζί, τον 22χρονο Maddox, τον 19χρονο Pax, την 17χρονη Shiloh και τα 15χρονα δίδυμα Knox και Vivienne.

Το Story της οργής

Lindt Chocolate sponsors the Golden Globes and Official After Party
IMAGE DISTRIBUTED FOR LINDT CHOCOLATE - Angelina Jolie, left, and Pax Jolie-Pitt are seen at the Golden Globes sponsored by Lindt Chocolate on Sunday, Jan. 7, 2018 in Beverly Hills, Calif. (Photo by Matt Sayles/Invision for Lindt Chocolate/AP Images)

Το 2020, ο Pax Jolie Pitt ήταν 16 ετών και οι διάσημοι γονείς του είχαν χωρίσει τέσσερα χρόνια νωρίτερα, το 2016. Τότε, ο Pax είχε κάνει μια όχι και τόσο τρυφερή αφιέρωση στον Pitt, την ημέρα του Πατέρα.

«Χαρούμενη γιορτή του πατέρα στο μεγαλύτερο καθίκι του κόσμου. Περνάει ο καιρός και διαρκώς αποδεικνύεις πόσο κακό και απεχθές άτομο είσαι», έγραφε ο Pax στο story αυτό που πρώτη η Daily mail εξασφάλισε.

«Δεν σκέφτεσαι και δεν φροντίζεις τα τέσσερα μικρότερα παιδιά σου, που τρέμουν από τον φόβο μπροστά σου», συνέχισε να γράφει ο Pax, αναφερόμενος στην 18χρονη σήμερα Zahara, στην 17χρονη Shiloh και στα 15χρονα σήμερα δίδυμα Vivienne και Knox.

«Έκανες τη ζωή των ανθρώπων γύρω σου μια διαρκή κόλαση, μπορεί να λες στον εαυτό σου και στον κόσμο ότι είσαι κάποιος άλλος αλλά η αλήθεια θα βγει στο φως κάποια μέρα, οπότε χαρούμενη ημέρα του πατέρα άσχημε απαίσιε άνθρωπε».

Το story του Pax Jolie Pitt για τον πατέρα του Brad κάνει τον γύρο του πλανήτη, κι όχι άδικα

APTOPIX 75th Annual Golden Globe Awards - Arrivals
Angelina Jolie, left, and Pax Jolie-Pitt arrive at the 75th annual Golden Globe Awards at the Beverly Hilton Hotel on Sunday, Jan. 7, 2018, in Beverly Hills, Calif. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)