Η Κατερίνα Καινούργιου μετάνιωσε για το τατουάζ της κι αυτές είναι άλλες 3 φορές που «μετανιώνει»

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Κατερίνα Καινούργιου μετάνιωσε για το τατουάζ της κι αυτές είναι άλλες 3 φορές που «μετανιώνει»

H Κατερίνα Καινούργιου μετά από 7 χρόνια αποκάλυψε ότι θέλει να σβήσει το τατουάζ που της έκανε ο Mente Fuerte. Αυτή όμως, δεν ήταν η πρώτη φορά που μετάνιωσε για κάτι.

Η Κατερίνα Καινούργιου μιλάει πάντα με ειλικρίνεια για τα πράγματα που την απασχολούν είτε αυτά αφορούν κοινωνικά θέματα είτε την προσωπική της ζωή. Έτσι, λοιπόν στην εκπομπή της αποκάλυψε πως το τατουάζ που έκανε στο χέρι της πριν από 7 χρόνια, το 2016 δηλαδή, της το είχε κάνει ο Mente Fuerte. Αφορμή στάθηκε το βίντεο του γνωστού τράπερ που στολίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο με την Μαρία Σολωμού.

Mαρία Σολωμού και Mente Fuerte στόλισαν χριστουγεννιάτικο δέντρο και τα σχόλια ήταν πολλά

Ωστόσο, η ίδια εξομολογήθηκε πως θέλει να το σβήσει πια, αφού το μετάνιωσε.

«Εγώ θα το σβήσω για άλλους λόγους. Επειδή έχω μετανιώσει που έχω κάνει τατουάζ. Εμένα μου αρέσουν τα τατουάζ, όμως να μπορεί ο άλλος να το "υποστηρίξει", δηλαδή όχι να κάνει τατουάζ σε μια περίοδο γιατί ξαφνικά... Σημασία έχει - το λέω και σε κορίτσια και σε αγόρια που μας παρακολουθούν - ότι όσο περνάνε τα χρόνια μπορεί να το μετανιώσετε, όπως το έχω μετανιώσει κι εγώ. Υπάρχει διαδικασία με λέιζερ αλλά είναι επώδυνο λίγο να φύγει, οπότε μην μπαίνετε στη διαδικασία αν δεν το "υποστηρίζετε" να κάνετε τατουάζ» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Η «ιστορία» του τατουάζ της

Το τατουάζ αυτό στο χέρι της Κατερίνας Καινούργιου είχε και έχει ιδιαίτερη σημασία. Το σχέδιο με ένα μισοφέγγαρο που «κλαίει» και «γελάει» που της έκανε ο Mente Fuerte το 2016 - όπως έγραψε και στo repost της φωτογραφίας που δημοσίευσε αυτός από εκείνη την μέρα στα social media του - κάλυψε ένα άλλο τατουάζ που είχε κάνει η παρουσιάστρια το 2013.

katken85_1700650001_3241609666331084551_226551556.jpg

Το πρώτο τατουάζ που είχε κάνει η Κατερίνα Καινούργιου ήταν τα αρχικά του τότε συντρόφου της, του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, με τον οποίο είχαν σχέση από το 2013 μέχρι το 2015.

kentatou_h.jpg

Η ίδια είχε αναφέρει ξανά πως είχε μετανιώσει για το συγκεκριμένο τατουάζ, το 2016 στην εκπομπή που παρουσίαζε με τίτλο «Λόγω TiVis» και πως θα πήγαινε να σχεδιάσει κάτι άλλο από πάνω.

«Σας το λέω εγώ η "παθούσα". Ποτέ αν δεν είναι το παιδί σας ή ο άντρας της ζωής σας - εννοώ να έχετε παιδιά - μην χαράξετε αυτές τις βλακείες που έχω κάνει κι εγώ» είχε πει πίσω στο 2016 εκείνη.

Βέβαια, και η Κατερίνα Καινούργιου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος τα έχουν αφήσει πίσω τους όλα αυτά προχωρώντας με τη ζωή τους. Εκείνος μάλιστα, έχει παντρευτεί και αποκτήσει έναν γιο με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

3 ακόμα φορές που η Κατερίνα Καινούργιου παραδέχηκε πως μετάνιωσε για κάτι στη ζωή της

Η Κατερίνα Καινούργιου πάντως κι άλλες φορές έχει πει δημόσια πως «μετάνιωσε» για πράγματα στη ζωή της, ύστερα από εσωτερικές ανασκοπήσεις που έχει κάνει. Μόνο άλλωστε, αν αναγνωρίσει κανείς τα λάθη του μπορεί να πάει μπροστά και να γίνεις καλύτερος. Και η Κατερίνα Καινούργιου το έχει αποδείξει αυτό τα τελευταία χρόνια.

Το 2015 είχε δηλώσει σε συνέντευξή της πως «μετάνιωσε» γα τη συμπεριφορά της απέναντι σε κάποιους ανθρώπους.

«Η ηλικία, ως νούμερο, δεν με αγχώνει. Βέβαια, τους τελευταίους μήνες είχα έντονες εσωτερικές αναζητήσεις: "Πού πάω, ποιοι είναι οι στόχοι μου, αν τα έχω καταφέρει καλά, αν έχω κάνει λάθη". Έχω μετανιώσει για το πώς έχω φερθεί σε κάποιους ανθρώπους, αλλά και για το πώς έχω φερθεί στον εαυτό μου, γιατί υπάρχουν στιγμές που θα έπρεπε να τον έχω προστατεύσει. Από την άλλη, όλα για κάποιο λόγο γίνονται, ακόμα και τα λάθη. Πάντως, κάθε μέρα που περνά, νιώθω καλύτερα. Δεν θα έλεγα "Τι καλά να ήμουν πάλι 20!". Μ’ αρέσει ο χρόνος που περνά, είναι σύμμαχος μου» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/CzBemYtoPR8/

Το 2021 σε άλλη συνέντευξη, η παρουσιάστρια είχε μιλήσει και για τις αισθητικές επεμβάσεις που είχε κάνει, λέγοντας πως θα σταματούσε να επεμβαίνει στα χείλια της, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να δείξουν παραμορφωμένα. Όπως είχε πει: «Να πω κάτι για τα χείλια από προσωπική εμπειρία. Και εγώ στο παρελθόν, όχι τόσο μικρή, τα έχω πειράξει τα χείλη μου – καλά το έχω πει ουκ ολίγες φορές. Τα τελευταία δύο χρόνια το έχω σταματήσει αυτό το χόμπι γιατί θεωρώ ότι λίγο να πειράξεις κάτι στα χείλη σου, μπορεί να σε παραμορφώσει τελείως. Τα τελευταία δύο χρόνια τα αφήνω να ηρεμούν να μη δείχνει άσχημο το πρόσωπό μου».

Aπό την άλλη το 2022 σε μια συζήτηση που είχε η παρουσιάστρια κατά τη διάρκεια της εκπομπής Super Κατερίνα με την Κατερίνα Λένη - τη μαγείρισσα της εκπομπής - είχε αναφερθεί στις σπουδές της και την επιλογή που είχε αλλά δεν ακολούθησε.

«Εγώ είχα πιάσει Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, πολύ καλό Πανεπιστήμιο, αλλά η Νομική ήταν λίγο πιο πάνω και ο μπαμπάς μου, μου είπε ότι την έπιανα, Κομοτηνή, θα είχα πάει Κομοτηνή, ζωάρα θα είχα κάνει. Μου έλεγε σπούδασε Νομική και μετά Δημοσιογραφία για να έχεις ευρύτερες γνώσεις. Φανταστείτε πώς θα αντιμετώπιζα τώρα τους δικηγόρους» είχε εξομολογηθεί η Κατερίνα Καινούργιου.