Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είναι μία άλλη με πιο κοντό καρέ και το πιο hot φόρεμα στο MadWalk 2023

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είναι μία άλλη με πιο κοντό καρέ και το πιο hot φόρεμα στο MadWalk 2023

Το καρέ της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου έχει κερδίσει τις εντυπώσεις των διαδικτυακών της φίλων.

 

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, η οποία έγινε ευρύτερα γνωστή μετά τη συμμετοχή της στο GNTM 4 ως κριτής, έχει επιστρέψει δυναμικά στο modeling, γεγονός που έγινε φανερό και κατά τη διάρκεια της μαγευτικής βραδιάς του MadWalk 2023, που έλαβαν χώρα στο γήπεδο Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023.

Πιο αναλυτικά η Ισμήνη ανέβηκε στην πασαρέλα με μία δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη. Ήταν ένα χρυσό μίνι φόρεμα, το οποίο είχε την απαραίτητη λάμψη που χαρακτηρίζει τη διάσημη σχεδιάστρια μόδας και κοψίματα στο πλάι. Τα κρόσια αποτελούν ένα ακόμα χαρακτηριστικό γνώρισμα του συγκεκριμένου φορέματος, το οποίο η Ισμήνη συνδύασε με ασορτί χρυσά πέδιλα.

Μάλιστα, έχοντας κόψει λίγο ακόμα τα μαλλιά της, δημιούργησε τις τέλειες γωνίες στο πρόσωπό της και κατάφερε να «απογειώσει» το look της.

https://www.instagram.com/p/Cz6u-WWrsxO/

Madwalk 2023: Βιωσιμότητα, λάμψη & νέοι Έλληνες designers έστησαν ένα show αφιερωμένο στις γυναίκες

Η σταδιακή αλλαγή στα μαλλιά της

Με το που τελείωσε ο κύκλος του GNTM, το μοντέλο, άρχισε σιγά σιγά να αλλάζει την εμφάνισή της κόβοντας τα μαλλιά της ένα μακρύ καρέ μέχρι τους ώμους.

Ωστόσο, στη συνέχεια έκανε ένα ακόμα πιο κοντό καρέ, το οποίο θύμισε μάλιστα στους followers της τη Hailey Bieber, τη σύζυγο του Justin Bieber, την οποία έκαναν tag και σε σχόλιο ώστε να δει τη φοβερή ομοιότητα που έχει με εκείνη.

Το καρέ της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου, πάντως, έχει κερδίσει γενικά τις εντυπώσεις των διαδικτυακών της φίλων.

«Σίγουρα θα έβλεπα τον εαυτό μου να κάνει κι άλλα πράγματα κι έξω από την μόδα»

Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου μίλησε σε συνέντευξή της και για την εμπειρία της στο GNTM μιας και ήταν η πρώτη φορά που αναλάμβανε έναν τέτοιο τηλεοπτικό ρόλο. Και, όπως ανέφερε η ίδια αισθάνεται πολύ ικανοποιημένη με την παρουσία της στο ριάλιτι μοντέλων καθώς ο χαρακτήρας της δεν αλλοιώθηκε. Χαρακτηριστικά είπε:

«Με το GNTM έδωσα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ήταν για εμένα κάτι που ήρθε πολύ ξαφνικά και δεν είχα καθόλου χρόνο προετοιμασίας. Άλλαξε πραγματικά η ζωή μου για να έρθω στην Ελλάδα και να ασχοληθώ με αυτό το project, οπότε θεωρώ πως με τα εφόδια που είχα εκείνη την περίοδο, έδωσα το καλύτερο αποτέλεσμα και δεν αλλοιώθηκα ως άνθρωπος κι ως Ισμήνη. Το σημαντικό είναι πως κράτησα την ταυτότητά μου μέχρι το τέλος και σε επόμενα project αυτό είναι που θα θέλουν να δούνε οι άνθρωποι που θα συνεργαστούν μαζί μου για να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι όμορφο. Σίγουρα θα έβλεπα τον εαυτό μου να κάνει κι άλλα πράγματα κι έξω από την μόδα».