Για τον 1 χρόνο λειτουργίας του ιδρύματός της η Ιωάννα Παλιοσπύρου επέλεξε ένα μοναδικό ροζ φόρεμα

Γεωργία Βλαχοπούλου
Για τον 1 χρόνο λειτουργίας του ιδρύματός της η Ιωάννα Παλιοσπύρου επέλεξε ένα μοναδικό ροζ φόρεμα

Με ένα φόρεμα στο χρώμα της θετικότητας, της έμπνευσης και της ευαισθησίας, η Ιωάννα Παλιοσπύρου υποδέχθηκε τους καλεσμένους της για τον 1 χρόνο λειτουργίας του ιδρύματός της.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου όπως της έχουν γράψει πολλές φορές στα social media της, την «άλλαξε 100% την ιστορία της». Η ίδια μπορεί πίσω στον Μάιο του 2020 να δέχθηκε την χωρίς λόγο επίθεση με βιτριόλι, αλλά δεν το έβαλε κάτω ούτε έγινε πιο σκληρή σαν άνθρωπος λόγω της πολύ επίπονης αυτής περιπέτειάς της. Αντίθετα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου αναθεώρησε όλη τη ζωή της και με μεγάλη δύναμη ψυχής αυτά τα τρία χρόνια που έχουν περάσει μόνο παράδειγμα προς μίμηση αποτελεί με την προσφορά της στο κοινωνικό σύνολο και τη στάση της απέναντι στα τραύματά της και την ίδια τη ζωή.

Δεν είναι μόνο τα podcasts που κάνει, με τα οποία μέσα από αντίστοιχα επίπονες ιστορίες άλλων ανθρώπων προσπαθεί να δώσει δύναμη και κουράγιο στον οποιοδήποτε περνάει δύσκολα στη ζωή του, είναι και το ίδρυμα που δημιούργησε για την ψυχολογική και ιατρική στήριξη εγκαυματιών, το Ioanna Paliospirou Foundation πριν από ένα χρόνο.

Η γιορτή για τον 1 χρόνο δημιουργίας του Ioanna Paliospirou Foundation και η εντυπωσιακή εμφάνισή της Ιωάννας

Το δημιούργημα «αγάπης» λοιπόν, της Ιωάννας έκλεισε 1 χρόνο λειτουργίας και η ίδια διοργάνωσε μια εκδήλωση με λαμπερούς καλεσμένους, όπως η Ιωάννα Μαλέσκου, η Ελένη Τσολάκη, η Κατερίνα Στικούδη, ο Λάκης Γαβαλάς, η Μαριάντα Πιερίδη και άλλοι πολλοί γνωστοί Έλληνες και Ελληνίδες.

Την παράσταση ωστόσο, «έκλεψε» η ίδια με το εντυπωσιακό φόρεμα που επέλεξε να φορέσει σε μια απόχρωση που συμβολίζει την θετικότητα, την έμπνευση και την ευαισθησία κι αυτό δεν είναι άλλο από το ροζ. Άλλωστε αυτό είναι ήταν και το χρώμα που είχε επιλέξει να φορέσει και κατά την συνέντευξη τύπου που είχε δώσει για να ανακοινώσει τη δημιουργία του Ioanna Paliospirou Foundation από το σημείο της επίθεσης που δέχθηκε.

«Την συνέντευξη τύπου στο σημείο της επίθεσης , με σκοπό την ανακοίνωση του IOANNA PALIOSPIROU FOUNDATION, επιτρέψτε μου να την νιώθω ως μια προσωπική μου νίκη. Όσοι έχετε προσευχηθεί για εμένα τις κρίσιμες στιγμές, ξέρω πως το θεωρείτε και δική σας νίκη και μοιραζόμαστε τα ίδια συναισθήματα.
Let’s do this together» είχε γράψει σε σχετική ανάρτησή της τον Νοέμβριο του 2022.

https://www.instagram.com/p/Cll5W__s2Y2/

Βέβαια είναι και το χρώμα που έχει επιλέξει για το λογότυπο και την ιστοσελίδα του ιδρύματος.

Από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε με τους διάφορους καλεσμένους της μπορούμε να δούμε και τις λεπτομέρειες του maxi ροζ φόρεματός της, το οποίο είχε ένα ιδιαίτερο σχέδιο - σαν γιακά - στο μπούστο, εντυπωσιακούς ογκώδεις ώμους και στη μέση της ύφασμα που έμοιαζε με ζώνη κι έδενε στην πλάτη με φιόγκο για να αναδεικνύεται ακόμα καλύτερα η σιλουέτα της. Όσον αφορά τα μαλλιά της η Ιωάννα Παλιοσπύρου έχει επιλέξει εδώ και λίγο καιρό να τα έχει μακριά και στο φυσικό τους χρώμα, το καστανό.

Το ροζ είναι το «χρώμα» της

Στην Ιωάννα αρέσει να ντύνεται με χρωματιστά ρούχα, αφού είναι ένας πολύ αισιόδοξος και «φωτεινός» άνθρωπος. Όπως θα διαπιστώσεις βέβαια, κι εσύ αν ρίξεις μια ματιά στο προφίλ της η ίδια επιλέγει αρκετά συχνά το ροζ και τις διάφορες αποχρώσεις του στα looks της.