Η Ιωάννα Παλιοσπύρου είπε την αλήθεια για το πρόσωπο της και κάνει μια και μόνο ευχή για το μέλλον

Η Ιωάννα είναι σύμβολο δύναμης και ελπίδας. 

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μέσα από την περιπέτεια της υγείας της κατάφερε να γίνει μάθημα ζωής για όλες τις γυναίκες. Η ίδια μετά από τρία χρόνια επανειλημμένα χειρουργεία κατάφερε να ξανά πάρει σταδιακά τη ζωή της στα χέρια.

Μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media, η Ιωάννα, δίνει έμπνευση, δύναμη και κουράγιο σε χιλιάδες ανθρώπους οι οποίοι μπορεί να αντιμετωπίζουν παρόμοιες δυσκολίες στη ζωή τους. Πλέον, η ίδια έχει ιδρύσει το δικό της ίδρυμα, το «Ioanna Paliospιrou Foundation», το οποίο απευθύνεται σε εγκαυματίες, προσφέροντας σε αυτούς τους ανθρώπους την κατάλληλη στήριξη και βοήθεια. Επιπλέον, η Ιωάννα, συνεχίζει να κάνει τα δικά της podcasts που έχουν στόχο να ενδυναμώσουν κάθε ακροατή.

Short hair, don't care! Η Δανάη Μπάρκα έκοψε τα μαλλιά της καρέ

Η Ιωάννα ξέρει να ζει την κάθε στιγμή στη ζωή της

396724711_18374204254068186_6680884931880298099_n.jpg

@paliospirou.joanna

Η Ιωάννα, ξέρει να ζει την κάθε στιγμή στη ζωή της, αγαπάει τον εαυτό της και καθημερινά τον φροντίζει. Τον προηγούμενο μήνα είχε φορέσει σε βραδινή της έξοδο, ένα μπλε κουστούμι με γκλίτερ, σορτς και ψηλά τακούνια. Τα μαλλιά της τα άφησε ίσια κάτω, ενώ στο μακιγιάζ επέλεξε ένα έντονο, μπλε smokey eye look το οποίο ήταν matchy-matchy με το μπλε κουστούμι της. Αν δεις τις φωτογραφίες της στο Instagram, δεν θυμίζει σε τίποτα ένα κορίτσι που έχει δεχθεί μία τέτοια επίθεση.

Η Μόνικα Μπελούτσι στη Θεσσαλονίκη με νέο κούρεμα... τα curtain bangs

https://www.instagram.com/p/CyOjBEOMcS8/

Αυτές τις ημέρες η Ιωάννα, ανέβασε ένα στόρι στον προφίλ της στο Instagram στο οποίο ανέφερε:

Αυτές τις μέρες ήμουν στεναχωρημένη γιατί τους τελευταίους μήνες είχα αμελήσει τη συχνότητα των θεραπειών μου και αισθάνθηκα πως το δέρμα μου αντέδρασε και σκλήρυνε. Ευτυχώς, τα κορίτσια μου φρόντισαν να με καθησυχάσουν και ξεκινήσαμε και πάλι εντατικά το ιατρικό μασάζ.

380384872_1369196187014918_7734842844268973024_n.jpg

Η Ιωάννα, μετά από την περιπέτεια που είχε, έχει περάσει από όλα τα στάδια. Χειρουργεία, μάσκες, θεραπείες, στα οποία δεν το έβαλε ποτέ κάτω! Η αλήθεια ότι οι θεραπείες και η συνεχή φροντίδα της επιδερμίδας της δεν σταματάει ποτέ. Ευτυχώς, η Ιωάννα από την πρώτη κιόλας στιγμή είχε στο πλευρό της τους καλύτερους ιατρούς οι οποίοι την έχουν βοηθήσει να έχει μία όμορφη και περιποιημένη εμφάνιση.

«Κάθε σημάδι που βλέπω πάνω µου σκέφτοµαι πως είναι η απόδειξη ότι κατάφερα να νικήσω τον θάνατο, και αυτό είναι ένα πολύ µικρό τίµηµα»

Η Ιωάννα έχει πει σε συνεντεύξεις της, ότι έχει φτιάξει τα φρύδια και τα μαλλιά της, ενώ χρησιμοποιεί συγκεκριμένα ιατρικά προϊόντα για την επιδερμίδα του προσώπου της. Πριν λίγο καιρό, είχε δείξει στους διαδικτυακούς της φίλους πώς τη βοήθησε ένας από τους γιατρούς της να ξαναβγάλει μαλλιά στα σημεία που δεν είχε. Η Ιωάννα, δεν είχε εγκαύματα μόνο στο πρόσωπο αλλά και σε διάφορες περιοχές στο κεφάλι. Στην αρχή την είχαμε δει με μια ξανθιά περούκα, ενώ στη συνέχεια και με τη βοήθεια των ειδικών άφησε να φανεί το φυσικό της χρώμα το καστανό, το οποίο της πηγαίνει πολύ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Ιωάννα είναι ένα χαμογελαστό κορίτσι που παρά τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στη ζωή της, συνεχίζει να τα βλέπει όλα όμορφα και θετικά, δίνοντας δύναμη σε όλους εμάς!

Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει μερικές από τις φωτογραφίες που δείχνουν τον αγώνα που έχει κάνει μέχρι τώρα.