Η Φιλαρέτη Κομνηνού δείχνει την εγγονή της για πρώτη φορά και σε δύο λέξεις την απίστευτη χαρά της

Κατερίνα Μπούσιου
Η Φιλαρέτη Κομνηνού δείχνει την εγγονή της για πρώτη φορά και σε δύο λέξεις την απίστευτη χαρά της

Εκείνη τόλμησε πρώτη να ανεβάσει φωτογραφία της νεογέννητης κόρης της Δανάης Μιχαλάκη και του Γιώργου Παπαγεωργίου. Η Φιλαρέτη Κομνηνού είναι πια μία περήφανη γιαγιά, μαμά και πεθερά. 

Ανυπομονούσε για την έλευση της εγγονής της η Φιλαρέτη Κομνηνού και ασυγκράτητη ήταν για μία ακόμη φορά στα λόγια της, στη μεγαλύτερη χαρά της ζωής της. Έτσι έκανε την πρώτη ανάρτηση για την νεογέννητη κόρη του γιου της Γιώργου Παπαγεωργίου και της Δανάης Μιχαλάκη. Και οι ευχές «έπεσαν βροχή.

Οι δύο λέξεις με τις οποίες η Φιλαρέτη έδειξε τη συγκίνησή της

«Θέλω να αφήσω τον χρόνο για να υποδεχτώ κάτι πολύ μεγάλο. Θέλω να έχω όλη την πολυτέλεια του κόσμου για να υποδεχτώ το εγγόνι μου» είχε δηλώσει στη συνέντευξή της στο Mega και τον Άρη Καβατζίκη πριν 3 εβδομάδες η ηθοποιός Φιλαρέτη Κομνηνού, προιδεάζοντάς μας για το τι θα επακολουθούσε. Και ενώ η ίδια μας είχε πει ότι η νύφη της Δανάη Μιχαλάκη θα γεννούσε αρχές του Δεκεμβρίου, η πρόωρη γέννηση της μικρής, δεν αλλοίωσε τη χαρά και τη συγκίνηση για αυτό το μικρό πλασματάκι που ήρθε για να ομορφύνει τη ζωή τους.

Και σήμερα εκείνη πρώτη, δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία της μικρής, στην αγκαλιά του πατέρα της και γιου της Γιώργου Παπαγεωργίου. Με δύο μόνο λέξεις μας έδειξε τη συγκίνηση, την περηφάνεια και τη γλύκα για τον μοναχογιό της και την κόρη του, βάζοντας και τη λέξη αγκαλιά με κεφαλαίο, καθόλου τυχαία, αλλά δίνοντας μία σημασία στο νόημα της προστασίας: «Στην Αγκαλιά του πατερούλη της! Σας ευχαριστώ τόσο πολύ για τις ευχές σας».

https://www.instagram.com/p/Cz_EAsgowR5/

Φυσικά η ηθοποιός έχει μεγάλη αδυναμία και στη νύφη της Δανάη Μιχαλάκη. Σε εκείνη τη συνέντευξή είχε εξομολογηθεί πως μοιράζονται συμβουλές και βίντεο με μωρά για να είναι και οι δύο έτοιμες για το μωρό. Άλλωστε είχε φωτογραφίσει και την εγκυμονούσα Δανάη γράφοντας με ενθουσιασμό μετά την επίσημη ανακοίνωση της ηθοποιού πως περιμένει το πρώτο της παιδί: « ΘΑ ΓΙΝΩ ΓΙΑΓΙΑ! δεν κρατιέμαι άλλο πιά...ΘΑ ΓΙΝΩ ΓΙΑΓΙΑ!» Καθόλου τυχαία τα κεφαλαία γράμματα, για να δώσει φυσικά έμφαση στο συναίσθημά της.

Δανάη Μιχαλάκη - Γιώργος Παπαγεωργίου:Έγιναν γονείς και το σπίτι τους είναι έτοιμο για την κόρη τους

https://www.instagram.com/p/CwE0g_dIQd9/

Και ο Γιώργος Παπαγεωργίου είχε πριν από λίγες ώρες ευχαριστήσει φίλους, συνεργάτες και followers για τις ευχές που δέχεται το ζευγάρι για την απόκτηση του πρώτου τους παιδιού. «Δεν μπορώ να περιγράψω το συναίσθημα», λέει χαρακτηριστικά.

papageorgiouanartisi.jpg

Στην ανάρτηση της Φιλαρέτης Κομνηνού αρκετές κυρίες της δημοσιογραφίας και του θεάτρου έδωσαν τις ευχές τους.

eyxes.png