H Υβόννη Μπόσνιακ λατρεύει το γήινο μακιγιάζ κι εμείς τις αυθόρμητες φωτογραφίες της

Τσακιρίδου Χριστίνα
H Υβόννη Μπόσνιακ λατρεύει το γήινο μακιγιάζ κι εμείς τις αυθόρμητες φωτογραφίες της

Η Υβόννη Μπόσνιακ μοιράστηκε μια νέα selfie με τους διαδικτυακούς της φίλους. Οι ωραιότερες φωτογραφίες με ελάχιστο (ή και καθόλου) μακιγιάζ.

Η Υβόννη Μπόσνιακ και ο Αντώνης Ρέμος έχουν σταθερή θέση στη λίστα με τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της Ελληνικής showbiz. Το μοντέλο-σχεδιάστρια μόδας και ο τραγουδιστής έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή ωστόσο δεν διστάζουν να δείχνουν έμπρακτα την αγάπη που τρέφει ο ένας για τον άλλον σε κάθε δημόσια εμφάνιση ή μέσα από τις δηλώσεις τους.

To natural beauty look που αξίζει να αντιγράψεις

Πριν λίγες ώρες η Υβόννη Μπόσνιακ έκανε μια νέα, βαθυστόχαστη ανάρτηση στο Instagram, ποζάροντας με wet look και ένα αξιοζήλευτο μακιγιάζ.

https://www.instagram.com/p/Cz8bsKYIImq/

Το μοντέλο-σχεδιάστρια μόδας έχει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά στην εγχώρια showbiz και ανεπιτήδευτη φυσική ομορφιά που αναδεικνύεται ακόμα και με το πιο απλό ρούχο.

Όπως κάθε γυναίκα που ξέρει τι της ταιριάζει έτσι και η Υβόννη Μπόσνιακ επιλέγει να αναδεικνύει τη μαυρισμένη επιδερμίδα της με γήινο μακιγιάζ, eyeliner και μαλλιά τραβηγμένα πίσω σε sleek back.

«Είμαι ονειροπόλα. Πρέπει να ονειρεύομαι και να φτάσω στα αστέρια, και αν μου λείπει ένα αστέρι, τότε αρπάζω μια χούφτα σύννεφα», έγραψε η 38χρονη στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Τα σχόλια των celebrities

Το post συγκέντρωσε περισσότερα από 3.000 likes και εκατοντάδες σχόλια φίλων και θαυμαστών.

sxolia1.jpg

Αρκετοί ήταν οι celebrities που έσπευσαν να σχολιάσουν τη φωτογραφία της Υβόννης Μπόσνιακ ανάμεσά τους η κουμπάρα της, Μαρία Μπεκατώρου, η Σάσα Σταμάτη, η Δώρα Τσαμπάζη και η Μαρία Καλάβρια.

Μπεκατώρου και Μπόσνιακ ενώνονται με κουμπαριά αφού η παρουσιάστρια είναι η νονά της κόρης της Υβόννης και του Αντώνη Ρέμου. Η Μαρία Μπεκατώρου λατρεύει την βαφτισιμιά της, Ελένη ενώ με την Υβόννη την συνδέει μια βαθιά φιλία χρόνων. Βρίσκονται διαρκώς η μία δίπλα στην άλλη και δεν διστάζουν με κάθε ευκαιρία να εκφράσουν την αγάπη τους.

Γνωρίστηκαν το 2013 στην εκπομπή «Τα Καρντάσιανς». Οι δυο γυναίκες είχαν δηλώσει σε συνέντευξή τους πως ένιωσαν από την αρχή ότι ταιριάζουν και πως θα γίνουν κολλητές αφού έχουν πολλά κοινά που τις ενώνουν.

«Mε την Υβόννη βρεθήκαμε στο πλατό των «Καρντάσιανς». Συναντηθήκαμε στο ασανσέρ, κοιταχτήκαμε στα μάτια και αυτό ήταν.Εκείνο το βράδυ ανταλλάξαμε τηλέφωνα και από την επόμενη ημέρα μιλάγαμε κάθε ημέρα. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως θέλει κάτι να μου πει. Ήρθε συγκινημένη και είχε γράψει στην κοιλιά της θέλεις να γίνεις νονά;», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στο «Πάμε Δανάη» η Μαρία Μπεκατώρου για την γνωριμία τους.

«Θεά», έγραψε η Σάσα Σταμάτη ενώ η Μαρία Μπεκατώρου αρκέστηκε σε ένα emoji σε σχήμα κόκκινης καρδιάς.

Η σχέση της με την Κλέλια Ανδριολάτου αποκάλυψε άλλο ένα ταλέντο που έχει η Υβόννη Μπόσνιακ

Πρόσφατα η σχεδιάστρια έφερε το καλοκαίρι στις οθόνες μας όταν στις αρχές Νοεμβρίου φόρεσε μπικίνι και πόζαρε στον φακό, χαρίζοντάς μας υπέροχα, άφιλτρα στιγμιότυπα.

https://www.instagram.com/p/CzLcvEJI8Ag/

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Υβόννη Μπόσνιακ έχει μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες χωρίς ίχνος μακιγιάζ, αποδεικνύοντας πόσο ακομπλεξάριστη και φυσικά όμορφη παραμένει στο πέρασμα του χρόνου.

https://www.instagram.com/p/Cxu6VC4oKaj/

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες της.

Πηγή κεντρικής: yvonini