Για την Υβόννη Μπόσνιακ, σπίτι είναι η αγκαλιά του Αντώνη Ρέμου και της 8χρονης κόρης τους

Για την Υβόννη Μπόσνιακ, σπίτι είναι η αγκαλιά του Αντώνη Ρέμου και της 8χρονης κόρης τους

Υβόννη Μπόσνιακ και Αντώνης Ρέμος κάνουν διακοπές στο Νησί των Ανέμων με την κόρη τους και η ευτυχία τους αποτυπώθηκε σε μια φωτογραφία.

O Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ είναι ένα από τα αξιοζήλευτα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Μπορεί οι δυο τους να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή ωστόσο δεν διστάζουν να δείχνουν έμπρακτα την αγάπη που τρέφει ο ένας για τον άλλον σε κάθε ευκαιρία.

Η ευτυχισμένη οικογένεια βρίσκεται στο Νησί των Ανέμων και η σχεδιάστρια μόδας δεν σταματά να δημοσιεύει εντυπωσιακά στιγμιότυπα από τις διακοπές τους στο Instagram.

Μα δε γίνεται να μη δεις αυτές τις φωτο του Αντώνη Ρέμου με τις γυναίκες της ζωής του, Υβόννη+ Ελένη

Οι καλοκαιρινές διακοπές Ρέμου-Μπόσνιακ με την κόρη τους

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος Ρέμος και Μπόσνιακ παραθερίζουν στη Μύκονο όπου περνούν μεγάλο μέρος των διακοπών τους μαζί με καλούς φίλους και συνεργάτες του τραγουδιστή.

Καθημερινά οι τρεις τους χαίρονται τον ήλιο και τη θάλασσα σε γνωστό beach bar στην Ψαρρού όπου τους εντόπισε ο φωτογραφικός φακός μαζί με την κορούλα τους. Η 8χρονη κόρη του ζευγαριού, Ελένη Πασχαλίδη είναι διαρκώς στο πλευρό τους και απολαμβάνει τις διακοπές της στη αγκαλιά της μαμάς και του μπαμπά.

https://www.instagram.com/p/CwM0owZIbf2/

Πριν λίγες ώρες η σύζυγος του τραγουδιστή δημοσίευσε ίσως την πιο τρυφερή φωτογραφία ever, όπου την βλέπουμε αγκαλιά με τον Αντώνη Ρέμο και την μικρή Ελένη.

«Σπίτι δεν είναι μέρος, είναι συναίσθημα», έγραψε η Υβόννη Μπόσνιακ στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Screenshot-2023-08-21-130323.png

Το post συγκέντρωσε αρκετά likes και σχόλια με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να αφήνει ένα emoji καρδιά ενώ η Ρεγγίνα Μακέδου έγραψε: «Η πιο αγαπημένη φωτό».

Screenshot-2023-08-21-130155.png

Οι #familygoals φωτογραφίες με την κόρη τους

Καλεσμένος στην εκπομπή Traction, ο δημοφιλής ερμηνευτής είχε αναφερθεί στα όνειρα που κάνει για την κόρη του. «Τώρα το όνειρό μου είναι να δω να μεγαλώνει η κόρη μου, να την παντρέψω και αυτό, αυτό είναι το όνειρο της ζωής μου. Αυτά είναι και τα πραγματικά όνειρα», είχε πει on camera ο Αντώνης Ρέμος.

Ο παραμυθένιος γάμος Ρέμου-Μπόσνιακ

Η Υβόννη Μπόσνιακ και Αντώνης Ρέμος επισφράγισαν τον έρωτά τους, ύστερα από 8 χρόνια κοινής πορείας, ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας στις 15 Σεπτεμβρίου 2018. O παραμυθένιος γάμος τους πραγματοποιήθηκε στο κτήμα Κοντομηνά στην Βαρυμπόμπη με παρανυφάκι τη λατρεμένη τους κόρη Ελένη.

Το μοντέλο και ο τραγουδιστής ξεκίνησαν τη σχέση τους το καλοκαίρι του 2010, όταν βρέθηκαν σε κοινή παρέα, κατά τη διάρκεια της παράλληλης παραμονής τους στη Ρόδο. Η σχέση τους ξεκίνησε στις 27 Ιουλίου του 2010 ενώ σχεδόν έναν μήνα αργότερα, στα τέλη Αυγούστου, έκαναν τις πρώτες τους δημόσιες εμφανίσεις στο νησί, «βάζοντας φωτιά» στα φωτογραφικά φλας. Την ακριβή ημερομηνία της γνωριμίας τους αποκάλυψε η Υβόννη Μπόσνιακ το 2017 μέσα από ένα Instagram-post για την επέτειο 7 χρόνων σχέσης.

Πηγή κεντρικής: yvonini