Αυτός ο χωρισμός Πρωτόπαππα - Ήμελλου στον Σασμό έφερε μόνο αρνητικές αντιδράσεις

Κατερίνα Μπούσιου
Αυτός ο χωρισμός Πρωτόπαππα - Ήμελλου στον Σασμό έφερε μόνο αρνητικές αντιδράσεις

«Ε, όχι τη Μαρίνα και τον Αντώνη». Ένα από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια στον Σασμό, τραβά δρόμους χωριστούς και η απάντηση είναι μόνο μία από το κοινό: «Κάψτε το σενάριο». 

Από τον φόνο ή τη βεντέτα στον έρωτα και τον χωρισμό, το σεναριακό «πέρασμα» γίνεται με ευκολία στον Σασμό. Ενώ μέχρι στιγμής υπήρχε μία ροή, ξαφνικά άρχισαν τα παρατράγουδα, ξανά. Ο χωρισμός ενός από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια της σειράς, του Αντώνη και της Μαρίνας όχι απλά δεν έγινε κατανοητός από το κοινό αλλά ξεκίνησε μεγάλες αντιδράσεις.

«Δεν τους χώρισε ο θάνατος και τους χωρίζετε εσείς;»

Όταν κάποια στιγμή την περσινή χρονιά ο Δημήτρης Ήμελλος στον Σασμό τραυματιζόταν θανάσιμα από τον μεγάλο του εχθρό τον Ευθύμη, ο οποίος στόχευε τη γυναίκα του, η σειρά γνώρισε μεγάλες δόξες και νούμερα τηλεθέασης. Το love story του με την Μαρία Πρωτόπαππα ως Μαρίνα και Αντώνης, ένα νεανικό απωθημένο και μία γνήσια αγάπη, ήταν από τα πιο δημοφιλή και αγαπημένα θέματα του κοινού.

Βασιλική και Μαρίνα στον Σασμό «γράφουν» το φινάλε του Ανδρέα και τιμούν τη μνήμη των παιδιών τους

Αυτό λοιπόν το ζευγάρι, σε μία κατάσταση ξεκαθαρίσματος των υποθέσεων της πρώτης και της δεύτερης σεζόν, η σεναριογράφος της σειράς αποφάσισε να το χωρίσει. Όπως θα έχεις δει ή θα έχεις μάθει, είναι επειδή ο Αντώνης ήξερε για την καταγγελία της Θοδώρας και δεν προστάτεψε τον γιο της Πετρή.

Το ζευγάρι διαφώνησε για αυτό τον λόγο και φαίνεται πως χωρίζει. Αμετάπειστη η Μαρίνα για τα αγνά κίνητρα του αγαπημένου της και όπως θα δεις και στο τρέιλερ για το επεισόδιο της Δευτέρας, ετοίμασε και τη βαλίτσα της για να φύγει μαζί με τον Αστέρη και την Αργυρώ για την Αυστραλία.

https://www.instagram.com/reel/CzuI5xeiYD4/

Το κοινό που ήδη το ζευγάρι για 3 σεζόν να περνά τα πάνδεινα, δεν συγχώρεσε το κανάλι για την εξέλιξη αυτή και οι αντιδράσεις ήταν σφοδρές. Αλήθεια, δεν καταλαβαίνουμε τη σκοπιμότητα, αλλά προφανώς υπάρχει διάθεση οριστικών ξεκαθαρισμάτων στους τηλεοπτικούς ήρωες.

Όπως όμως ήδη σε έχω ενημερώσει, αυτό το ομαδικό ταξίδι δεν θα γίνει ποτέ. Πρώτον γιατί μετά τον θάνατο του Λάζαρου όλοι θα είναι πάλι σε αναστάτωση και δεύτερον, μία διαφωνία του Αστέρη με την Αργυρώ, η οποία μαθαίνει κατά λάθος πως ο Μαθιός είναι δολοφόνος, θα αναγκάσει τον Ορφέα Αυγουστίδη, να ζητήσει από όλους να φύγει μόνος του για να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς θέλει να κάνει.

Το σχίσμα του Σασμού: Η οικογένεια του Ορφέα Αυγουστίδη στα δύο και η τολμηρή απόφαση του Αστέρη

Άρα ο Αντώνης θα έχει μία ακόμη ευκαιρία για επανασύνδεση με την Μαρίνα του.