Το καλύτερο δώρο για τον Γιώργο Γεροντιδάκη είναι η Άσπα: Η γλυκιά αφιέρωσή της για τα γενέθλιά του

Γεωργία Βλαχοπούλου
Το καλύτερο δώρο για τον Γιώργο Γεροντιδάκη είναι η Άσπα: Η γλυκιά αφιέρωσή της για τα γενέθλιά του

Ο έρωτας του Γιώργου Γεροντιδάκη με την Άσπα Κωνσταντοπούλου δεν κρύβεται και τα γενέθλιά του ήταν η αφορμή για να δούμε μερικές ακόμα κοινές τους φωτογραφίες.

Μπορεί για τον Γιώργο Γεροντιδάκη η τηλεοπτική σχέση του στον Σασμό με την «Θεοδώρα» να μην έχει καλή κατάληξη, ωστόσο, στην πραγματική ζωή τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά για τον ηθοποιό. O ίδιος ζει έναν μεγάλο έρωτα στο πλευρό της συντρόφου του, Άσπας Κωνσταντοπούλου, και παρότι οι δυο τους έχουν καταφέρει να κρατήσουν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κάποιες μέρες πιο ξεχωριστές γι' αυτούς μάς υπενθυμίζουν στα social media πόσο ευτυχισμένοι είναι έχοντας ο ένας τον άλλο.

Τα 4 ζευγάρια του Σασμού που λάτρεψε το κοινό και το «αντίο» του Γιώργου Γεροντιδάκη

Το τρυφερό «χρόνια πολλά» της Άσπας στον Γιώργο

Μία από τις πιο ξεχωριστές μέρες που αναφέραμε πιο πάνω είναι και η σημερινή για το ζευγάρι, αφού ο Γιώργος Γεροντιδάκης έχει σήμερα 22 Νοεμβρίου γενέθλια. Η σύντροφός του λοιπόν, θέλησε να του ευχηθεί και δημόσια αναρτώντας στα προφίλ της στο Instagram δύο αδημοσίευτες φωτογραφίες τους, στις οποίες έγραφε την εξής γλυκιά αφιέρωση: «Μερικοί άνθρωποι είναι απλά φως. Χαρούμενα γενέθλια αγάπη μου».

H πρώτη τους κοινή ανάρτηση στα περσινά γενέθλια του ηθοποιού

Το ζευγάρι, όπως αναφέραμε και πιο πάνω προτιμά να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Γι' αυτό και αν ρίξεις μια ματιά στα προφίλ τους στο Instagram θα διαπιστώσεις πως δεν υπάρχουν κοινές τους φωτογραφίες.

Για την ακρίβεια μετά τις κοινές διακοπές τους τον Αύγουστο του 2022 στην Αστυπάλαια, όπου ο μπαμπάς του ηθοποιού διατηρεί το δικό του εστιατόριο, η πρώτη τους κοινή φωτογραφία ήρθε στα περσινά γενέθλια του Γιώργου Γεροντιδάκη. Η Άσπα είχε δημοσιεύσει στα stories του Instagram της μια φωτογραφία τους στην οποία ήταν αγκαλιασμένοι και πολύ χαμογελαστοί μπροστά από το στολισμένο τους δέντρο, φορώντας εορταστικά καπελάκια αφού είχαν διοργανώσει ένα μίνι πάρτι για τα γενέθλια του ηθοποιού.

Η γνωριμία τους και οι «Άγριες Μέλισσες»

Οι Άγριες Μέλισσες αποτελούν ένα μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή του ηθοποιού Γιώργου Γεροντιδάκη. Δεν είναι μόνο η επιτυχία του στον ρόλο του Μελέτη που τον καθιέρωσε, αλλά και το γεγονός ότι εξαιτίας τους άλλαξε τελείως και η προσωπική του ζωή, αφού εκεί γνώρισε την Άσπα Κωνσταντοπούλου,που ήταν υπεύθυνη μακιγιάζ της σειράς. Ο έρωτας τους ήταν κεραυνοβόλος, ωστόσο για μεγάλο διάστημα, το μυστικό γνώριζαν μόνο οι συνάδελφοί τους.

1693583712878-85315546-gerontidakis-(1).jpeg

Το ζευγάρι αποφάσισε να μείνει πολύ σύντομα στο ίδιο σπίτι, παρ' όλα αυτά και πάλι διατηρούν χαμηλούς τόνους στις λιγοστές κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους. Μάλιστα, κάποια στιγμή είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι ετοίμαζαν τον γάμο τους, κάτι που ο Γιώργος Γεροντιδάκης, είχε διαψεύσει στο Queen.gr.

«Η δημιουργία οικογένειας είναι μια ανάγκη μου. Θα ήταν ευχής έργον»

Ο ηθοποιός πάντως, είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» τον Οκτώβριο και εκεί ανέφερε πως είναι πολύ «ήρεμος» στην προσωπική του ζωή, αφού έχει βρει στο πρόσωπο της Άσπας Κωνσταντοπούλου έναν άνθρωπο για να «ακουμπά».

Έχω την πολυτέλεια να είμαι ήρεμος στην προσωπική μου ζωή. Είναι όμορφο να έχεις έναν συγκεκριμένο άνθρωπο που μπορείς να ακουμπάς. Η δημιουργία οικογένειας δεν είναι ένα όνειρο, είναι μια ανάγκη μου. Θα ήταν ευχής έργον.