Η 15χρονη Anja Ambrosio είναι ίδια η μητέρα της, Alessandra, και το τελευταίο post το επιβεβαιώνει

Η 15χρονη Anja Ambrosio είναι ίδια η μητέρα της, Alessandra, και το τελευταίο post το επιβεβαιώνει

Παρά το γεγονός ότι τα δύο παιδιά είναι ανήλικα, η Alessandra Ambrosio φαίνεται να τους επιτρέπει να έχουν ανοιχτό προφίλ στο Instagram, και μάλιστα η Anja είναι και μία μικρή influencer με 105.000 followers.

Η Alessandra Ambrosio ανέβασε μία φωτογραφία με τα δύο παιδιά της, την 15χρονη Anja Ambrosio Mazur και τον 11χρονο Noah Mazur σε post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου.

Στην φωτογραφία παρατηρούμε ότι η Anja, καθώς μεγαλώνει, αρχίζει να μοιάζει όλο και περισσότερο με την 42χρονη μητέρα της και πρώην άγγελο της Victoria's Secret, ιδιαίτερα τώρα που έχει σκουρύνει τα μαλλιά της.

https://www.instagram.com/p/C0BKJHuOZxE/

Το καλοκαίρι, η Anja είχε ξανθά μαλλιά και δεν φαινόταν τόσο έντονα η ομοιότητά τους, αν και είναι ένα όμορφο κορίτσι.

https://www.instagram.com/p/Cu2I7XlRaJe/

Παρά το γεγονός ότι τα δύο παιδιά είναι ανήλικα, η Alessandra Ambrosio φαίνεται να τους επιτρέπει να έχουν ανοιχτό προφίλ στο Instagram, και μάλιστα η Anja είναι και μία μικρή influencer με 105.000 followers.

Στο προφίλ της, η κόρη του top model αναρτά εικόνες από την καθημερινότητα και τις διακοπές της σε μαγευτικούς προορισμούς. Αν και βρίσκεται στην εφηβεία, μία δύσκολη περίοδο για τη σχέση γονιού – παιδιού, η Anja φαίνεται να διατηρεί καλή σχέση με τη μητέρα της, αφού αναρτά και φωτογραφίες μαζί της, γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα μίας από αυτές «απέραντη αγάπη».

https://www.instagram.com/p/CnCqWdMPXv4/

Ακόμα, το 15χρονο κορίτσι φαίνεται ότι αγαπά τη γυμναστική και ιδιαίτερα την aerial yoga με την οποία ασχολείται, το κολύμπι αλλά και το Κανόε Καγιάκ.

https://www.instagram.com/p/CvZjAYnueNU/

Ο χωρισμός από τον πατέρα των παιδιών, Jamie Mazur

Η Alessandra Ambrosio χώρισε μετά από 10 χρόνια σχέσης με τον πατέρα των παιδιών της, Jamie Mazur, το 2018, όταν η κόρη τους ήταν 9 ετών και ο γιος τους 5.

Σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό US Weekly, οι δυο τους δεν ήταν στην πραγματικότητα μαζί για αρκετό καιρό πριν έρθει ο χωρισμός τους στο φως της δημοσιότητας.

Το τρυφερό post της Alessandra Ambrosio για τα γενέθλια της κόρης της

«Χρόνια πολλά στο πιο εκπληκτικό κορίτσι αυτού του κόσμου @anjalouise.a.m!!! Είμαι τόσο τυχερή που είμαι η μαμά σου και η αγάπη μου για σένα είναι άπειρη… Σε αγαπώ και σου εύχομαι όλα τα πράγματα στη ζωή σου γιατί το αξίζεις!!!!! 🎂💖✨», έγραφε το supermodel πέρσι.

https://www.instagram.com/p/Chqg1j_FTvH/

Η Alessandra, φορώντας λιλά μπικίνι, και η Anja, φορώντας λευκό μαγιό, πόζαραν αγκαλιά και γεμάτες χαμόγελο λίγο πριν… η 14χρονη πια σβήσει μια αυτοσχέδια τούρτα. Και όπως βλέπεις στο βίντεο παραπάνω (swipe left), η μικρή έλαμπε από χαρά όταν όλοι της τραγουδούσαν «Happy Birthday».

Πριν από το παραπάνω post, η Alessandra Ambrosio είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο με εικόνες από τη βρεφική και παιδική ηλικία της κόρης της γράφοντας στη λεζάντα: «Χαρούμενα 14α γενέθλια Anja μου!!!».

https://www.instagram.com/reel/Chp7yQ0l0oB/