Η Paris Hilton αποκάλυψε την άφιξη του δεύτερου παιδιού της, της London και οι fans της ξετρελάθηκαν

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Paris Hilton αποκάλυψε την άφιξη του δεύτερου παιδιού της, της London και οι fans της ξετρελάθηκαν

«Είσαι γεννημένη για να είσαι μαμά» είπαν στην Hilton μετά την ανάρτηση για τον ερχομό της κόρης της, σχεδόν 1 χρόνο από τότε που κράτησε στην αγκαλιά της τον Phoenix.

Ήταν τον περασμένο Ιανουάριο, όταν η Paris Hilton μέσα από μια ανάρτησή της στο Ιnstagram, που δείχνει τον αντίχειρά της να κρατά τρυφερά το χέρι του μωρού, ανακοίνωσε πως εκείνη και ο σύζυγός της Carter Reum απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, τον Phoenix μέσω παρένθετης μητέρας.

https://www.instagram.com/p/Cn0oCHOOI4T/

«Ήταν πάντα όνειρό μου να γίνω μητέρα και είμαι τόσο χαρούμενη που ο Carter και εγώ βρήκαμε ο ένας τον άλλον», είχε αναφέρει η 41χρονη αποκλειστικά στο People.

Και συμπλήρωσε: «Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που ξεκινήσαμε μαζί την οικογένειά μας και οι καρδιές μας έχουν εκραγεί από αγάπη για το αγοράκι μας».

parishilton_1677178766_3044718632828218870_33647687-(1).jpg

H Paris Hilton έγινε μαμά για 1η φορά: Τα λόγια αγάπης για τον γιο που απέκτησε με τον Carter Reum

H άφιξη της Paris junior

Ούτε ένας χρόνος δεν πέρασε από τότε και η ίδια ανακοίνωσε το βράδυ της Ημέρας των Ευχαριστιών (σ.σ 23 Νοεμβρίου) την άφιξη και του δεύτερου παιδιού της με τον Carter Reum. Μπορεί να μην φωτογραφήθηκε με το μωράκι αλλά μέσα από την ανάρτησή της ήταν ξεκάθαρο πως πρόκειται για κοριτσάκι, αφού η λεζάντα και η φωτογραφία με τα ροζ ρουχαλάκια που δημοσίευσε στο Instagram της, αποκάλυπταν πως η «Paris Junior» ήρθε στον κόσμο. Όσον αφορά το όνομα της μικρούλας, αυτό όπως φαίνεται και από την ανάρτησή της θα είναι London, κάτι που η ίδια ήθελε εδώ και 2 χρόνια, όπως ανέφεραν στα σχόλιά τους κάποιοι γνωστοί της.

«Ευγνώμων για το κοριτσάκι μου» έγραψε η Paris Hilton στην ανάρτηση για την κόρη της.

parishilton_1700803350_3242896007267765156_33647687.jpg

Μαζί με την ανάρτησή της στο Ιnstagram πάντως η Paris Hilton δημοσίευσε και κάποια πολύ ωραία βίντεο στον λογαριασμό της στο TikTok με τον μικρό Phoenix να δείχνει ενθουσιασμένος, σίγουρα χωρίς να μπορεί να φανταστεί πως απέκτησε μια αδερφή. Μάλιστα, εκείνη και στο βίντεο που θα δεις πιο κάτω και σε άλλο που ανέβασε αργότερα, απευθυνόμενη στον Phoenix, τον ρωτούσε αν είναι έτοιμος από εδώ και πέρα να είναι ο μεγάλος αδερφός κι αν θα προσέχει την αδερφή του.

Φυσικά, οι followers της ξετρελάθηκαν με τις αναρτήσεις της και δεν έκρυψαν την ανυπομονησία τους για να γνωρίσουν την μικρή εκδοχή της Paris. Σχόλια του τύπου «είσαι γεννημένη για να είσαι μαμά» και η «εκδοχή της μαμάς Paris ειναι η καλύτερη» γέμισαν το προφίλ της.

Τα τοξικά σχόλια για τον Phoenix

H Paris Hilton ξέσπασε για το bullying που δέχθηκε για το μωρό της και είχε απόλυτο δίκιο ως μαμά

Η Paris Hilton πάντως πέρα από τις ευχές δέχθηκε και κάποια απαράδεκτα σχόλια για την εμφάνιση του δέκα μηνών γιου της Phoenix Barron.

https://www.instagram.com/p/CzBz28yrAaU/

Σε ανάρτηση που έκανε μαζί του, τα σχόλια για το μέγεθος που έχει το κεφαλάκι του μωρού ήταν τουλάχιστον τοξικά, αφού πολλοί υπονοούσαν ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα υγείας. Η απάντηση ήρθε από την ίδια, η οποία μεταξύ άλλων έγραψε: «Ζώντας τη ζωή μου στο προσκήνιο, τα σχόλια είναι αναπόφευκτα, αλλά η στοχοποίηση του παιδιού μου ή οποιουδήποτε άλλου για αυτό το θέμα, είναι απαράδεκτη. Αν δεν ποστάρω το μωρό μου κάποιοι υποθέτουν ότι δεν είμαι σπουδαία μητέρα και αν τον ποστάρω, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που είναι σκληροί και μισητοί. Είμαι μία περήφανη εργαζόμενη μαμά και το μωρό μου είναι απόλυτα υγιές και αξιολάτρευτο».

Για να καταλήξει στο σχόλιό της λέγοντας πως: «Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που στοχοποιούν μία τέτοια αθωότητα. Ελπίζω ότι οι άνθρωποι μπορούν να συμπεριφέρονται ο ένας στον άλλον με περισσότερη καλοσύνη και ενσυναίσθηση».

Ο γάμος με τον Carter Reum

Στις 12 Νοεμβρίου 2021 η Paris Hilton και ο εκλεκτός της καρδιάς της καρδιάς της Carter Reum ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια φαντασμαγορική τελετή στην έπαυλη του προπάππου της στο Bel Air.

Η Paris Hilton είχε πει στο παρελθόν στους θαυμαστές της ότι ήθελε να περιμένει μέχρι να παντρευτεί, προτού αρχίσει τις προσπάθειες για να μείνει έγκυος.

«Πιστεύω πραγματικά ότι το νόημα της ζωής είναι το να έχεις οικογένεια και να κάνεις παιδιά», είχε πει στο podcast «Trend Report With Mara» τον Ιανουάριο του 2021, ενώ συμπλήρωσε «Δεν ήθελα να το ζήσω ακόμα γιατί δεν αισθανόμουν ότι κάποιος άξιζε πραγματικά αυτή την αγάπη από εμένα και τώρα που βρήκα επιτέλους αυτόν τον άνθρωπο, ανυπομονώ για το επόμενο βήμα».

Εκείνη την εποχή, η Hilton είχε δηλώσει πως αυτή και ο Reum ακολουθούσαν τη διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης.

«Μπορώ να διαλέξω δίδυμα αν μου αρέσει. Η Kim (σ.σ Kardashian) είναι στην πραγματικότητα αυτή που μου είπε για αυτό. Δεν ήξερα τίποτα» πρόσθεσε. Η χρυσή κληρονόμος παράλληλα, είχε πει στην Tamron Hall αργότερα εκείνο το έτος ότι ήταν «τόσο χαρούμενη» που επέλεξε να παγώσει τα ωάρια της κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού.

parishilton_1675641929_3031826704725756316_33647687.jpg