Η Paris Hilton νιώθει το πιο τυχερό κορίτσι στον κόσμο για τα 2 χρόνια γάμου με τον Carter Reum

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Paris Hilton νιώθει το πιο τυχερό κορίτσι στον κόσμο για τα 2 χρόνια γάμου με τον Carter Reum

Η Paris Hilton και ο Carter Reum γιόρτασαν δύο χρόνια έγγαμου βίου και παραμένουν full in love. H τρυφερή ανάρτηση της Hilton και οι σπάνιες φωτογραφίες από τον γάμο του ζευγαριού.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Paris Hilton καθώς πριν λίγες ώρες γιόρτασε την δεύτερη επέτειο γάμου με τον Carter Reum. Η 42χρονη θέλησε να ευχηθεί δημόσια στον άντρα της ζωής και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους σπάνιες φωτογραφίες από την γαμήλια τελετή όπου την βλέπουμε να χαμογελά στο πλευρό του συγγραφέα-επιχειρηματία.

Το τρυφερό post της Paris Hilton

Πριν από μερικές ώρες η «χρυσή» κληρονόμος πόσταρε στο Instagram μερικά #tbt στιγμιότυπα από τον λαμπερό γάμο της και έστειλε ένα τρυφερό μήνυμα στον άντρα που της άλλαξε ολοκληρωτικά τη ζωή.

https://www.instagram.com/p/CzhnU91P_vo/

«Πριν από το 2021, το 11:11 ήταν απλά η αγαπημένη μου ώρα της ημέρας. Τώρα είναι η επέτειος μιας από τις καλύτερες μέρες της ζωής μου. Χρόνια πολλά για τα 2 χρόνια από την επέτειο της αγάπης μου! Σε ευχαριστώ που με κάνεις να νιώθω σαν το πιο τυχερό κορίτσι στον κόσμο κάθε μέρα. Τόσο ευτυχισμένη και ευγνώμων για αυτή την όμορφη ζωή που χτίζουμε μαζί. Σ' αγαπώ τόσο πολύ μπαμπά», έγραψε η Hilton στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η Paris Hilton έμαθε να λέει «όχι» για χάρη του γιου της και θέλει να ξαναγίνει σύντομα μαμά

Η ζωή με τον γιο τους

Τον Ιανουάριο το ζευγάρι υποδέχθηκε τον γιο τoυ, Phoenix μέσω παρένθετης μητέρας και έκτοτε έχει αφιερωθεί στην ανατροφή του. Η 42χρονη έχει μεγάλη αδυναμία στον γιο της και πρόσφατα έκανε τις πιο εντυπωσιακές μεταμφιέσεις μαζί του εν όψει Ηalloween.

https://www.instagram.com/p/CzH_TFWJWug/

Η Hilton μίλησε πρόσφατα στο People για τη μητρότητα και τις αλλαγές που έφερε στη ζωή της και εξήγησε πώς ο ερχομός του γιου της άλλαξε τη νοοτροπία αλλά και την καθημερινότητά της.

«Πάντα βάζω τον Phoenix ως πρώτη μου προτεραιότητα. Έχω μάθει πώς να λέω όχι. Ο Phoenix είναι απλώς ο κόσμος μου. Είναι το πιο όμορφο αγοράκι. Μεγαλώνει τόσο γρήγορα, και με έκανε να νιώσω τόσο ολοκληρωμένη», είπε χαρακτηριστικά η Paris Hilton.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο People η 42χρονη είχε μιλήσει για την προσπάθεια που έκανε με τον σύζυγό της για να αποκτήσουν μωρό επιβεβαιώνοντας ότι είχαν ξεκινήσει τη διαδικασία εξωσωματικής γονιμοποίησης κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

«Ξέραμε ότι θέλαμε να κάνουμε οικογένεια και είπα: Αυτός είναι ο τέλειος συγχρονισμός. Συνήθως, είμαι σε αεροπλάνο 250 ημέρες το χρόνο και είναι η ώρα να ετοιμάσω τα ωάριά μου», είχε δηλώσει η Hilton.

https://www.instagram.com/p/CzAznV8uJJa/

Ο σύζυγος της Paris Hilton, Carter Reum έχει ήδη μια 9χρονη κόρη, καρπό του έρωτά του με τη Laura Bellizzi. Σύμφωνα με τη Page Six, ο Carter Reum έχει δει την κόρη του μόνο μία φορά στη ζωή της, αν και όπως δήλωσε ο εκπρόσωπός του : «Υποστηρίζει αυτό το παιδί. Αν και δεν έχουν την παραδοσιακή σχέση πατέρα-κόρης, την φρόντιζε από τότε που γεννήθηκε και θα συνεχίσει να το κάνει».

Ο γάμος του ζευγαριού

Στις 12 Νοεμβρίου 2021 η Paris Hilton και ο Carter Reum παντρεύτηκαν στην έπαυλη του προπάππου της στο Bel Air. Η διακόσμηση της τελετής ήταν άκρως εντυπωσιακή με πολυτελή σερβίτσια και διακοσμητικά για τα τραπέζια τα οποία λέγεται ότι κόστισαν περίπου 70.000 δολάρια.

H Page Six, είχε δημοσιεύσει αρκετές φωτογραφίες από την έπαυλη του παππού της κληρονόμου, όπου είχαν τοποθετηθεί ξύλινα πάνελ για να μπορούν οι καλεσμένοι να χορεύουν.

https://www.instagram.com/p/CzhnU91P_vo/

Tο νυφικό της Paris Hilton επιμελήθηκε ο οίκος Oscar de la Renta ενώ τα φορέματα των παρανύμφων, Niki Hilton, Tessa Hilton, Halle Hammond, Whitney Davis και Farrah Aldjufie, είναι δημιουργία Alice + Olivia.

Η Paris Hilton δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία στην οποία ποζάρει με το νυφικό της και δείχνει πιο κομψή από ποτέ. Εκατοντάδες χιλιάδες φίλοι και θαυμαστές της έσπευσαν να της ευχηθούν, χαρίζοντάς της αμέτρητα likes και σχόλια. O Valentino, η Kim Kardashian και πολλοί ακόμη celebrities ακούγεται ότι έδωσαν το «παρών» στον γάμο της χρυσής κληρονόμου και του Carter Reum.

Πηγή κεντρικής: parishilton