H Paris Hilton έγινε μαμά για 1η φορά: Τα λόγια αγάπης για τον γιο που απέκτησε με τον Carter Reum

H Paris Hilton έγινε μαμά για 1η φορά: Τα λόγια αγάπης για τον γιο που απέκτησε με τον Carter Reum

Η 41χρονη έκανε ένα post και αποκάλυψε πως εκείνη και ο σύζυγός της έγιναν γονείς μέσω παρένθετης μητέρας.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Paris Hilton και ο σύζυγός της Carter Reum οι οποίοι αποκάλυψαν πως έγιναν για πρώτη φορά γονείς. Η διάσημη κληρονόμος και ο συγγραφέας απέκτησαν τον γιο τους, μέσω παρένθετης μητέρας και απολαμβάνουν τις πρώτες ημέρες στο σπίτι με το νέο μέλος.

«Ήταν πάντα όνειρό μου να γίνω μητέρα και είμαι τόσο χαρούμενη που ο Κάρτερ και εγώ βρήκαμε ο ένας τον άλλον», ανέφερε η 41χρονη αποκλειστικά στο People.

Και συμπλήρωσε: «Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που ξεκινήσαμε μαζί την οικογένειά μας και οι καρδιές μας έχουν εκραγεί από αγάπη για το αγοράκι μας».

To πρώτο post της Paris Hilton με τον γιο της

Πριν λίγες ώρες η Paris Hilton δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με τον γιο της στο Instagram, όπου δείχνει τον αντίχειρά της να κρατά τρυφερά το χέρι του μωρού.

«Δεν υπάρχουν λέξεις που να περιγράψουν πόσο σε αγαπάμε», έγραψε η 41χρονη.

Σε συνέντευξή της στο People τον Δεκέμβριο, η Hilton είχε μιλήσει για την προσπάθεια που έκανε με τον σύζυγό της για να αποκτήσουν μωρό επιβεβαιώνοντας ότι είχαν ξεκινήσει τη διαδικασία εξωσωματικής γονιμοποίησης κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

«Ξέραμε ότι θέλαμε να κάνουμε οικογένεια και είπα: Αυτός είναι ο τέλειος συγχρονισμός. Συνήθως, είμαι σε αεροπλάνο 250 ημέρες το χρόνο και είναι η ώρα να ετοιμάσω τα ωάριά μου», είχε δηλώσει η Hilton.

https://www.instagram.com/p/Cn0oCHOOI4T

H Paris Hilton είναι πιο έτοιμη από ποτέ να γίνει μητέρα και ανυπομονεί για το 2023

Η ανάρτηση της Paris Hilton συγκέντρωσε περισσότερα από 800 χιλιάδες likes και αμέτρητα σχόλια. Αρκετοί celebrities έσπευσαν να στείλουν τις ευχές τους για το ευτυχές γεγονός ανάμεσά τους οι: Kim Kardashian, Sofia Richie, Heidi Klum και Τiesto.

Aξίζει να σημειωθεί πως ο σύζυγος της Paris Hilton έχει ήδη αποκτήσει ένα παιδί, μια 9χρονγ κόρη, καρπό του έρωτά του με τη Laura Bellizzi. Σύμφωνα με το Page Six, ο Carter Reum έχει δει την κόρη του μόνο μία φορά στη ζωή της, αν και όπως δήλωσε ο εκπρόσωπός του : «Υποστηρίζει αυτό το παιδί. Αν και δεν έχουν την παραδοσιακή σχέση πατέρα-κόρης, την φρόντιζε από τότε που γεννήθηκε και θα συνεχίσει να το κάνει».

Η επιθυμία της Paris Hilton να γίνει μητέρα

Η Hilton έχει πει δημόσια πως έχει κάνει συλλογή ωαρίων για εμφύτευση μετά το γάμο. «Είναι κάτι για το οποίο έχουμε μιλήσει πολύ» είπε.

«Πρώτα ο γάμος και μετά τα μωρά. Κάναμε εξωσωματική γονιμοποίηση, οπότε μπορώ να επιλέξω δίδυμα αν μου αρέσει. Θέλω δίδυμα γιατί τότε αποκτάς ένα αγόρι και ένα κορίτσι ταυτόχρονα».

Ο γάμος με τον Carter Reum

Στις 12 Νοεμβρίου 2021 η Paris Hilton και ο εκλεκτός της καρδιάς της καρδιάς της Carter Reum ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια φαντασμαγορική τελετή στην έπαυλη του προπάππου της στο Bel Air.

Η διακόσμηση της τελετής ήταν άκρως εντυπωσιακή με πολυτελή σερβίτσια και διακοσμητικά για τα τραπέζια τα οποία λέγεται ότι κόστισαν περίπου 70.000 δολάρια. H Page Six, έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες από την έπαυλη του παππού της κληρονόμου, όπου είχαν τοποθετηθεί ξύλινα πάνελ για να μπορούν οι καλεσμένοι να χορεύουν.

Το νυφικό της Paris Hilton και οι λαμπεροί καλεσμένοι

Tο νυφικό της Paris Hilton επιμελήθηκε ο οίκος Oscar de la Renta ενώ τα φορέματα των παρανύμφων, Niki Hilton, Tessa Hilton, Halle Hammond, Whitney Davis και Farrah Aldjufie, είναι δημιουργία Alice + Olivia.

Η Paris Hilton δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία στην οποία ποζάρει με το νυφικό της και δείχνει πιο κομψή από ποτέ. Εκατοντάδες χιλιάδες φίλοι και θαυμαστές της έσπευσαν να της ευχηθούν, χαρίζοντάς της αμέτρητα likes και σχόλια. O Valentino, η Kim Kardashian και πολλοί ακόμη celebrities ακούγεται ότι έδωσαν το «παρών» στον γάμο της χρυσής κληρονόμου και του Carter Reum.

Πηγή κεντρικής: parishilton