Η «εξαφάνιση» της Αντιγόνης Κουλουκάκου από τη Γη της ελιάς και η οριστική ρήξη με Στάθη και Αριάδνη

Κατερίνα Μπούσιου
Η «εξαφάνιση» της Αντιγόνης Κουλουκάκου από τη Γη της ελιάς και η οριστική ρήξη με Στάθη και Αριάδνη

Η κίνηση πανικού που θα φέρει όλους όσους την αγαπούν στη Γη της ελιάς, στα όριά τους. 

Κατάσταση μη διαχειρίσιμη στη Γη της ελιάς, με όλους τους ηθοποιούς να εμπλέκονται με διαφορετικό τρόπο στις νέες εξελίξεις. Το πρόσωπο των ημερών θα γίνει η Αντιγόνη Κουλουκάκου ως Ιουλία, η οποία δεν μπορεί να αντέξει την πίεση που της προκαλεί η εγκυμοσύνη της και μία νέα ένταση με την κόρη της. Και για αυτό παίρνει μία παράτολμη απόφαση.

Αντί για χαρές θα έχουμε δράματα

Έτσι όπως έχουμε δει τον ρόλο της από την αρχή της πρώτης σεζόν στη Γη της ελιάς, η Ιουλία έχει μία πολύπλευρη τηλεοπτική προσωπικότητα. Τα όσα την έχουν απογοητεύσει στο παρελθόν, μαζί με τις αναπάντεχες ανατροπές, έχουν αφήσει τα σημάδια τους, στη συμπεριφορά της. Με την πάροδο του χρόνου όμως την έχουμε να αλλάζει χαρακτήρα, αρκετές φορές.

Και μας επιφυλάσσει και άλλες εκπλήξεις. Όλα φυσικά αφορούν στην ξαφνική της εγκυμοσύνη. Το χαρμόσυνο νέο θα το μάθει πρώτος, ο άμεσα ενδιαφερόμενος, ο πατέρας του παιδιού της, ο Στάθης. Ο Πασχάλης Τσαρούχας θα κάνει το χρέος του ως Μανιάτης και θα της ζητήσει να παντρευτούν. Όμως, όπως ήδη σε έχω ενημερώσει, θα εισπράξει την άρνησή της, γιατί δεν θέλει να τον πιέσει να κάνει κάτι από υποχρέωση.

Μάλιστα προς έκπληξή του, θα του ανακοινώσει ότι δεν θέλει να αναμιχθεί στην εγκυμοσύνη και θα στηριχτεί στις δικές της δυνάμεις. Εδώ έχουμε την πρώτη ρήξη στη σχέση τους που οδηγεί σε ένα μικρό ευτυχώς, χωρισμό.

https://www.instagram.com/p/CWsnQpDoWDk/

Τα ευχάριστα νέα θα ταξιδέψουν γρήγορα σε όλη τη Μάνη. Με τον αδελφό της Ισίδωρο επίσης να το πληροφορείται από εκείνη, όπως και ο Μάνος. Αυτή που θα εξοργιστεί όμως με τα ευχάριστα θα είναι η κόρη της Αριάδνη. Θα θεωρήσει πως η Ιουλία, η οποία παλεύει να της αποδείξει πως τη θέλει στη ζωή της ως κόρη της, κοιτά τελικά μόνο τον εαυτό της και χωρίς να το σκεφτεί θα φέρει στον κόσμο ένα ακόμη παιδί.

https://www.instagram.com/p/CyLTb3Go6rB/

Στην ουσία είναι παρανοικό αυτό που σκέφτεται, αλλά αποδίδεται κυρίως σε ότι έχει περάσει εκείνη με την υιοθεσία της και την πρόθεση τότε της Ιουλίας να δώσει το παιδί της να το μεγαλώσουν κάποιοι άλλοι και όχι εκείνη. Η υπόθεση αυτή ωστόσο θα έχει και συνέχεια όπως σου έχω πει, γιατί υπάρχει ένα μυστικό το οποίο ακόμη δεν έχει ειπωθεί.

Το μυστικό που κρύβει η Ιουλία στη Γη της ελιάς είναι το μεγάλο εμπόδιο στη σχέση με την κόρη της

Πιεσμένη από όλους, σχεδόν σε πανικό, η Ιουλία θα επιλέξει την λύση της φυγής και θα ανακοινώσει σε όλους ότι σκοπεύει να μείνει πλέον στην Αθήνα και να γεννήσει ήρεμη το παιδί της. Ο Στάθης σε δεύτερο χρόνο πάντως, θα σκεφτεί ένα σχέδιο για να τη φέρει ξανά πίσω. Και η Αριάδνη είναι η μόνη που μπορεί να τον βοηθήσει. Αν εκείνη αλλάξει τη συμπεριφορά της, η Ιουλία θα αναγκαστεί να επιστρέψει πίσω στη Μάνη. Αμφίβολο το αποτέλεσμα, φιλόδοξο όμως το σενάριο.