Η Ζέτα Δούκα έχει γενέθλια κι η κολλητής της, Μαρία Ναυπλιώτου τη «γέμισε» με ευχές και φωτογραφίες

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Ζέτα Δούκα έχει γενέθλια κι η κολλητής της, Μαρία Ναυπλιώτου τη «γέμισε» με ευχές και φωτογραφίες

Με 5 κοινές τους φωτογραφίες και τις πιο ουσιαστικές ευχές είπε «χρόνια πολλά» η Μαρία Ναυπλιώτου στη Ζέτα Δούκα που έκλεισε τα 50.

Στα πρώτα γενέθλια μετά τον χωρισμό της από τον Μιχάλη Χατζαντωνά, η Ζέτα Δούκα έχει την αγάπη της κόρης της, Θάλειας αλλά και όλων των φίλων της. Η ηθοποιός έκλεισε τα 50 και οι ευχές από τους συνεργάτες και τους φίλους της ήταν αμέτρητες, όπως θα δεις αν ρίξεις μια ματιά και στο προφίλ της στο Instagram.

zetadouka_1694978263_3194031630162201437_26734173.jpg

Ζέτα Δούκα - Μιχάλης Χατζαντωνάς: Το σπίτι που στέγασε τον έρωτά τους με αφορμή την είδηση χωρισμού

Μάλιστα, η ίδια δεν δίστασε να κάνει ένα βίντεο με την ηθοποιό Έλενα Χαραλαμπούδη (σ.σ «5 Minute Mum» στο Instagram) θέλοντας να μιλήσει για τα στερεότυπα και για το ψέμα που επικρατεί στη showbiz σχετικά με τις γυναίκες στην ίδια ηλικία με εκείνη. Άλλωστε, όπως έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της με το συγκεκριμένο βίντεο κι η Έλενα Χραλαμπούδη «Τα 50 για μια γυναίκα που είναι μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας είναι ένα θέμα από μόνο του». Η Ζέτα Δούκα ωστόσο, μιλάει πάντα με ειλικρίνεια και χωρίς φόβο και πάθος για όλα αυτά που απασχολούν τις γυναίκες.

https://www.instagram.com/reel/C0CJir9IjBa/

Οι ευχές της Μαρίας Ναυπλιώτου μέσα από στιγμιότυπα που έχουν ζήσει μαζί

Πάντως μεγάλο κεφάλαιο στη ζωή της Ζέτας Δούκα αποτελεί η φιλία της με την επίσης ηθοποιό, Μαρία Ναυπλιώτου. Όπως θα δεις από τις αναρτήσεις της ηθοποιού με τις ευχές της για τη Ζέτα Δούκα, οι δυο τους φαίνεται να είναι πολλά χρόνια καλές φίλες, περνώντας πολλές στιγμές μαζί - όμορφες και συγκινητικές.

«Χρόνια Πολλά Ζετού μου. Love you to the moon and back. Να είσαι γερή, χαρούμενη, γενναία. Έτσι σε σκέφτομαι πάντα...μία ζεστή αγκαλιά. Πολλά τα χρόνια μαζί. Πολλές κι οι στιγμές. Χορεύοντας και γελώντας πάμε για τα επόμενα» έγραψε η Μαρία Ναυπλιώτου στη Ζέτα Δούκα δημοσιεύοντας και 5 κοινές φωτογραφίες τους.

H συμβολική παρουσία της σε εκδήλωση για την εξάλειψη της βίας

Η μέρα των γενεθλίων της Ζέτας Δούκα φέτος συνέπεσε με την παρουσία της σε εκδήλωση κατά της βίας κατά των γυναικών, αφού στις 25 Νοεμβρίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών. Η ηθοποιός δεν θα μπορούσε να λείπει από μια τέτοια εκδήλωση, αφού θα σου θυμίσω πως εκείνη ήταν που μιλώντας στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα το 2021 για κακοποιητική συμπεριφορά συναδέλφου της, άνοιξε τον «ασκό» του Αιόλου για τον χώρο της υποκριτικής, ενισχύοντας το κίνημα #metoo.

https://www.instagram.com/reel/Cz3zzo-o7tH/