Πώς να φορέσεις τη σατέν φούστα στα πρώτα γιορτινά πάρτι: Ο έξυπνος τρόπος της Καινούργιου

Πώς να φορέσεις τη σατέν φούστα στα πρώτα γιορτινά πάρτι: Ο έξυπνος τρόπος της Καινούργιου

Ένα φόρεμα που έχεις σίγουρα στη ντουλάπα σου και αξίζει να φορέσουμε τις γιορτές!

Βρισκόμαστε περίπου ένα μήνα πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων. Η πόλη στολίζεται σιγά-σιγά και εμείς ξεκινήσαμε τα πρώτα pre-Christmas looks μας μέσα στις τελευταίες μέρες του Νοεμβρίου, λίγο πριν μπούμε για τα καλά σε εορταστικό κλίμα και αρχίζουμε να μετράμε αντίστροφα προς το νέο έτος. Οπότε τι ψάχνουμε; Αναζητάμε τη λάμψη, την πολυτέλεια και όλα εκείνα τα ιδιαίτερα outfits που θα μας ανεβάσουν τη διάθεση και θα μας κάνουν να νιώσουμε λίγο πιο όμορφες και ξεχωριστές αυτή την περίοδο. Την πιο όμορφη περίοδο της χρονιάς.

https://www.instagram.com/p/CzeGeDWI_8A/

Ένα από τα πιο επίκαιρα trends για το 2023, που όπως φαίνεται θα μας απασχολήσει και το 2024, είναι το quiet luxury, δηλαδή η διακριτική πολυτέλεια. Οπότε αυτά τα Χριστούγεννα, αν είσαι fan του μινιμαλισμού θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις ένα look λίγο πιο sleek, λίγο πιο elegant, αξιοποιώντας τα κομμάτια που έχεις ήδη στη ντουλάπα σου. Ένα από τα τελευταία looks της Κατερίνας Καινούργιου είναι αυτό που θα μας δώσει την απαραίτητη έμπνευση.

Αυτό είναι το μοναδικό item που πρέπει να μπει οπωσδήποτε στη ντουλάπα σου πριν το 2024

Η Κατερίνα Καινούργιου μας δείχνει πώς θα φορέσουμε τη slip skirt.

Οι maxi φούστες είναι μεγάλη τάση φέτος και είναι μία πάρα πολύ ωραία προοπτική για να φύγεις για λίγο από το πολυφορεμένο σου φόρεμα. Επίσης είναι εξίσου άνετη με ένα παντελόνι και πολύ στυλάτη, αν κάνεις το σωστό styling. Η Κατερίνα Καινούργιου φαίνεται ότι βρήκε τη δική της αγαπημένη maxi φούστα στη συλλογή της Βάσιας Κωσταρά, επιλέγοντας μια σατέν, slip φούστα σε σκούρο μπορντό χρώμα, την οποία συνδύασε με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

https://www.instagram.com/p/CydXtLMoaat/

Πιο συγκεκριμένα την είδαμε με ένα διάφανο, ασορτί μπορντό κορμάκι της ίδιας σχεδιάστριας και ένα pinstripe σακάκι στον κλασικό ασπρόμαυρο συνδυασμό, το οποίο έδεσε στη μέση της με μια δερμάτινη ζώνη, σε croco, μπορντό δέρμα. Οι μαύρες γόβρες και τα γυαλιά της ολοκλήρωσαν το outfit.

katerina_kainourgiou-(2).jpg

Photo: NDP Photo Agency

To ίδιο ακριβώς look φόρεσε και πάλι στο κέντρο της Αθήνας, κρατώντας τη φούστα, το σακάκι και το κορμάκι από μέσα και προτιμώντας να το κάνει λίγο πιο απλό, χωρίς τη ζώνη και αντικαθιστώντας τις γόβες με ένα ζευγάρι μποτάκια. Η maxi, slip φούστα θα είναι το πιο δημοφιλές item των Χριστουγέννων και τώρα ξέρεις πώς να τη φορέσεις!