Ο γιος της Σίλιας Κριθαριώτη είχε γενέθλια κι εκείνη είχε ακόμα έναν λόγο για να γιορτάζει

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο γιος της Σίλιας Κριθαριώτη είχε γενέθλια κι εκείνη είχε ακόμα έναν λόγο για να γιορτάζει

Ο γιος της Σίλιας Κριθαριώτη, Παναγιώτης έκλεισε τα 21 κι εκείνη βρέθηκε μαζί με τις αδερφές του στο πάρτι γενεθλίων του.

H Σίλια Κριθαριώτη, μία από τις πιο ταλαντούχες και καταξιωμένες σχεδιάστριες μόδας της γενιάς της, είχε δύο λόγους για να γιορτάζει το βράδυ του Σαββάτου 25 Νοεμβρίου. Πρώτα και κύρια τα γενέθλια του γιου της με τον εφοπλιστή Νίκο Τσάκο, του Παναγιώτη, ο οποίος έκλεισε τα 21. Η σχεδιάστρια μόδας είναι μαζί με τον σύζυγό της 29 χρόνια συνολικά, ενώ πέρα από τον Παναγιώτη έχουν αποκτήσει και δυο δίδυμες κόρες, τις 17χρονες δίδυμες Ειρήνη κι Ελισάβετ.

https://www.instagram.com/p/CPRVs-Xps0x/

Το πάρτι για τον Παναγιώτη

Για τα γενέθλιά του ο Παναγιώτης διοργάνωσε ένα μεγάλο πάρτι και η Σίλια Κριθαριώτη ήταν εκεί για να του ευχηθεί «χρόνια πολλά». Μπορεί οι περισσότερες αναρτήσεις της στα social media να αφορούν τη συλλογή της με ρούχα κι όχι στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της με τους αγαπημένους της, όμως κάθε φορά που για την οικογένειά της ξημερώνει μια μέρα χαράς, η Σίλια Κριθαριώτη τη μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους. Αυτό έκανε και με τα γενέθλια του γιου της, δημοσιεύοντας ένα στιγμιότυπο από το πάρτι του και γράφοντας: «Χαρούμενα γενέθλια μωρό μου. Με κάνεις περήφανη κάθε μέρα. Σ' αγαπώ». Βέβαια, ο Παναγιώτης προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους σε αντίθεση με τις αδερφές του, γι' αυτό δεν θα βρεις συχνά κοινά στιγμιότυπα με την οικογένειά του στα social media ή από εξόδους τους.

396543550_892344929067282_424045739696994753_n.jpg

Στο πάρτι ήταν βέβαια όλη η οικογένεια, όπως είδαμε από το προφίλ της σχεδιάστριας και του συζύγου της. Η ίδια μάλιστα, επέλεξε να φορέσει ένα ιδιαίτερο μαύρο πλεκτό φόρεμα από τη συλλογή της, όπως έκανε και η Ειρήνη, η κόρη της, επιλέγοντας από τη συλλογή της μαμάς Σίλιας, ένα ιδιαίτερο mini φόρεμα σε καφέ απόχρωση που αναδείκνυε τέλεια τα καστανόξανθα μαλλιά της. Αντίστοιχο χρώμα επέλεξε να φορέσει και η δίδυμη αδερφή της, Ελισάβετ.

Σίλια Κριθαριώτη: Ο έρωτας με τον Νίκο Τσάκο & οι δίδυμες κόρες που τη στηρίζουν πάντα και παντού

Η συνεργασία με την Kate Moss

Ο δεύτερος λόγος που «γιόρταζε» αυτές τις μέρες η Σίλια Κριθαριώτη είχε να κάνει με τη συλλογή της. Δημιουργίες της έχουν φορέσει αρκετοί stars του Hollywood, από τη Beyonce μέχρι τη JLo και τη Nicole Kidman. Αυτή τη φορά, ωστόσο η ίδια δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά της που η Κate Moss συμφώνησε να είναι το πρόσωπο στην καμπάνια της Celia Kritharioti Χ Harrods. Η σχεδιάστρια δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες από την καμπάνια με την Kate Moss να ποζάρει φορώντας τις λαμπερές δημιουργίες της, γράφοντας στη λεζάντα:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που ανακοινώνω ότι η θρυλική Kate Moss πρωταγωνιστεί στην καμπάνια Celia Kritharioti X Harrods! Ήταν φυσικό επόμενο να της ζητήσουμε να είναι το πρόσωπο της καμπάνιας μας, καθώς είναι η επιτομή της βρετανικής μόδας, που ξεπερνά τις γενιές με τη διαχρονική ομορφιά, την κομψότητα και την επιρροή της στην παγκόσμια σκηνή της μόδας».

https://www.instagram.com/p/C0FSDm9KxY0/