Στο Ναυάγιο ο Λεωνίδας Κακούρης δίνει τη λύση μετά την αποκάλυψη μιας μεγάλης προδοσίας 

Κατερίνα Μπούσιου
Στο Ναυάγιο ο Λεωνίδας Κακούρης δίνει τη λύση μετά την αποκάλυψη μιας μεγάλης προδοσίας 

Τα πρώτα πλάνα που αποκάλυψε ο ηθοποιός από ένα από τα πιο σημαντικά επεισόδια στο Ναυάγιο. Με μία αιματηρή συμπλοκή και την αποκάλυψη μίας προδοσίας. 

Η αποκάλυψη της αλήθειας είναι μία δύσκολη υπόθεση στη σειρά «Το Ναυάγιο» η οποία να θυμίσουμε ότι στηρίζεται σε πραγματικά περιστατικά. Άρα είναι σα να βλέπουμε τηλεοπτικά κομμάτια της ιστορίας του πραγματικού ναυαγίου της Φαλκονέρας. Στα επόμενα επεισόδια, όλοι οι συγγενείς ενώνονται για να βρουν την αλήθεια. Μόνο που αυτή η συνάντηση φτάνει στα άκρα. Κομβικός ο ρόλος σε αυτό, του Λεωνίδα Κακούρη.

https://www.instagram.com/p/Cwrw3w5I9-0/

Η Αλίκη κινδυνεύει να αποκαλυφθεί και ο Στελής παίρνει θέση

Εξελίξεις που αφορούν στις ερωτικές σχέσεις των ζευγαριών θα έχουμε στα προσεχή επεισόδια στη σειρά «Το Ναυάγιο», αλλά προς το παρόν αυτές θα «επισκιαστούν» από τις αλλαγές που θα έχουμε στον πυρήνα της ιστορίας μας: Στην ανακάλυψη των υπευθύνων αυτής της τραγωδίας.

Ο Γιώργος Χριστοδούλου, κάνει φέτος έναν εντελώς διαφορετικό ρόλο σε σχέση με τον Σασμό και είναι πιο δυναμικός και πιο ουσιαστικός ως Γιώργης, ως δηλαδή ο δημοσιογράφος, που έχει βάλει σκοπό της ζωής του να βρει την αλήθεια και να πληρώσουν οι ένοχοι. Εκείνοι που με τις παραλείψεις τους, οδήγησαν δεκάδες ανθρώπους στον θάνατο. Με αυτή την ιδιότητα παίρνει μία πολύ σημαντική πρωτοβουλία.

Να ενωθούν για πρώτη φορά όλοι οι συγγενείς των θυμάτων, αλλά και όσοι επέζησαν, για να χαράξουν μία κοινή γραμμή στις απόψεις τους και στις κινήσεις τους. Η συνάντηση γίνεται στην Κρήτη και έτσι θα ξαναδούμε τον Στελή - Λεωνίδα Κακούρη.

Πλάνα από αυτή τη συνάντηση, του τόσο σημαντικού επεισοδίου, αποκάλυψε με ανάρτησή του και ο ίδιος ο ηθοποιός.

Αυτή η ένωση για τον κοινό σκοπό, δεν καταλήγει όμως ειρηνικά. Γιατί ξαφνικά εμφανίζεται ο Μιλτιάδης και δικηγόρος του πλοιοκτήτη Βασιλείου, δηλαδή ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης. Πόσο υπέροχος και ως κακός σε αυτή τη σειρά. Η εμφάνισή του πυροδοτεί αντιδράσεις που φτάνουν μέχρι και τον πυροβολισμό του από συγγενή θύματος. Ευτυχώς ελαφρά.

Αυτό όμως το σκηνικό διαταράσσει την ομόνοια και την ηρεμία μεταξύ των συγγενών γιατί όλοι αναρωτιούνται ποιος ή ποια πρόδωσε τη συνάντηση. Ο Γιώργης που είχε την πρωτοβουλία, αισθάνεται εγκλωβισμένος και ο Στελής είναι εκείνος που θα τον βοηθήσει να καθαρίσει τη σκέψη του και να αρχίσει να υποψιάζεται την Αλίκη, τη νέα του βοηθό.

Εκείνη όμως θα καταφέρει να του ξεφύγει προς το παρόν. Όχι όμως μέχρι τέλους. Στελής και Γιώργης θα ενωθούν για να μην αφήσουν κανέναν να μπει εμπόδιο σε αυτόν τον μεγάλο δρόμο προς την αλήθεια. Αλλά είναι μακρύς αυτός ο δρόμος και εξελίξεις σημαντικές θα έχουμε μετά τα Χριστούγεννα, στον νέο κύκλο των επεισοδίων.

Η πιο ωραία ανατροπή στο Ναυάγιο έρχεται από την Αναστασία Παντούση και τη συγκινητική της αποκάλυψη