Η κόντρα Αθηνάς και Αμαλίας στη Γη της ελιάς είχε νικήτρια τη Γκερέκου λίγο πριν γνωρίσει τον Τζον

Κατερίνα Μπούσιου
Η κόντρα Αθηνάς και Αμαλίας στη Γη της ελιάς είχε νικήτρια τη Γκερέκου λίγο πριν γνωρίσει τον Τζον

Η αναφορά στον ρόλο του Απόστολου Γκλέτσου έφερε ενθουσιασμό στο κοινό της Γης της ελιάς που αναμένει το φλερτ με την αγαπημένη του Αθηνά - Άντζελα Γκερέκου. 

Υπάρχουν πετυχημένοι τηλεοπτικοί έρωτες στη Γη της ελιάς, υπάρχουν όμως σε αυτά τα 3 χρόνια της σειράς και οι άστοχοι. Το κοινό ωστόσο αναμένει με μεγάλη αγωνία το ειδύλλιο που υποσχέθηκε ο Ανδρέας Γεωργίου στους φανς, με τη έλευση του Απόστολου Γκλέτσου στη σειρά. Μέχρι να ζήσει τον μεγάλο έρωτα με την Άντζελα Γκερέκου. Ποιος είναι ο μυστηριώδης άντρας που θα υποδυθεί και για ποιο λόγο αντέδρασε το Twitter δείχνοντας ξανά την αγάπη του στην Αθηνά;

Ο έρωτας θα αφήσει πίσω του τις ζήλιες και τις διχόνοιες

Με την κόντρα της Ιουλίας με την κόρη της Αριάδνη να μονοπωλεί τις εξελίξεις στη Γη της ελιάς, χωρίς να φτάνουμε ακόμη σε κάποια ουσιαστική πλοκή, γιατί όλα θα αλλάξουν με την εγκυμοσύνη της, περάσαμε χθες σε μία άλλη γυναικεία κόντρα.

Η οποία και θα συνεχιστεί για αρκετό καιρό ακόμη. Και μιλάμε για την κόντρα της Αθηνάς - Άντζελας Γκερέκου, με την Αμαλία, τη νέα σύζυγο του Νίκου Γαλανού που υποδύεται τον Ισίδωρο. Η διάθεσή της δεύτερης να εμπλακεί στην οικογενειακή επιχείρηση, με βλέψεις να είναι η μόνη που θα επηρεάζει τον σύζυγό της, την έχει φέρει σε απόγνωση.

Η «εξαφάνιση» της Αντιγόνης Κουλουκάκου από τη Γη της ελιάς και η οριστική ρήξη με Στάθη και Αριάδνη

Δεν μπορεί πλέον να τον πείσει για τίποτε η Αθηνά. Σε λίγα επεισόδια από σήμερα μάλιστα, θα δει την Αμαλία να μαζεύει ελιές στον ελαιώνα, γιατί θέλει να ξεκινήσει από χαμηλά στην οικογενειακή επιχείρηση, όπως έκανε και η ίδια στο παρελθόν. Στη νέα διαμάχη μεταξύ τους θα προστεθεί και η Μαρίνα η οποία πια δεν αντέχει το ύφος της νέας κυρίας Βρετάκου.

https://www.instagram.com/p/Cy0Vo2otPxF/

Η Άντζελα Γκερέκου ως Αθηνά, είναι εδώ και 3 χρόνια η αγαπημένη του Twitter/X και όπως είναι φυσικό και χθες την υπερασπίστηκαν οι φανς.

Στα επικά και άκρως χιουμοριστικά σχόλια προστέθηκαν και αυτά που αφορούσαν την έλευση του Τζον Μαυρίδη τον οποίο θα υποδυθεί ο Απόστολος Γκλέτσος και θα είναι ο νέος έρωτας της Αθηνάς, όπως και ο ίδιος ο Ανδρέας Γεωργίου είχε αποκαλύψει προ ημερών. Αλλά πότε θα έρθει στη Μάνη;

Στο χθεσινό επεισόδιο έγινε μία αναφορά σε αυτή την επίσκεψη του Τζον Μαυρίδη στη Μάνη από τον Ισίδωρο. Πρόκειται λοιπόν για έναν Ελληνοαμερικανό επιχειρηματία με τον οποίο συνεργάζεται και γνώρισε στο πρόσφατο ταξίδι του στη Βοστόνη. Τώρα εκείνος θα ανταποδώσει την επίσκεψη για να κλείσουν την τελική συμφωνία τους.

Θα είναι ένας άντρας γεμάτος μυστήριο, ο οποίος δεν θα αποκαλύψει εξ αρχής τον χαρακτήρα του. Δεν είναι σκοτεινός ο ρόλος του, απλά είναι διαφορετικός.

Ο Μαυρίδης θα καταφθάσει στη Μάνη λίγο πριν τις γιορτές και λίγο πριν η σειρά κάνει μία διακοπή λόγω Χριστουγέννων. Φέτος θα δεις σχεδόν ταυτόχρονα όλες τις ελληνικές σειρές να σταματούν την εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα και να επανέρχονται με νέα επεισόδια, μετά τα Φώτα. Είναι μία κοινή συμφωνία των ιδιωτικών καναλιών και της δημόσιας τηλεόρασης για μην υπάρξει ο λεγόμενος αθέμιτος ανταγωνισμός.