Η Ήβη Αδάμου έκλεισε τα 30 με ένα disco look και μέσα στην αγκαλιά του Μιχάλη της

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Ήβη Αδάμου έκλεισε τα 30 με ένα disco look και μέσα στην αγκαλιά του Μιχάλη της

Κι όμως, η Ήβη Αδάμου έκλεισε τα 30 και ακολουθώντας το trend της εποχής το γιόρτασε με ένα disco party, τον Μιχάλη των Stavento και πολλούς άλλους φίλους της.

Τον τελευταίο καιρό έχουν γίνει τάση τα θεματικά πάρτι, με πολλούς γνωστούς Έλληνες και Ελληνίδες να γιορτάζουν τα γενέθλιά τους έχοντας συγκεκριμένο dress code για τους καλεσμένους τους και πολύ ευφάνταστους στολισμούς.

Εκτός από την κόρη της, Ανατολή, η Ήβη Αδάμου έχει αγαπηθεί και από μία άλλη… Ανατολή!

Το «Disco» party της Ήβης

Κάπως έτσι και η Ήβη Αδάμου, που έκλεισε - κι όμως - τα 30 στις 24 Νοεμβρίου, έκανε πάρτι με θέμα τη «Disco». Έτσι, όπως είδαμε από τα Instagram story που έκαναν οι φίλοι της η ίδια επέλεξε όλος ο στολισμός του party της να είναι σε ασημί απόχρωση, ενώ η τούρτα της είχε επάνω της πολλές μικρές ντισκόμπαλες. Παράλληλα, υπήρχε και μια επιγραφή που έγραφε την γνωστή ατάκα για όσους κλείνουν τα 30, «Ivi's Dirty Thirty».

Όσον αφορά το look της, η τραγουδίστρια επέλεξε ένα μεταλλιζέ ασημί παντελόνι - μία από τις τάσεις της φετινής σεζόν - το οποίο συνδύασε με ένα βελούδινο τοπ και ένα ιδιαίτερο choker με υφασμάτινο λουλούδι στο λαιμό.

Το πιο ωραίο στιγμιότυπο βέβαια, της βραδιάς ήταν η Ήβη Αδάμου στην αγκαλιά του Μιχάλη των Stavento. Οι δυο τους είναι ζευγάρι εδώ και περίπου 10 χρόνια και έχουν αποκτήσει μια κόρη, τη μικρή Ανατολή, η οποία είναι σήμερα 5 χρονών. Όπως θα δεις στη φωτογραφία η Ήβη τον φιλάει τρυφερά στο μάγουλο, ενώ εκείνος δείχνει πιο ευτυχισμένος από ποτέ. Η ίδια δημοσίευσε κιόλας τη συγκεκριμενη φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram, γράφοντας «Ο όμορφος άντρας μου», προσθέτοντας κι ένα emoji σε σχήμα φωτιάς.

1701092778018-955915440-iviadamou__1701084661_3245255851637954114_864972188.jpg

Λίγες ώρες μετά η Ήβη έκανε κι ένα σταθερό post, στο οποίο έγραψε «Η καρδιά μου ξεχειλίζει από ευγνωμοσύνη και αγάπη για όλους τους καταπληκτικούς φίλους που ήπιαμε παρέα τα 8 τελειωμένα σφηνάκια…Περιτριγυρισμένοι από τους καλύτερους φίλους, γελάσαμε, χορέψαμε και δημιουργήσαμε αναμνήσεις που θα κρατήσουν μια ζωή. Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους εσάς που μας τιμήσατε με την παρουσία σας και κάνατε τη χθεσινή βραδιά να μου μείνει αξέχαστη. Στην υγειά της φιλίας λοιπόν, του γέλιου και των περιπετειών που βρίσκονται μπροστά μας!».

https://www.instagram.com/p/C0KB-o_oXOE/

Ο έρωτας της Ήβης Αδάμου για τον Μιχάλη των Stavento

H Ήβη Αδάμου πέρα από μια πολύ καλή τραγουδίστρια, παρά το νεαρό της ηλικίας της, είναι και μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα. Παρ' όλα αυτά έχει «μάτια» μόνο για τον Μιχάλη Κουϊνέλη και φυσικά την κόρη της.

Δεν είναι λίγες οι φορές, μάλιστα που η ίδια έχει αναφερθεί σε συνεντέυξεις της σε αυτόν και τη σχέση τους με πολύ τρυφερά λόγια, όπως για παράδειγμα τον περασμένο Μάιο.

«Συνοδοιπόρος και ό,τι άλλο ξεκινά με συν. Από συν ξεκινά και η λέξη συναίσθημα. Για μένα ο Μιχάλης είναι όλα τα συναισθήματα.Καρμική σχέση. Όλοι αλλάζουμε πραγματάκια για τις σχέσεις που έχουμε, είτε τις ερωτικές, είτε τις φιλικές. Αλλά το πιο σημαντικό είναι να μην χάνουμε τον εαυτό μας. Εγώ αυτό χαίρομαι. Ότι είμαι με τον Μιχάλη όλα αυτά τα χρόνια, αλλάξαμε σίγουρα και οι δύο πράγματα, ειδικά μετά το παιδί, αλλά παραμένουμε ο εαυτός μας. Ο εαυτός που αγάπησε ο ένας στον άλλον από την αρχή» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/CxiAERrLJhy/

Στην ίδια συνέντευξη η Ήβη είχε απαντήσει και στο αν θα πρόκειται κάποια στιγμή να παντρευτούν με τον τραγουδιστή λέγοντας: «Έχουμε αποφασίσει, όπως λέει και ο Μιχάλης, να μην παντρευτούμε ποτέ, για να μην χωρίσουμε ποτέ. Δεν ξέρω, θα το δούμε. Προς το παρόν είμαστε πολύ χαρούμενοι για την οικογένεια που δημιουργήσαμε και με τη σκληρή δουλειά που κάνουμε καθημερινά σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Γάμος είναι το παιδί».

Kι ο Μιχάλης Κουϊνέλης όμως, μιλώντας στον Κώστα Τσουρό τον Μάρτιο του 2022 σχετικά με το πώς γνωρίστηκαν κατέληξε πως ο έρωτάς του με την Ήβη έχει φτάσει στο «απόλυτο» που είναι η κόρη τους.

«Στο X Factor γνώρισα την Ήβη Αδάμου, εκεί την είδα πρώτη φορά, είχα πάει γιατί τραγουδούσαν κάποιοι διαγωνιζόμενοι τα τραγούδια μας. Κι ήταν και η Ήβη ανάμεσα σε αυτούς. Μετά έγραψα το “Σαν έρθει η μέρα”, βγήκαμε για περιοδεία. Τότε πήγαινε λύκειο, τι συζητάμε, ούτε καν. Όταν ήρθε να σπουδάσει πια, ζήτησε τη βοήθειά μου. Σαν φίλος, της έδωσα τη βοήθειά μου γιατί έτσι είναι οι φίλοι. Εξελίχθηκε σε άλλο επίπεδο το μεταξύ μας, φτάνοντας στο απόλυτο κατ’ εμέ. Το απόλυτο είναι η κόρη μας» είχε πει ο ίδιος.