Ο Vincent Cassel έγινε 57 και η 27χρονη αγαπημένη του Narah Baptista του ευχήθηκε κάπως έτσι

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ο Vincent Cassel έγινε 57 και η 27χρονη αγαπημένη του Narah Baptista του ευχήθηκε κάπως έτσι

Ο Vincent Cassel είχε γενέθλια και τα γιόρτασε στην αγκαλιά της αγαπημένης του. Η ομοιότητα του μοντέλου με την Tina Kunakey και οι νέες φωτογραφίες του ζευγαριού.

Ανανεωμένος και full in love είναι το τελευταίο διάστημα ο Vincent Cassel αφού λίγους μήνες μετά το χωρισμό από την σύζυγό του, Tina Kunakey αποφάσισε να γυρίσει σελίδα στην προσωπική του ζωή.

Τον Απρίλιο το πρώην ζευγάρι χώρισε οριστικά με τον 56χρονο να βρίσκει άμεσα παρηγοριά στην αγκαλιά της 27χρονης καλλονής,Νarah Baptista, η οποία μοιάζει εκπληκτικά στην πρώην του Tina Kunakey.

Oι δύο γυναίκες θα μπορούσαν να είναι δίδυμες αδερφές και εκτός από τη σχέση τους με τον Cassel τις ενώνει η αγάπη για τον χώρο της μόδας όπου εργάζονται ως μοντέλα. H Narah Baptista έχει καταγωγή από την Αυστραλία kai ανήκει στο δυναμικό του πρακτορείου Elite. Πριν από περίπου τρία χρόνια η νεαρή καλλονή είχε στεφθεί Miss Universe Australia.

Η Narah Baptista στην αγκαλιά του Vincent Cassel και οι νέες φωτογραφίες αποδεικνύουν τον έρωτά τους

Πριν λίγα 24ωρα o Vincent Cassel (ο οποίος γεννήθηκε στις 23 Νοεμβρίου του 1966) γιόρτασε τα 57α γενέθλιά του στην αγκαλιά της Baptista, με fan page του ηθοποιού στο Instagram να μοιράζεται νέες φωτογραφίες τους από το Παρίσι.

Το ερωτευμένο ζευγάρι πόζαρε με φόντο τον Πύργο του Άιφελ και τα χαμόγελά τους είναι η πιο τρανή απόδειξη για το πόσο ευτυχισμένοι είναι μαζί.

https://www.instagram.com/p/Cz_y-wgt0vH/

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως η ίδια σελίδα απενεργοποίησε τα σχόλια στις αναρτήσεις όπου απεικονίζεται το ζευγάρι, πιθανότατα για να αποφύγει τυχόν κακόβουλα σχόλια των fans.

Η νέα δημόσια εμφάνιση της Tina Kunakey πρόδωσε τη σχέση της με τον Vincent Cassel

Ο σταρ του κινηματογράφου μοιράστηκε λίγο αργότερα μερικά στιγμιότυπα από το ταξίδι στη Γουαδελούπη όπου χαλαρώνει και περνά ανέμελες στιγμές μακριά από τα media.

https://www.instagram.com/p/C0KKSXdK7QS/

Εμφανώς ευδιάθετος και fit ο Cassel πόζαρε στα τιρκουάζ νερά και έκανε βουτιές στην πισίνα του πολυτελούς ξενοδοχείου όπου διαμένει.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλες τις φωτογραφίες από το ταξίδι του ηθοποιού στη Γουαδελούπη.

O γάμος Kunekey- Cassel

Ο γάμος του ζευγαριού έγινε το 2018 στο χωριό Bidart στη χώρα των Βάσκων κοντά στο Biarritz, τη γενέτειρα της Tina Kunakey.

https://www.instagram.com/p/Bm3m8xBFO9p/

Το γαμήλιο hashtag ήταν η ημερομηνία της τελετής δηλαδή #24août2018 και η νύφη κυριολεκτικά έλαμπε μέσα στο Vera Wang νυφικό της.

«Είμαι 52 και παντρεύομαι με ένα 21ός ετών κορίτσι. Και πάλι, είμαι πάρα πολύ ερωτευμένος και σίγουρος ότι θα κάνουμε παιδιά», είχε τονίσει ο Cassel στη συνέντευξή του για τον γάμο με την Tina και τα παιδιά ήρθαν όντως.

Τον Απρίλιο του 2019 το διάσημο μοντέλο έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον ηθοποιό, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, την Amazonie. Ο 56χρονος έχει ήδη δυο κόρες από τον γάμο του με την Μοnica Bellucci (1999–2013), τη 19χρονη Deva Cassel και την 13 ετών Léonie Cassel.

Italy Venice Film Festival 2019 An Officer and a Spy Red Carpet

Πριν λίγους μήνες ο Vincent Cassel έσβησε όλες τις φωτογραφίες της Kunakey από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πυροδοτώντας τις φήμες για τον χωρισμό τους, ο οποίος επιβεβαιώθηκε λίγο αργότερα. Καμία από τις δυο πλευρές δεν έχει αναφερθεί στους λόγους που οδήγησαν στο διαζύγιο ωστόσο ο ηθοποιός ζει τον απόλυτο έρωτα στην αγκαλιά της νέας του συντρόφου.

Πηγή κεντρικής: vincentcasselactu