Ο Vincent Cassel άνοιξε το show του Ami Paris -Το star quality στα καλύτερά του

Ναταλία Κατσακιώρη
Ο Vincent Cassel άνοιξε το show του Ami Paris -Το star quality στα καλύτερά του

Η ανδρική Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού μόλις απέκτησε το ενδιαφέρον που ψάχναμε.

«Show them how it's done!». Αυτή η φράση θα μπορούσε να ανοίξει και να κλείσει το συγκεκριμένο θέμα. Αυτές τις μέρες βλέπουμε τις ανδρικές Εβδομάδες Μόδας να κλείνουν σιγά-σιγά τον καλοκαιρινό τους κύκλο, με το Παρίσι να έχει πάρει τη σκυτάλη εδώ και μέρες. Και αφού ο Pharrell Williams έκανε το ντεμπούτο του στη θέση του creative director στην ανδρική συλλογή του οίκου Louis Vuitton, κάνοντας τα μέσα να μιλάνε μόνο για εκείνον, άλλος ένας άνδρας έξω από τον κόσμο της μόδας, έρχεται να γίνει σήμερα αντικείμενο συζήτησης, για πολλούς λόγους.

undefined
vincent_cassel-(6).jpg

Και το όνομα αυτού Vincent Cassel. Είναι από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς που έχουν περάσει από τη μεγάλη οθόνη και δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που να μην συμφωνεί ότι η γοητεία που εκπέμπει είναι ακαταμάχητη. Πάντα η σχέση του με τη μόδα ήταν αρκετά ιδιαίτερη, αφού ο ίδιος έχει γίνει ambassador για πολλούς κορυφαίους οίκους, ενώ ήταν επίσης και το πρόσωπο της καμπάνιας του οίκου Prada, σε μια φωτογράφιση με ασπρόμαυρο φόντο. Τώρα, λοιπόν, ο 56χρονος Cassel άνοιξε το show του σχεδιαστή 𝐀𝐌𝐈 𝐀𝐥𝐞𝐱𝐚𝐧𝐝𝐫𝐞 𝐌𝐚𝐭𝐭𝐢𝐮𝐬𝐬𝐢, και έγινε το viral στιγμιότυπο του γαλλικού fashion week μέχρι στιγμής.

Η βερμούδα είναι η πιο cool εκδοχή των shorts αυτό το καλοκαίρι -Και θα φορεθεί κυριολεκτικά παντού

https://www.instagram.com/reel/CtzjlGBsYX_/

Άλλος ένας celebrity σε ρόλο μοντέλο; Ο Vincent Cassel είναι κάτι παραπάνω.

Με ασπρόμαυρο ριγέ κοστούμι, μαύρο παλτό και μαύρο, simple t-shirt, ο Vincent Cassel άνοιξε το show του AMI Paris, περπατώντας με τέλεια κίνηση πάνω στο catwalk. Όπως φάνηκε και από το attitude που είχε πάνω στην πασαρέλα αλλά και από τις αναρτήσεις που τον είδαμε να κάνει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο ίδιος απόλαυσε τη στιγμή και έδειξε να μπαίνει με μεγάλη ευκολία και σε αυτό το ρόλο.

Είναι αλήθεια ότι η μόδα έχει πλέον μετατραπεί σε ένα ευρύ πεδίο μέσα στο οποίο οι celebrities έχουν καταλάβει ένα τεράστιο ρόλο. Από μοντέλα και ambassadors μέχρι creative directors ή δημιουργοί του δικού τους brand. Βλέπε τη Victoria Beckham και πρόσφατα την Angelina Jolie. Βέβαια, ο Vincent Cassel είναι μια τελείως διαφορετική περίπτωση, καθώς ο ίδιος θα μπορούσε αντικειμενικά να ασχοληθεί με το modelling, ενώ επίσης μας αρέσει και η εικόνα ενός μεγαλύτερου, ώριμου άνδρα πάνω στο catwalk, που αποδεικνύει ότι η κάθε ηλικία έχει τη δική της ομορφιά.

Τα καλύτερα looks από το show του AMI Paris: