Η Σύλβια Δεληκούρα ευχήθηκε στον 9χρονο γιο της με το πιο γλυκό #tbt video και μια αληθινή παραδοχή

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Σύλβια Δεληκούρα ευχήθηκε στον 9χρονο γιο της με το πιο γλυκό #tbt video και μια αληθινή παραδοχή

Η Σύλβια Δεληκούρα γιορτάζει τα γενέθλια του μονάκριβου γιου της. Οι σπάνιες φωτογραφίες του 9χρονου Ορφέα και η τρυφερή σχέση τους.

Εορταστικό κλίμα επικρατεί σήμερα στο σπίτι της Σύλβιας Δεληκούρα αφού ο γιος της, Ορφέας έχει τα γενέθλιά του. Πριν λίγες ώρες η γνωστή ηθοποιός έκανε μια πολύ ξεχωριστή ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram θέλοντας να ευχηθεί δημόσια στο πιο σημαντικό άτομο της ζωής της.

Oι τρυφερές ευχές της Σύλβιας Δεληκούρα για τα 9α γενέθλια του γιου της

Η καλλιτέχνης μοιράστηκε ένα σύντομο βίντεο με σπάνιες #throwback φωτογραφίες του γιου της, από την ημέρα που τον κράτησε αγκαλιά για πρώτη φορά στο μαιευτήριο μέχρι και σήμερα. Ο γιος της ηθοποιού ήρθε στον κόσμο στις 28 Νοεμβρίου 2014 και άλλαξε ολοκληρωτικά τη ζωή της προς το καλύτερο.

https://www.instagram.com/reel/C0MROvXsvUT/

«Happy birthday to you ⭐️γλυκό μου πλάσμα να σε χαιρόμαστε , υγεία αγάπη τύχη και ευλογία στη ζωή σου!!! Εχθες ετοιμάζοντας αυτό το βιντεάκι δεν το πίστευα ποσό γρήγορα περνούν τα χρόνια ,μεγαλώνεις ήλιε μου και το μόνο που θέλω είναι να είσαι χαρούμενος !!!! Σε λατρεύουμε Ορφέα ⭐️🎂🥳🧿#orfeasduck #birtdayboy #mysunshine #myson», έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα της ανάρτησης της.

Ο γιος της Ευδοκίας Ρουμελιώτη γιορτάζει και η τηλεοπτική κολλητή της «Άσπα» έστειλε τις ευχές της

Καλεσμένη στο «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου η ηθοποιός είχε μιλήσει για τη ζωή τον σύντροφό της, Δημήτρη και τον γιο τους εξηγώντας: «Ο Ορφέας είναι 8 στα 9 τώρα και είμαστε λίγο στην τρέλα. Τα παιδιά είναι πιο έντονα. Πηγαίνει τρίτη δημοτικού και διαβάζουμε συνεχώς, έχει πάρα πολλά μαθήματα. Δεν διαβάζει από μόνος του πολύ, εγώ τρέχω από πίσω με τα βιβλία σαν την τρελή. Προσπαθεί πολύ όμως, είναι πολύ καλός στις ξένες γλώσσες. Ξεκίνησε με Αγγλικά – Γαλλικά».

https://www.instagram.com/p/ClgsxPKswrV/

Και πρόσθεσε: «Νομίζω πως εγώ είμαι η τρελή και το παιδί μου είναι φυσιολογικό, μόνο που έχει μια τρελή μάνα. Ό,τι ζητάει είναι αυτά που ζητάει κι ένα παιδί της ηλικίας του».

Για την πρώτη συνάντηση με τον σύντροφό της η καλλιτέχνης αποκάλυψε: «Γνωριστήκαμε σε ένα μαγαζί στη Γλυφάδα, σε μια κοινή παρέα, που μάλλον δεν περνούσε ωραία, όπως δεν περνούσα κι εγώ. Tου μίλησα εγώ πρώτη και τον ρώτησα τι ζώδιο είναι. Μου απάντησε με μπάσα φωνή ότι είναι Ταύρος κι έφυγε. Μετά όμως με κυνήγησε. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα και το παιδί ήρθε στους 6 μήνες».

https://www.instagram.com/p/CQtGMzyh16e/

Για την απόφασή τους να μη παντρευτούν η ηθοποιός τόνισε: «Δεν είχα σκεφτεί ποτέ τον εαυτό μου με νυφικά και όλα αυτά που γίνονται στον γάμο. Παρ’ όλα αυτά το δέχτηκε. Θέλω να πω όμως και κάτι που δεν το έχω ξαναπεί… Εγώ, κρυφά έκανα πρόβα νυφικού. Μετά όμως έμεινα έγκυος και άρχισε να φαρδαίνει το πράγμα. Οπότε λέω τώρα τι γάμο να κάνω που θα είμαι έγκυος και δεν θα μπορώ να πιώ και να χωνέψω. Όταν ήρθε ο γιος μας ο Ορφέας, είπα πως δεν μπορώ να μπω τώρα σε διαδικασία γάμου. Κι έχω τον Ορφέα τώρα που ζητά να δει φωτογραφίες από τον γάμο μας. Τώρα του εξηγήσαμε ότι δεν έχουμε παντρευτεί».

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο «Happy Day» η ηθοποιός μίλησε με ειλικρίνεια για την εγκυμοσύνη της και αποκάλυψε πως κλειδώθηκε στο μπάνιο για να μην γεννηθεί το παιδί της με ωροσκόπο που δεν επιθυμούσε.

https://www.instagram.com/p/CW0gSKCMOrJ/

«Μέχρι τον όγδοο μήνα ήταν να γεννήσω φυσιολογικά, μετά υπήρξε ένα μικρό προβληματάκι και μου είπε ο γιατρός να γεννήσω με καισαρική. Μου είχαν δώσει την ώρα και ενώ δεν ασχολούμαι με τα ζώδια, βλέπω αν γεννηθεί την ώρα που εγώ θα γεννούσα, θα είχε έναν συγκεκριμένο ωροσκόπο. Κλειδώθηκα στο μπάνιο για να αργήσω, η μαία μας έπαιρνε τηλέφωνο. Το καθυστερούσα», δήλωσε η Σύλβια Δεληκούρα.

Πηγή κεντρικής: silviadelikoura