Η άφιλτρη αλήθεια φάνηκε στο πρόσωπο της Κατερίνας Καινούργιου μετά τις δηλώσεις για τους πρώην

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η άφιλτρη αλήθεια φάνηκε στο πρόσωπο της Κατερίνας Καινούργιου μετά τις δηλώσεις για τους πρώην

«Δεν είμαι και κάθε βδομάδα να κάνω μπότοξ και υαλουρονικά», είχε πει πρόσφατα η Κατερίνα Καινούργιου και η νέα άφιλτρη φωτογραφία απέδειξε την αλήθεια.

Ένα εντελώς αυθόρμητο Instagram-story μοιράστηκε το βράδυ της Τρίτης (28/11) η Κατερίνα Καινούργιου, δημοσιεύοντας μια makeup free φωτογραφία μέσα από το σπίτι της.

«Bρίσκοντας γαλήνη στην αγκαλιά των μαξιλαριών μου», έγραψε η παρουσιάστρια ποζάροντας πιο αληθινή από ποτέ χωρίς φίλτρα και μακιγιάζ.

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει μιλήσει ανοιχτά και ακομπλεξάριστα για τις αισθητικές παρεμβάσεις που έχει κάνει στο πρόσωπό της εξηγώντας:

«Εννοείται πως έχω κάνει μπότοξ. Αν πω ότι δεν έχω κάνει τίποτα στο πρόσωπό μου θα γελάει και το παρδαλό κατσίκι. Εννοείται πως έχω πει ανοιχτά. Καμιά φορά το τρολάρω και το υπερτρολάρω.

Το να πω πως δεν έχω κάνει τίποτα είναι αστείο. Εννοείται πως τα έχω πει. Εννοείται πως τα παραδέχομαι. Στο παρελθόν μπορεί να έχω κάνει και λάθος κινήσεις. Είμαι 35, χαίρομαι πολύ. Δε μου αρέσει να φαίνομαι 25, αλλά πολλές φορές στο βάψιμο και στη δουλειά μπορεί να φαίνεσαι και λίγο μεγαλύτερος».

Οι δηλώσεις για τον πρώην και την προσωπική της ζωή

Πριν λίγα 24ωρα η Κατερίνα Καινούργιου παρευρέθηκε σε κοσμικό event που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας, και σε δηλώσεις που παραχώρησε στις τηλεοπτικές κάμερες αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις καλές και κακές στιγμές στην TV, στον έρωτα και το φλερτ.

Για το περιστατικό με τη Φαίη Σκορδά και τη φετινή σεζόν η παρουσιάστρια του «Super Katerina» σχολίασε: «Δόξα τω θεώ η τηλεοπτική χρονιά πάει πολύ καλά μέχρι στιγμής. Δεν με ενοχλεί που σχολιάζουν τις εντάσεις στην εκπομπή μου. Υπάρχουν καλές και κακές στιγμές. Ό,τι ήταν να πω, το έχω πει κι έχει κλείσει αυτό το κεφάλαιο, οπότε δεν θα μιλήσω γι’ αυτό. Μου αρέσει η αυτοαναφορικότητα στους παρουσιαστές. Με τον Λιάγκα δεν έχω ανταγωνισμό. Δεν έχω τίποτα με κανέναν».

Οι δηλώσεις για την προσωπική της ζωή

Για την προσωπική τη ζωή η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε: «Αν έρθει κάποιος νέος έρωτας στη ζωή μου, θα σκεφτώ αν θα το μοιραστώ». Άσε να έρθει πρώτα ο έρωτας στη ζωή μου και θα δούμε αν θα το μοιραστώ. Γενικώς δεν μπορώ να πω ότι βγαίνω έξω και πέφτουν ανάσκελα και μου την πέφτει το σύμπαν. Ναι είμαι από τις γυναίκες που κάνω το πρώτο βήμα και μου έχει βγει σε κακό. Όσες φορές το έχω κάνει, έχω φάει επικές χυλόπιτες. Ότι από ένα σημείο και μετά ο άλλος να εξαφανίζεται, να λες τι έχω κάνει τώρα. Έχω φάει τρελό ghosting».

Κατερίνα Καινούργιου - Φίλιππος Τσαγκρίδης: H σχέση τους έχει πλέον μόνο σεβασμό κι αλληλοϋποστήριξη

Οι γλυκές ευχές της KatKen στη γιαγιά της και η νέα φωτογραφία χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Πριν από μερικές ημέρες η «KatKen» γιόρτασε την ονομαστική της εορτή και πόζαρε μαζί με την πιο σημαντική Κατερίνα της ζωής της, τη γιαγιά της.

https://www.instagram.com/p/C0EuLmzoc0x/

«Χρόνια πολλά στην πιο σημαντική Κατερίνα της ζωής μου …χρόνια πολλά γιαγιάκα μου♥️ Είσαι η γυναίκα που με την απλότητα της με γαληνεύει …κ μου δίνει απεριόριστη αγάπη !!Σύμβουλος της ζωής μου στις δύσκολες στιγμές…η ηρωίδα μου …η μεγάλη μου αδυναμία !!! Δεν σ' αγαπάω απλά …ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ … Χρόνια πολλά σε όλες τις Κατερίνες ❤️🙏🏻 εύχομαι μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου πάντα υγεία ευτυχία και αγάπη...», έγραψε η παρουσιάστρια στην ανάρτησή της.

Καλύτερη χωρίς μακιγιάζ!

https://www.instagram.com/p/CwATkpgoiKY/

«Μου ζητήσατε να ποστάρω αυτή την φωτ;o …για κάποιο λόγο σας άρεσε πολύ …☺️
Ξέρετε γιατί; γιατί είμαι φυσική, χαρούμενη ,ευγνώμων κ ήρεμη …🙏🏻 Οι άνθρωποι είναι ομορφότεροι όταν είναι ευτυχισμένοι και χαμογελαστοί…Έτσι είναι πιο ελκυστικοί… Στο τέλος της μέρας, αυτός που μένει μαζί μας θα είναι ο ίδιος μας ο εαυτός. Κι αν εσύ δεν καταφέρεις να σε αγαπήσεις με ό,τι ατέλεια κουβαλάς, δε θα το κάνει κανείς άλλος… Σας στέλνω την αγάπη μου❤️μου λείψατε», είχε γράψει η ΚatKen στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Οι θαυμαστές της KatKen έσπευσαν τότε να επισημάνουν πόσο όμορφη είναι η πιο φυσική πλευρά της, χωρίς έντονο μακιγιάζ και στυλιζαρισμένα χτενίσματα.

sxolia1.jpg

«Υιοθέτησε λοιπόν αυτό το style και στην εκπομπή σου!», «Άβαφτη σαφώς καλύτερη κι απλή όταν είσαι», «Κορίτσι μου όμορφο, η πιο όμορφη φωτό σου ❤️❤️», ήταν μόνο μερικά από τα εκατοντάδες σχόλια στις makeup free αναρτήσεις της παρουσιάστριας.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες makeup free φωτογραφίες της παρουσιάστριας.

Πηγή κεντρικής: Katken85