Ταμίλλα Κουλίεβα: Το υπέροχο 50s φόρεμα και η αξιοζήλευτη σχέση με τον πρώην της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ταμίλλα Κουλίεβα: Το υπέροχο 50s φόρεμα και η αξιοζήλευτη σχέση με τον πρώην της

Η Ταμίλλα Κουλίεβα και ο Γρηγόρης Καραντινάκης μίλησαν με ειλικρίνεια για τη γνωριμία, το γάμο και τον γιο τους. Η αξιοζήλευτη σχέση του πρώην ζευγαριού και η κομψή ενδυματολογική της ηθοποιού.

Την πρώτη τους κοινή τηλεοπτική εμφάνιση έκαναν το βράδυ της Τρίτης (28/11) η Ταμίλλα Κουλίεβα και ο Γρηγόρης Καραντινάκης στο «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Το πρώην ζευγάρι αποφάσισε να πάρει χωριστούς δρόμους έπειτα από 30 χρόνια κοινής πορείας αλλά παραμένουν οικογένεια ο ένας για τον άλλον. Αυτή την περίοδο συνεργάζονται στο θέατρο και στην παράσταση «Ο Σεργκέι είναι και πολύ βλάκας» την οποία σκηνοθετεί η Ταμίλλα Κουλίεβα ενώ ο Γρηγόρης Καραντινάκης πρωταγωνιστεί μαζί με τους: Παναγιώτης Μπουγιούρης, Σαμουήλ Ακίνολα, Πάνος Ζυγούρος, Αλίκη Κακολύρη.

Ταμίλα Κουλίεβα: «Έχω εισπράξει τον πόνο αρκετών γυναικών, μου έκανε μεγάλη εντύπωση»

H υπέροχη σχέση με τον πρώην σύζυγό της, Γρηγόρη Καραντινάκη

Oι δύο συνεργάτες μίλησαν στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη σχέση τους, τον γιο τους στο πανεπιστήμιο της Μόσχας.

Σχετικά με την γνωριμία της με τον Γρηγόρη Καραντινάκη η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε: «Γνωριζόμασταν μεταξύ μας οι φοιτητές γιατί συνεργαζόμασταν υπήρχε μία αλληλοεπίδραση. Και μία ωραία χρονιά στη σχολή ήρθε μία συμφοιτήτριά μου και μου πρότεινε να ανεβάσουμε τη Λυσιστράτη του Αριστοφάνη. Ζητήσαμε από τον Γρηγόρη να μας σκηνοθετήσει και έτσι ήρθαμε πιο κοντά».

«Όταν έχεις ένα παιδί, το κέντρο είναι το παιδί οπότε δεν μου πέρασε ούτε μία στιγμή να εργαλειοποιήσω το παιδί στη σχέση μας με την Ταμίλα. Για εμένα η Ταμίλα ήταν η καλύτερη μαμά του κόσμου», είπε on air ο Γρηγόρης Καραντινάκης.

Η Ταμίλα Κουλίεβα, από την πλευρά της, πρόσθεσε: «Ο Στέφανος κάποια στιγμή μας είπε ότι είναι περήφανος για εμάς που έχουμε αυτή τη σχέση ήταν πολύ συγκινητικό».

Η Ταμίλα Κουλίεβα τόνισε ότι ο πρώην σύζυγός της είναι πολύ υποστηρικτικός και πως τον συμβουλεύεται συχνά πριν πάρει μια επαγγελματική απόφαση.

Η 56χρονη μίλησε μεταξύ άλλων και για τα συναισθήματα που βίωσε όταν ξέσπασε ο πόλεμος στην Ουκρανία αναφέροντας: «Η δική μου καταγωγή είναι ρωσική ενώ ο πατέρας μου είναι από το Αζερμπαϊτζάν. Με το πόλεμο τώρα στην Ουκρανία έχω περάσει από πάρα πολλά συναισθήματα και στην αρχή ήταν σαν να καλούμαι να απολογηθώ για κάτι, το οποίο ούτε το εγκρίνω ούτε το επιβραβεύω ούτε συμμετέχω. Οπότε ήταν πάρα πολύ δύσκολο, πάρα πολύ, αλλά κατάλαβα ότι ήταν αμιγώς δικά μου συναισθήματα. Δηλαδή απ’ έξω ουδέποτε κανείς μου δεν μου είπε τίποτα. Έπρεπε λοιπόν να το χειριστώ. Αυτό όμως δεν κράτησε πολύ γιατί βλέπω ότι και τα κλασικά έργα συνεχίζουν να ανεβαίνουν και δεν έχουμε γυρίσει την πλάτη προς τον ρώσικο πολιτισμό. Και το έργο που ανεβάζουμε τώρα στο θέατρο είναι ενός Ρώσου συγγραφέα. Θέλω να πω δηλαδή ότι δεν αισθάνομαι τόσο έντονα όλο αυτό. Έχει περάσει».

Σε παλαιότερη συνέντευξη για τη συνεργασία τους στην ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη» η ηθοποιός είχε δηλώσει: «Είναι ένας σκηνοθέτης πολύ αυστηρός με το κάστινγκ και αν δεν ταιριάζεις, δεν σε παίρνει, όποιος κι αν είσαι. Μάλιστα, το είπε και στη Μιμή Ντενίση, ότι αν έκρινε ότι δεν ταιριάζω, δεν θα με έπαιρνε για τον ρόλο».

«Ο Γρηγόρης είναι οικογένειά μου. Πραγματικά τον αγαπώ, τον νοιάζομαι, τον σέβομαι και τον θαυμάζω. Μη νομίζεις ότι ήρθαν όλα τα πράγματα ομαλά και όμορφα. Όταν χωρίζουν δυο άνθρωποι, δεν είναι όλα ρόδινα. Έχουμε περάσει από πολλά κύματα και μπόρες. Πλέον είμαι πολύ χαρούμενη, ευτυχισμένη και νιώθω πολύ καλά με αυτό τον άνθρωπο. Είμαι υπερήφανη που το καταφέραμε αυτό».

To υπέροχο 50s φόρεμα και η συνεργασία με τον Βασίλη Ζούλια

Η Ταμίλλα Κουλίεβα επιλέγει συχνά δημιουργίες του Βασίλη Ζούλια για τις επίσημες εμφανίσεις της αφού οι δυο τους συνδέονται με στενή φιλία και αλληλοεκτίμηση.

https://www.instagram.com/p/CtR9g9Ar1Mx/

Στο «The2NightShow» η ηθοποιός εμφανίστηκε με ένα σατέν, 50s φόρεμα σε πετρόλ χρώμα του Atelie Zoulias που αναδείκνυε τις αναλογίες και το εκλεπτυσμένο στυλ της.

1701261411171-661960182-tamila8.jpg

Η ηθοποιός εμπιστεύτηκε τους Ζούλια-Κονδυλάτο για τα κοστούμια της παράστασης «Ο Σεργκέι είναι και πολύ βλάκας» αλλά και τη δική της εμφάνιση στο φινάλε.

Ο χωρισμός και ο γιος του πρώην ζευγαριού

Η Ταμίλλα Κουλίεβα μίλησε πριν λίγες εβδομάδες στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» για τον γιο αλλά και το διαζύγιό της. Ο 32χρονος Στέφανος Καραντινάκης έχει επιλέξει διαφορετική πορεία από εκείνη των γονιών του και σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανικός στο Πολυτεχνείο.

«Προσπαθώ να συνειδητοποιήσω την ηλικία του Στέφανου για να καταλάβω πού βρίσκομαι κι εγώ ηλικιακά, αλλά και για να μπορώ να τον σκέφτομαι και να του συμπεριφέρομαι σαν να είναι ένας ανεξάρτητος άνθρωπος, που είναι. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι πρέπει να παίρνουν αποφάσεις θαρραλέα και να σκέφτονται πάνω από όλα το δικό τους καλό. Δηλαδή αν θα είναι καλύτερα σε σχέση ή αν δεν είσαι καλά, νομίζω ότι δεν βοηθάς και το παιδί σου. Έχουμε πολύ καλή φιλία, συνεργασία, αγάπη, αισθάνομαι οικογένεια με τον πατέρα του Στέφανου», εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

Πηγή κεντρικής: tamillakulievaofficial