«Η Βίσση πόσο είναι;» αναρωτιέται η Άννα Βίσση στο πιο fun και ακομπλεξάριστο βίντεο του TikTok

Τσακιρίδου Χριστίνα
«Η Βίσση πόσο είναι;» αναρωτιέται η Άννα Βίσση στο πιο fun και ακομπλεξάριστο βίντεο του TikTok

Η Άννα Βίσση είναι με διαφορά η πιο ακομπλεξάριστη Ελληνίδα σταρ. Το χιουμοριστικό video στο TikTok και όλες οι φορές που αναφέρθηκε στην ηλικία της.

Η Άννα Βίσση γιόρτασε φέτος 50 ολόκληρα χρόνια πορείας στην εγχώρια μουσική βιομηχανία με μερικές sold-out συναυλίες που θα μείνουν ανεξίτηλα χαραγμένες στη μνήμη των θεατών. Η διάσημη τραγουδίστρια έχει αναπτύξει μια πολύ τρυφερή σχέση με το κοινό της, που τη στηρίζει έμπρακτα σε κάθε επαγγελματικό βήμα.

Το χιουμοριστικό βίντεο με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Πριν λίγες εβδομάδες η απόλυτη Ελληνίδα σταρ δημοσίευσε ένα χιουμοριστικό βίντεο στο TikTok όπου τη βλέπουμε να απολαμβάνει τη νυχτερινή της έξοδο στο κέντρο της Αθήνας μαζί με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Λαμπερή και ακομπλεξάριστη η τραγουδίστρια συνομιλεί με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και τη ρωτάει χαρακτηριστικά: «Η Βίσση πόσο είναι;». Η καλλιτέχνης έχει γεννηθεί στις 20 Δεκεμβρίου του 1957 και σύντομα θα γιορτάσει τα 66α γενέθλιά της.

Φορώντας casual look και κρατώντας ένα χάρτινο ποτήρι, η Άννα Βίσση αυτοτρολάρεται με τον πιο επικό τρόπο, φέρνοντάς μας μνήμες από τη δημοφιλή σειρά «Στο παρά πέντε».

Στο βίντεο που έγινε viral και ξεπέρασε το 1.2 εκατομμύρια προβολές η τηλεοπτική Ζουμπουλία της σειράς «Στο Παρά Πέντε» ξεσπά σε γέλια και κανονίζει ραντεβού για κανάστα με τη φίλη της, Άννα. Βίσση, Καβογιάννη και Βανδή βρίσκονται συχνά μαζί με φίλους για να παίξουν κανάστα και να χαλαρώσουν μακριά από τα media.

«Η Μαρία Καβογιάννη είναι φίλη μου και συνεργαζόμαστε και στο 3ο Στεφάνι. Παίζει πολύ καλή μπιρίμπα. Αλλά τώρα έχουμε ένα καινούργιο παιχνίδι που μας το έχει φέρει η Άννα Βίσση και λέγεται κανάστα. Και ναι έρχεται και η Δέσποινα Βανδή! Έχουν παίξει και μαζί!», είχε παραδεχθεί στην κάμερα η ηθοποιός, Ορνέλα Λούτη.

Τι είναι η κανάστα

Παίζεται με τα χαρτιά της τράπουλας. Το κλασικό παιχνίδι είναι για τέσσερις παίκτες σε δύο συνεργασίες. Υπάρχουν διακυμάνσεις για παιχνίδια δύο και τριών παικτών όπου κάθε ένας παίζει μόνος του και επίσης για ένα παιχνίδι έξι παικτών σε δύο συνεργασίες των τριών. Πρόκειται για ένα παιχνίδι συνεργασίας και στρατηγικής.

Σοφία Καρβέλα: Tα διαφορετικά φετινά γενέθλια με την Άννα Βίσση στην Νέα Υόρκη

Τα αποθεωτικά σχόλια των fans

Oι θαυμαστές της τραγουδίστριας έκαναν εκατοντάδες σχόλια στην ανάρτηση τονίζοντας πόσο ακομπλεξάριστη, όμορφη και σταρ είναι η Άννα Βίσση. Όπως οι ίδιοι τόνισαν η ηλικία της δεν τους αφορά καθόλου αφού θα συνεχίζουν να τη στηρίζουν όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Όλες οι φορές που η Άννα Βίσση αναφέρθηκε στην ηλικία της

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε πριν λίγους μήνες η Άννα Βίσση με αφορμή τις συναυλίες για τη συμπλήρωση 50 χρόνων καριέρας είχε μια επική αντίδραση όταν έγινε αναφορά στην ηλικία της.

«Αναρωτιέμαι γιατί κλαίω. Εννοείται ότι είναι χαρά, αλλά είναι και πόνος. Ο πόνος είναι υπαρξιακός, για να φιλοσοφήσουμε και λίγο. Δεν είναι και το πιο ωραίο να μετράς χρόνια, όλοι οι άνθρωποι το ξέρουμε. Ο χρόνος περνάει και αναρωτιόμαστε τι έχουμε κάνει, τι θα κάνουμε, φοβόμαστε μην τελειώσει αυτό που κάνουμε, μην δεν είναι πια τόσο όμορφο όσο ήταν. Και είναι τρομακτικό, απλά τρομακτικό. Αλλά και υπέροχο ταυτόχρονα», ανέφερε αρχικά η Άννα Βίσση.

Και πρόσθεσε: «Είναι τα 50 μου χρόνια φέτος και εύχομαι να υπάρξει και το 51 και το 52 και το 53, γιατί δεν θα ήθελα να τελειώσει όλο αυτό που μου συμβαίνει».

Όταν μια δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην ηλικία της Άννας Βίσση η σταρ ξέσπασε σε γέλια.

«Το 1963...», άρχισε να λέει η δημοσιογράφος και η Άννα Βίσση σχολίασε «1963; Είχα γεννηθεί;». Η δημοσιογράφος απάντησε πως δεν θα πει πότε γεννήθηκε η τραγουδίστρια, αλλά η Άννα Βίσση της είπε: «Σιγά καλέ».

«Το 1957», απάντησε η δημοσιογράφος. Η Άννα Βίσση έκανε μια επική γκριμάτσα και σχολίασε «Ωραίος χρόνος».

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ! και τη Χριστίνα Πολίκη η σταρ είχε μιλήσει με ειλικρίνεια για τις αισθητικές παρεμβάσεις εξηγώντας: «Τι πώς το κάνω; Είμαι 64 χρόνων. Δεν ξέρω πώς. Ξυπνάω το πρωί και δεν έχω άγχος με το πώς μοιάζω. Πλένω το πρόσωπό μου, βάζω μια καλή κρέμα, γυρίζω λίγο τις βλεφαρίδες μου και μου αρέσω. Δεν βάφομαι για να φαίνομαι wow, βάφομαι ή και παραβάφομαι δυστυχώς– στη σκηνή γιατί τα φώτα είναι σκληρά. Το ντύσιμο μου αρέσει να είναι πάντα cool. Δεν σκέφτομαι μοδάτα και ντύνομαι ανάλογα με τη φάση μου. Η τελευταία μου σκέψη είναι να βάλω νυστέρι στο πρόσωπό μου. Και αν μου έρθει, τη διαγράφω. Θέλω να μεγαλώσω αξιοπρεπώς, να είμαι αναγνωρίσιμη, να μην αλλοιωθώ. Με ενοχλούν πολλές λεπτομέρειες πάνω μου αλλά τις αντιμετωπίζω αλλιώς. Προσέχω πάρα πολύ το δέρμα μου και είμαι τυχερή γιατί άντεξε και αντέχει καλά στον χρόνο. Θέλω να είμαι εγώ όταν τραγουδάω, να έχω έκφραση. Δεν είναι πως δεν έχω κάνει botox, φυσικά και κάνω χρόνια τώρα, αλλά διακριτικά. Κρατάω και ισορροπίες».

Όσον αφορά τη διατροφή της η Άννα Βίσση εξομολογήθηκε: «Κρατάω και ισορροπίες. Αν παρεκτραπώ διατροφικά, το διορθώνω την επόμενη ημέρα. Έχει πάψει πια να είναι θυσία για μένα το να μη φάω σοκολάτα ή junk. Αν φάω κάτι τέτοιο, με πειράζει αμέσως. Ξυπνάω άρρωστη. Ο επόμενος στόχος μου είναι να τρώω λίγο και σωστά. Φρούτα και λαχανικά. Αυτό εμπέδωσα αυτές τις μέρες. Βρασμένα για να χωνεύονται εύκολα. Τσάι και λιγότερος καφές. Αν τα ήξερα όλα αυτά νέα… Έχω φερθεί στο σώμα μου απαίσια. Απορώ πώς δεν έχω χαλάσει ανάλογα. Έχω κάνει εγκληματικές δίαιτες. Όμως αν δεν περάσεις αυτή τη φάση… Υπήρξα πολύ δυστυχισμένη διατροφικά. Πάντα στη στέρηση».

Το 2021 η Άννα Βίσση ήταν καλεσμένη στην πρεμιέρα της εκπομπής «Ανοιχτά» της Αννίτας Πάνια και δεν δίστασε να προχωρήσει σε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή. Η τραγουδίστρια είχε πει οn air την ηλικία της τονίζοντας πως αυτά που θέλει να αρπάξει από τη ζωή ακόμη είναι τόσο νεανικά.

Πηγή κεντρικής: annavissiofficial