Σοφία Καρβέλα: Tα διαφορετικά φετινά γενέθλια με την Άννα Βίσση στην Νέα Υόρκη

Γεωργία Βλαχοπούλου
Σοφία Καρβέλα: Tα διαφορετικά φετινά γενέθλια με την Άννα Βίσση στην Νέα Υόρκη

Η Σοφία Καρβέλα έγινε 40 χρονών και η Άννα Βίσση ταξίδεψε στην Αμερική για να γιορτάσουν παρέα. Πέρσι άλλωστε, είχε έρθει εκείνη στην Ελλάδα για να είναι μαζί.

Η Σοφία Καρβέλα είχε στις 23 Νοεμβρίου τα γενέθλιά της, ωστόσο αν την «ακολουθείς» στο Instagram ίσως είχες δει πως οι ευχές από τους φίλους της είχαν ξεκινήσει μια μέρα νωρίτερα. Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα έκλεισε τα 40 και αυτή τη φορά ξεκίνησε να το γιορτάζει παρέα με αγαπημένα της άτομα από την προηγούμενη κιόλας μέρα.

https://www.instagram.com/p/CzMzNBIPcqN/

Το μικρό «ατύχημα»

Βέβαια, η ίδια είχε ένα μικρό απρόοπτο λίγες ώρες πριν τα γενέθλιά της, αφού χτύπησε το δάχτυλο του ποδιού της, χωρίς να φαίνεται ωστόσο, κάτι πάρα πολύ σοβαρό από την φωτογραφία που δημοσίευσε, δεδομένου ότι συνέχισε την έξοδό της για τους pre birthday εορτασμούς. Παρ' όλα αυτά μιας και η ίδια έχει πολύ χιούμορ, μαζί με τη φωτογραφία που δημοσίευσε με το τραυματισμένο πόδι της για να διακωμωδήσει την κατάσταση, έγραψε:

«Προς όλους μου τους πρώην που τελικά μου ευχήθηκαν ένα σπασμένο δάχτυλο μεταξύ άλλων πραγμάτων...Παιδιά ευχαριστώ! Αισθάνομαι εξαιρετικά μοναδική σήμερα. Κανονικά τα γενέθλιά μου είναι αύριο αλλά τα δώρα ήρθαν νωρίτερα».

Η Άννα Βίσση στην Νέα Υόρκη και τα «χρόνια πολλά» στο «καρβελάκι»

Πάντως αυτό το μικρό «ατύχημα» δεν πτόησε τη Σοφία Καρβέλα, η οποία γιόρτασε τα γενέθλιά της με τους δυο γιους της, τον Νίκο και τον Νέστωρ, τον πρώην σύζυγό της Θανάση Πανουργιά - με τον οποίο διατηρούν πάρα πολύ καλές σχέσεις παρότι έχουν «τραβήξει» χωριστούς δρόμους - κάποιους φίλους και την μαμά της, Άννα Βίσση, η οποία ταξίδεψε στην Νέα Υόρκη για να είναι μαζί της αυτή την ξεχωριστή μέρα. Όπως θα δεις από τις φωτογραφίες στα φετινά πιο οικογενειακά της γενέθλια η Σοφία Καρβέλα επέλεξε να είναι άνετη και ζζεστή, φορώντας ένα πουλόβερ σε μπεζ - καφέ απόχρωση, έχοντας τα μαλλιά της πιασμένα σε χαμηλό κότσο, ενώ το παράδειγμά της ακολούθησε και η Άννα Βίσση, με μαύρο όμως πουλόβερ και μαλλιά πιασμένα επίσης σε μια χαμηή ατημέλητη κοτσίδα.

Προτού φτάσει στην Αμερική η Άννα Βίσση είχε κάνει επίσης μια ανάρτηση για να ευχηθεί στην κόρη της, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της και γράφοντας «Ποιος σε αγαπάει περισσότερο;».

396583055_874908677611216_3780379634783053801_n.jpg

Φυσικά στο background η τραγουδίστρια είχε επιλέξει να ακούγεται το τραγούδι της, «Χρόνια πολλά μωρό μου», το οποίο έχει γίνει ο ύμνος όλων των γενεθλίων, αφού σε κάθε μαγαζί (σ.σ μπαρ, εστιατόριο κλπ) ή και μη όταν πρόκειται να κάνουν τούρτα - έκπληξη σε κάποιον που έχει γενέθλια αυτό είναι το τραγούδι που ξεκινά να δίνει το «σύνθημα» της έκπληξης.

Κι ο Νίκος Καρβέλας όμως, ευχήθηκε στην Σοφία δημοσιεύοντας μια φωτογραφία τους απ' όταν εκείνη ήταν μικρή, γράφοντας «Happy birthday ρε Καρβελάκι».

395674824_1090081018602792_7417139469660178557_n.jpg

Το βίντεο με την Σοφία μωρό

Από τις πιο ωραίες ευχές που δέχθηκε η Σοφία Καρβέλα ήταν από ένα από τα πολλά fan club που έχει η Άννα Βίσση στα social media, το οποίο βρήκε και δημοσίευσε ένα βίντεο της Σοφίας με τη μαμά της απ' όταν ήταν μωρό.

Τα διαφορετικά περσινά γενέθλια στην Ελλάδα

Σε σύγκριση με τα φετινά της γενέθλια, τα οποία ήταν πιο οικογενειακά και ατμοσφαιρικά, πέρσι η Σοφία Καρβέλα τα γιόρτασε - μετά από χρόνια - στην Ελλάδα σε μια γιορτή σε εστιατόριο παρέα με τους γονείς της και αγαπημένους φίλους. Τα παιδιά της, ωστόσο και ο Θανάσης Πανουργιάς είχαν παραμείνει στην Αμερική, αφού στις φωτογραφίες που δημοσίευσε εκείνη από την βραδιά δεν φάνηκαν ούτε ο μικρός Νίκος, ούτε ο μικρός Νέστορας.

Η μεγάλη αλλαγή που έκανε η Σοφία Καρβέλα πριν τα γενέθλιά της

Λίγο καιρό πριν τα γενέθλιά της και συγκεκριμένα 1,5 μήνα πριν η Σοφία Καρβέλα τόλμησε να κάνει μια μεγάλη αλλαγή αποχαιρετώντας το ξανθό χρώμα των μαλλιών της για να επιστρέψει στο φυσικό της, το καστανό.

Η Σοφία Καρβέλα έγινε και πάλι καστανή αλλά είχε εξηγήσει τον λόγο της αλλαγής της πολύ νωρίτερα

Χαρακτηριστικά η ίδια είχε γράψει σε ανάρτησή της: «Kαι την επόμενη εβδομάδα δεν θα είμαι πια μια μεσήλικη γυναίκα με ξανθά πλατινέ μαλλιά. Έπρεπε να δεχτώ ότι γίνομαι φαλακρή. Από εδώ και πέρα θα είμαι μια «βασική» καστανή».

387513676_168402302989346_5168424746336854794_n.jpeg

To αποτέλεσμα πάντως φαίνεται να την δικαιώνει, αφού το καστανό χρώμα είναι πιο «ζεστό» και «γλυκαίνει» τα χαρακτηριστικά του προσώπου της.

https://www.instagram.com/p/Cyy-XemPm7F/